şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar öğlen iki gibi test vermiştim özelde 80 çıkmış sonucum doktorum iyi dedi ama benim için iyi değil sağlıklı bir gebelik olarak devam edeceğine umudum kalmadı artık
Canim dr iyi demis sen biraz kafani dagitmaya calis. Beynine kötü komut verme belli olmaz bi bakmissin yolunda gider herşey. Peki sen kacinci gunundesin? Muayene icin gidecekmisin doktora?

Canim dr iyi demis sen biraz kafani dagitmaya calis. Beynine kötü komut verme belli olmaz bi bakmissin yolunda gider herşey. Peki sen kacinci gunundesin? Muayene icin gidecekmisin doktora?
Canım transferin 14.günü bugün normalde çarşamba günü olan sonucum iyi artmış olsaydı 10 gün sonra muayeneye çağırmıştı ama böyle düşük artınca kan testlerine devam şu an

Ya cok kötüyüm bugun 2 gundur anlamamistim bide sabah aksam fitil ikisinin arasindada ignesi var valla igneyi yaptirmadim bugun bayilacam yoksa yataktan kalkamiyorum
Kuzum sakın ihmal etme ilaçlarını dayanmaya çalış zorla kendini biraz

Kızlar öğlen iki gibi test vermiştim özelde 80 çıkmış sonucum doktorum iyi dedi ama benim için iyi değil sağlıklı bir gebelik olarak devam edeceğine umudum kalmadı artık
Çok umutlanma ama umudu da allahtan kesme. Ne olacağı belli olmaz. Kendini herşeye hazırlayarak ben ki bu durumlarda en kötüye hazırlarım ama yine de değer düşmediği için tedavini kesme iki gün sonra aynı saatte aynı yerde ver kuzum
2 gün sonra 135-140dan yüksekse devam ediyor şansın demektir.
2 günde yüzde 55den fazla artış anlamlı unutma. Yüreğini de tamamen darlama canım
Dualarımız seninle herşeyin hayırlısı seninle olsun

Valla kuzum bakıcam artık duruma göre hayırlısı tabi herşeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…