- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.061
Canim dr iyi demis sen biraz kafani dagitmaya calis. Beynine kötü komut verme belli olmaz bi bakmissin yolunda gider herşey. Peki sen kacinci gunundesin? Muayene icin gidecekmisin doktora?Kızlar öğlen iki gibi test vermiştim özelde 80 çıkmış sonucum doktorum iyi dedi ama benim için iyi değil sağlıklı bir gebelik olarak devam edeceğine umudum kalmadı artık
Ya cok kötüyüm bugun 2 gundur anlamamistim bide sabah aksam fitil ikisinin arasindada ignesi var valla igneyi yaptirmadim bugun bayilacam yoksa yataktan kalkamiyorumYapar ilk zamanlar ama sonra alışılıyor.
Cnm doktorun iyi demis ama uzme sende kendini hamilesin bakKızlar öğlen iki gibi test vermiştim özelde 80 çıkmış sonucum doktorum iyi dedi ama benim için iyi değil sağlıklı bir gebelik olarak devam edeceğine umudum kalmadı artık
Canım transferin 14.günü bugün normalde çarşamba günü olan sonucum iyi artmış olsaydı 10 gün sonra muayeneye çağırmıştı ama böyle düşük artınca kan testlerine devam şu anCanim dr iyi demis sen biraz kafani dagitmaya calis. Beynine kötü komut verme belli olmaz bi bakmissin yolunda gider herşey. Peki sen kacinci gunundesin? Muayene icin gidecekmisin doktora?
Kuzum sakın ihmal etme ilaçlarını dayanmaya çalış zorla kendini birazYa cok kötüyüm bugun 2 gundur anlamamistim bide sabah aksam fitil ikisinin arasindada ignesi var valla igneyi yaptirmadim bugun bayilacam yoksa yataktan kalkamiyorum
Doktor iyi demişse iyidir gülüm sıkma canınıKızlar öğlen iki gibi test vermiştim özelde 80 çıkmış sonucum doktorum iyi dedi ama benim için iyi değil sağlıklı bir gebelik olarak devam edeceğine umudum kalmadı artık
Benim cumartesiCumartesi transfer olcak varmı kizlar
Bilmiyorum kuzum ya kafam çok karışık içim de bir sıkıntıDoktor iyi demişse iyidir gülüm sıkma canını
Cnm valla cok kotuyum affedersin bir iki saat once lavaboya zor gidip geliyodum sabah aksam 100er mg fitil aliyorum 50 mg ignede eksik olsun napim bu ne yaa..Kuzum sakın ihmal etme ilaçlarını dayanmaya çalış zorla kendini biraz
Neredesiniz sadece gonal f 112,5 mg kaldı ama 150 çıkıyor onlardaArkadaşlar elinde ilaç kalmış olan varsa İstanbul dayım ben alabilirim
Güveneceğiz doktorlara canımBilmiyorum kuzum ya kafam çok karışık içim de bir sıkıntıböyle olupta gebeliği sağlıklı devam eden varmıdır acaba yaa
Canım doktorun iyi demiş bak üzme kendini biraz oluruna bırak belkide herşey iyidirKızlar öğlen iki gibi test vermiştim özelde 80 çıkmış sonucum doktorum iyi dedi ama benim için iyi değil sağlıklı bir gebelik olarak devam edeceğine umudum kalmadı artık
Canım seni aradılar mıYa cok kötüyüm bugun 2 gundur anlamamistim bide sabah aksam fitil ikisinin arasindada ignesi var valla igneyi yaptirmadim bugun bayilacam yoksa yataktan kalkamiyorum
Aaa evet cnm bas donmesinden unuttum ya 4 gibi aradilar hersey yolundaymis yarin 2 de transferim olacakCanım seni aradılar mı
Çok umutlanma ama umudu da allahtan kesme. Ne olacağı belli olmaz. Kendini herşeye hazırlayarak ben ki bu durumlarda en kötüye hazırlarım ama yine de değer düşmediği için tedavini kesme iki gün sonra aynı saatte aynı yerde ver kuzumKızlar öğlen iki gibi test vermiştim özelde 80 çıkmış sonucum doktorum iyi dedi ama benim için iyi değil sağlıklı bir gebelik olarak devam edeceğine umudum kalmadı artık
Valla kuzum bakıcam artık duruma göre hayırlısı tabi herşeyinÇok umutlanma ama umudu da allahtan kesme. Ne olacağı belli olmaz. Kendini herşeye hazırlayarak ben ki bu durumlarda en kötüye hazırlarım ama yine de değer düşmediği için tedavini kesme iki gün sonra aynı saatte aynı yerde ver kuzum
2 gün sonra 135-140dan yüksekse devam ediyor şansın demektir.
2 günde yüzde 55den fazla artış anlamlı unutma. Yüreğini de tamamen darlama canım
Dualarımız seninle herşeyin hayırlısı seninle olsun
Kaçıncı gün embriyosu olcak cnm 3 mu 5Benim cumartesi
Fitilde değil de ağizdan çok etkilik sersemlik baş dönmesi yapmisti bn de.Kizlar yaziyi goren olmadi galiba progestan fitilden bas dönmesi yaşayan varmi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?