şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kuzucum 62den 71 biraz can sıkıcı önemli olan kısım o ona takılman lazım sadece48 saatte yüzde 55ten fazla artması lazım.
labaratuardan mı diye anlamak adına istersen özele gitmeye çalış. Onun dışında inşallah lab ve kit hatasıdır demekten başka bişey gelmiyor elimden 2 defa kimyasal yaşamış bir insan olarak inşallah labaratuardan kaynaklanmıştır demek dışında birşey gelmiyor elimden.
Dualarım seninle

Aslında düzensiz bı artış olmuş canm ben 40 değil de 60 larda çıkınca ikiz olabileceğini düşünmüştüm normale yakın olurdu ama bazen çoğul gebeliklerde nadir olsada bu durum olabiliyor ama başka tehlikeli durumlarda olabilir onun için özele git düzenli orda ver ben bunun acısını çok yaşadım 4 buçuk ay dış gebeliği taşıttılar bana

Sağol kuzum ama benim umudum kalmadı ya zaten ilk 20 yi görünce de anlamıştım kimyasal olduğunu ama yinede elimden geleni yaptım iğneler ilaçlar VS şimdi çıktım işten özele gidecem yarın da verecem özelde eğer bugün ki değer 71 den yüksek çıkarsa yinede hayırlısı artık sevincim kursağımda kaldı 62 den sonra baya yükselmişti moralim evde ki testler de koyulaşmıştı oysa nasip bakalım

Canım bide labaratuvar farklılıklarıda etkili diye biliyorum ben kuzum hep aynı yer değil ya ondanda olabilir

Cnm hakkında hayırlısı olsn biraz dha yüksek olması lazımdı ama sakın üzülme saglikli bi
62 çıkanla 71 çıkanı aynı yerde verdim kuzum bilmiyorum kafam çok karışık moralim çok bozuk
Cnm ıns hakkinda sağlıklı ve hayırlısı olur ıns.olumsuz olsa bile sağlıklı değildi demekki diye düşün

62 çıkanla 71 çıkanı aynı yerde verdim kuzum bilmiyorum kafam çok karışık moralim çok bozuk
Morali bozmak umudu kesmek yok ben 2 kimyasal üzerine orta-ağır arası ohss ile boğuşarak şuan gebeyim sanıyorum.
Her şerde vardır hayır umudunu kesme. Kimyasal mimyasal bebek tutunabilmiş mi tutunabilmiş. Bazen embriyo kalitesi kötü ise genetik anomali varsa kendiliğinden erken dönemde sonlanıyor olması daha hayırlı oluyor.
Dış gebelik geçirmektense erken dönem kimyasal olması emin ol daha iyi.
Keşke keşke hiç böyle olmasa hepimiz sağlıklı gebelikler tüp bebeğe gerek kalmadan yaşayabilseydik ama bazı şeyleri seçemiyoruz. Gücümüz yetemiyor. Hayırlısı deyip allaha havale etmekten başka seçenek kalmıyor. Yüreğini darlamamaya çalış.
İnşallah özeldeki test sonucun iyi gelir kuzum.
Sağlık ocağı kanı çok bekletmiştir de bozulmuştur ya da kit arızalıdır yoksa da hayırlısı neyse o
Biz yanındayız.
Dualarımız seninle.

Moralini hemen bozma aynı saatte aynı labaratuvarda vermeye çalış bence bikaç gün daha belki hiç bişey yoktur labaratuvar hatasıdır öyle değilse bile moralini bozma canım biliyorum demek kolay ama bak en azından tedaviye yanıt verdin sağlıklı yada sağlıksız bi gebelik oluştu ya hiç sonuç alamasaydın bide hemen kötüyü düşünme

Canim üzülme bak eger bu olmayacaksa dusuk cikmasi da iyi birşey. Kimyasal olur hemen atar vucudun toparlanir bir sonraki reglinde tekrar denersin. Ayni durumu bir onceki hamilelgimde yasadim artiyordu duzenli 20.000 lere kadar cikti ama noldu dis gebelik. Sonra bidaha dis gebelik yasadim. Ameliyatlar aylarca beklemeler cok daha kötü. Eger labratuvar ile alakali ise mutlulugunu yasarsin degilsede uzulme demekki sagliksiz ve degerin düşmesi bile iyi birsey.

Kuzum labaratuvardan kaynaklı olabilir evet sen içini ferah tut bebisine yansimasin stres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…