- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.001
Amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olurHayırlısı olsun kuzum bnde devlet hastanesınde hepımız ıcın hayr olsn
Kuzucum 62den 71 biraz can sıkıcıKızlar şimdi ben şöyle düşündüm 20 çıkınca iki katı olması için 40 olması gerekiyordu ya benim 62 çıktı acaba o 40 çıksaydı pazartesi günü olan çarşamba günü olanda 71 çıktı ya aslında normal olurdu dimi anlatabildim mi acaba yaa
Aslında düzensiz bı artış olmuş canm ben 40 değil de 60 larda çıkınca ikiz olabileceğini düşünmüştüm normale yakın olurdu ama bazen çoğul gebeliklerde nadir olsada bu durum olabiliyor ama başka tehlikeli durumlarda olabilir onun için özele git düzenli orda ver ben bunun acısını çok yaşadım 4 buçuk ay dış gebeliği taşıttılar banaKızlar şimdi ben şöyle düşündüm 20 çıkınca iki katı olması için 40 olması gerekiyordu ya benim 62 çıktı acaba o 40 çıksaydı pazartesi günü olan çarşamba günü olanda 71 çıktı ya aslında normal olurdu dimi anlatabildim mi acaba yaa
Sağol kuzum ama benim umudum kalmadı ya zaten ilk 20 yi görünce de anlamıştım kimyasal olduğunu ama yinede elimden geleni yaptım iğneler ilaçlar VS şimdi çıktım işten özele gidecem yarın da verecem özelde eğer bugün ki değer 71 den yüksek çıkarsa yinede hayırlısı artık sevincim kursağımda kaldı 62 den sonra baya yükselmişti moralim evde ki testler de koyulaşmıştı oysa nasip bakalımKuzucum 62den 71 biraz can sıkıcıönemli olan kısım o ona takılman lazım sadece 48 saatte yüzde 55ten fazla artması lazım.
labaratuardan mı diye anlamak adına istersen özele gitmeye çalış. Onun dışında inşallah lab ve kit hatasıdır demekten başka bişey gelmiyor elimden2 defa kimyasal yaşamış bir insan olarak inşallah labaratuardan kaynaklanmıştır demek dışında birşey gelmiyor elimden.
Dualarım seninle
Canım bide labaratuvar farklılıklarıda etkili diye biliyorum ben kuzum hep aynı yer değil ya ondanda olabilirKızlar 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum
19 şubat ta 14 küsürlü devlet hastanesi
20 şubat ta 20 küsürlü özel hastane
22 şubatta ta 62 küsürlü sağlık ocağı
24 şubatta 71 küsürlü sağlık ocağı çıktı kızlar doktor iki gün sonra tekrar baktır dedi az çıkmış dedi ama bazen laboratuvar kaynaklı da olabilir dedi
Canım ilk konuştuğumuzdan beri inanıyorum ben herşey Allahın izniyle yolunda gidecekAyyy cnm cok tsk ederim bugun ne haber gelecek bakalim cok degisik bi duyguymus buda insallah sorunsuz ilerler hersey
62 çıkanla 71 çıkanı aynı yerde verdim kuzum bilmiyorum kafam çok karışık moralim çok bozukCanım bide labaratuvar farklılıklarıda etkili diye biliyorum ben kuzum hep aynı yer değil ya ondanda olabilir
Cnm hakkında hayırlısı olsn biraz dha yüksek olması lazımdı ama sakın üzülme saglikli biSağol kuzum ama benim umudum kalmadı ya zaten ilk 20 yi görünce de anlamıştım kimyasal olduğunu ama yinede elimden geleni yaptım iğneler ilaçlar VS şimdi çıktım işten özele gidecem yarın da verecem özelde eğer bugün ki değer 71 den yüksek çıkarsa yinede hayırlısı artık sevincim kursağımda kaldı 62 den sonra baya yükselmişti moralim evde ki testler de koyulaşmıştı oysa nasip bakalım
Cnm ıns hakkinda sağlıklı ve hayırlısı olur ıns.olumsuz olsa bile sağlıklı değildi demekki diye düşün62 çıkanla 71 çıkanı aynı yerde verdim kuzum bilmiyorum kafam çok karışık moralim çok bozuk
Yaaa aynen valla zaman geçmiyorEvet canım normalde günler su gibi geçer şimdi geçmiyor o da bitecek insallah hepimiz hamileliklerimizide paylaşacaz
Tm cnm çok saol sanırım bnim progestandan kaynaklı felaket gaz şişkinlik kabızlık oluyorCanım normal benim çok kötü olmuştu ve bana ayran çok iyi gelmişti sende bol bol tuket
Morali bozmak umudu kesmek yok ben 2 kimyasal üzerine orta-ağır arası ohss ile boğuşarak şuan gebeyim sanıyorum.62 çıkanla 71 çıkanı aynı yerde verdim kuzum bilmiyorum kafam çok karışık moralim çok bozuk
Canım bana bi işte sana dediğim ilaçtan verdi adet olunca ara dediBugün regl 20. Günü Dr asistanını aradım Bi şey yapıcam mı diyeadetin 2. Günü estrofem başlatıyoruz sadece dedi... Sen hiç konuştun mu
Moralini hemen bozma aynı saatte aynı labaratuvarda vermeye çalış bence bikaç gün daha belki hiç bişey yoktur labaratuvar hatasıdır öyle değilse bile moralini bozma canım biliyorum demek kolay ama bak en azından tedaviye yanıt verdin sağlıklı yada sağlıksız bi gebelik oluştu ya hiç sonuç alamasaydın bide hemen kötüyü düşünme62 çıkanla 71 çıkanı aynı yerde verdim kuzum bilmiyorum kafam çok karışık moralim çok bozuk
Inşallah cnm valla daha arayan olmadi dun öğlene dogru aramislardi simdi gecti korkuyorum bende aramaya elim tlf.na gitmiyor oyle bekliyorumCanım ilk konuştuğumuzdan beri inanıyorum ben herşey Allahın izniyle yolunda gidecek
Olabilir kuzum bende çok çok kötüydüm günlerce yuruyemedim bile ama ayran çok rahatlatmıştıTm cnm çok saol sanırım bnim progestandan kaynaklı felaket gaz şişkinlik kabızlık oluyor
Ben sabah koydugumda bir iki saat yatiyorum digeri gece yatarken koyuyorum zaten.benim bide gun icinde progestoran ignem varKızlar progestani koyduktan sonra yuruyomsnz biraz yattiktan sonra nasıl yapiosnz
Canim üzülme bak eger bu olmayacaksa dusuk cikmasi da iyi birşey. Kimyasal olur hemen atar vucudun toparlanir bir sonraki reglinde tekrar denersin. Ayni durumu bir onceki hamilelgimde yasadim artiyordu duzenli 20.000 lere kadar cikti ama noldu dis gebelik. Sonra bidaha dis gebelik yasadim. Ameliyatlar aylarca beklemeler cok daha kötü. Eger labratuvar ile alakali ise mutlulugunu yasarsin degilsede uzulme demekki sagliksiz ve degerin düşmesi bile iyi birsey.Kızlar şimdi ben şöyle düşündüm 20 çıkınca iki katı olması için 40 olması gerekiyordu ya benim 62 çıktı acaba o 40 çıksaydı pazartesi günü olan çarşamba günü olanda 71 çıktı ya aslında normal olurdu dimi anlatabildim mi acaba yaa
Kuzum labaratuvardan kaynaklı olabilir evet sen içini ferah tut bebisine yansimasin stresKızlar 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum
19 şubat ta 14 küsürlü devlet hastanesi
20 şubat ta 20 küsürlü özel hastane
22 şubatta ta 62 küsürlü sağlık ocağı
24 şubatta 71 küsürlü sağlık ocağı çıktı kızlar doktor iki gün sonra tekrar baktır dedi az çıkmış dedi ama bazen laboratuvar kaynaklı da olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?