- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.981
Canım normal benim çok kötü olmuştu ve bana ayran çok iyi gelmişti sende bol bol tuket@lusincnm ohss olunca ekstra bisey öneriomi dr kendimden suphelenmeye başladım sancim çok karnim davul ama yumurtam 11 di çok değil pop falan da yok bn de.dra sordum normal dedi
Dr a sordun mu kuzum eğer belirli yuzdenin üzerindeyse normal değil miKızlar yaa sonucum düşük çıktı bu sefer 71 çıkmış
İnşallah laboratuvardan kaynaklıdırKızlar 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum
19 şubat ta 14 küsürlü devlet hastanesi
20 şubat ta 20 küsürlü özel hastane
22 şubatta ta 62 küsürlü sağlık ocağı
24 şubatta 71 küsürlü sağlık ocağı çıktı kızlar doktor iki gün sonra tekrar baktır dedi az çıkmış dedi ama bazen laboratuvar kaynaklı da olabilir dedi
Ayyy cnm cok tsk ederim bugun ne haber gelecek bakalim cok degisik bi duyguymus buda insallah sorunsuz ilerler herseyCanım tüm gün girip girip sana baktımhadi hayırlısıyla gelsin inşallah cuma
Evet cok şükür devamıda gelir insallahÇok geçmiş olsun neyse ki
Güzel haber gelmiş
Sabret mümkün olduğu kadar üzülmeden bekle, belki de cuma günü bir sürpriz yaparKızlar 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum
24 şubatta 71 küsürlü sağlık ocağı çıktı kızlar doktor iki gün sonra tekrar baktır dedi az çıkmış dedi ama bazen laboratuvar kaynaklı da olabilir dedi
Fazla uzulmemeye calisip sakince bekle bakalim 2 gun sonrayi, insallah hata vardir, guzel haberler alirsinKızlar 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum
Evet canım normalde günler su gibi geçer şimdi geçmiyor o da bitecek insallah hepimiz hamileliklerimizide paylaşacazİnşallah canımseninde 1 adet kalmış oluyor dimi
Canm özel sana uzak biliyorum ama gidebilme şansın varsa git orda tekrar ver bu gün inşallah kötü birşey olmaz belki biri düşmüş diğeri yoluna devam ediyordur ondan azdır yükselmiş gözüküyordu inşallahKızlar 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum
Kuzum sen tedavını nerde yapıyosunCanm özel sana uzak biliyorum ama gidebilme şansın varsa git orda tekrar ver bu gün inşallah kötü birşey olmaz belki biri düşmüş diğeri yoluna devam ediyordur ondan azdır yükselmiş gözüküyordu inşallah
Yarın Bi daha verirsin kuzum inşallah laboratuvar işidirKızlar 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum
İstanbul gop tüp bebek Murat Keskin de canmKuzum sen tedavını nerde yapıyosun
Tek embryo konuluyor 35 yas altındakılere canım devletteİstanbul gop tüp bebek Murat Keskin de canm
Bugün regl 20. Günü Dr asistanını aradım Bi şey yapıcam mı diyeİnşallah canımseninde 1 adet kalmış oluyor dimi
Ozele git, bana da uzak ama vazgectim ASM'den. Ayni saatte ayni merkez calissin. Lab cok farkediyor.Kızlar 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?