şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum
19 şubat ta 14 küsürlü devlet hastanesi
20 şubat ta 20 küsürlü özel hastane
22 şubatta ta 62 küsürlü sağlık ocağı
24 şubatta 71 küsürlü sağlık ocağı çıktı kızlar doktor iki gün sonra tekrar baktır dedi az çıkmış dedi ama bazen laboratuvar kaynaklı da olabilir dedi

İnşallah laboratuvardan kaynaklıdır Su beklemek ölüm gibi ya

Kızlar hepimizi ilgilendiren bir yazı bırakıyorum bu süreçte psikolojinin ne kadar önemli olduğunu anlatan

Sabret mümkün olduğu kadar üzülmeden bekle, belki de cuma günü bir sürpriz yapar

Fazla uzulmemeye calisip sakince bekle bakalim 2 gun sonrayi, insallah hata vardir, guzel haberler alirsin

Canm özel sana uzak biliyorum ama gidebilme şansın varsa git orda tekrar ver bu gün inşallah kötü birşey olmaz belki biri düşmüş diğeri yoluna devam ediyordur ondan azdır yükselmiş gözüküyordu inşallah

Yarın Bi daha verirsin kuzum inşallah laboratuvar işidir

Ozele git, bana da uzak ama vazgectim ASM'den. Ayni saatte ayni merkez calissin. Lab cok farkediyor.

Kızlar şimdi ben şöyle düşündüm 20 çıkınca iki katı olması için 40 olması gerekiyordu ya benim 62 çıktı acaba o 40 çıksaydı pazartesi günü olan çarşamba günü olanda 71 çıktı ya aslında normal olurdu dimi anlatabildim mi acaba yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…