- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.081
Hadi hayirli haberleri ver cnm❤Keseye gidiyoruz iyi dileklerinizi eksik etmeyin
Özelde isteğe bağlı yapanlar var hatta dün dondurmadan embriyolog çift istiyorsun demi çift donduralim dedi ben yok dedim ilk denemem olduğu içinTek embryo konuluyor 35 yas altındakılere canım devlette
Güzel haberlerini bekliyoruz. Bol şansKeseye gidiyoruz iyi dileklerinizi eksik etmeyin
Teşekkür ederim size mesaj attimNeredesiniz sadece gonal f 112,5 mg kaldı ama 150 çıkıyor onlarda
Hadi hayırlısı ya ne güzelKeseye gidiyoruz iyi dileklerinizi eksik etmeyin
Cift nasıl kuzummÖzelde isteğe bağlı yapanlar var hatta dün dondurmadan embriyolog çift istiyorsun demi çift donduralim dedi ben yok dedim ilk denemem olduğu için
Ayyy çok sevindim canım hadi gözünaydınAaa evet cnm bas donmesinden unuttum ya 4 gibi aradilar hersey yolundaymis yarin 2 de transferim olacak
Canım iyi haberlerini bekliyoruzKeseye gidiyoruz iyi dileklerinizi eksik etmeyin
Sagol cnm benim darisida sana insallah devamida gelir umarim tabiAyyy çok sevindim canım hadi gözünaydın
İki embriyo koyuyorlar canım benimde ilk denemem iki embriyo transfer edecekCift nasıl kuzumm
Allah var umut varSagol cnm benim darisida sana insallah devamida gelir umarim tabi
Hangileri lazımArkadaşlar elinde ilaç kalmış olan varsa İstanbul dayım ben alabilirim
Ayy hadi hayirlisi cok heyecanliKeseye gidiyoruz iyi dileklerinizi eksik etmeyin
Yani 2 embriyo canmCift nasıl kuzumm
Ay maşallah sağlıkla gelsinler inşallah2 kese görmüş durumdayızBiri daha küçük ama bakalım ilerleyen günlerde netleşir
Çok sevindim canm ikisinde hayırlısıyla gelecek inşallah2 kese görmüş durumdayızBiri daha küçük ama bakalım ilerleyen günlerde netleşir
Hayırlı olsunn, sağlıkla gelsinler2 kese görmüş durumdayızBiri daha küçük ama bakalım ilerleyen günlerde netleşir
Cok sevindim ya harika masallah diyelim rabbim saglikla kucagina versin insallah canim2 kese görmüş durumdayızBiri daha küçük ama bakalım ilerleyen günlerde netleşir
Çok sevindim hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah2 kese görmüş durumdayızBiri daha küçük ama bakalım ilerleyen günlerde netleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?