- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.101
Canımmmm hayırlı olsun2 kese görmüş durumdayızBiri daha küçük ama bakalım ilerleyen günlerde netleşir
Hayırlı olsun kuzum benim inşallah sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza2 kese görmüş durumdayızBiri daha küçük ama bakalım ilerleyen günlerde netleşir
Her seyi yasayan vardir elbet, sabret dayan gececek. Ilaclarini icBilmiyorum kuzum ya kafam çok karışık içim de bir sıkıntıböyle olupta gebeliği sağlıklı devam eden varmıdır acaba yaa
Masallah, cok zorlandin ama bitiyor sonunda sıkıntilar :)) Ne cici iki kese gormek! 5 marta ben de gidecegim, rabbim o gunu de gosterirse2 kese görmüş durumdayızBiri daha küçük ama bakalım ilerleyen günlerde netleşir
Maşallah hayırlı olsn hcg yuksekmiydu cnm2 kese görmüş durumdayızBiri daha küçük ama bakalım ilerleyen günlerde netleşir
Ay maşallah maşallah bu ne güzel bir haber.2 kese görmüş durumdayızBiri daha küçük ama bakalım ilerleyen günlerde netleşir
İki embriyo koyuyorlar canım benimde ilk denemem iki embriyo transfer edecek
Ah ne güzel bi haber.. senin hgc yüksekti hatırladığım kadarıyla.. sağlıkla doğsunlar2 kese görmüş durumdayızBiri daha küçük ama bakalım ilerleyen günlerde netleşir
Ahhh göz yaşım pıt2 kese görmüş durumdayızBiri daha küçük ama bakalım ilerleyen günlerde netleşir
Ne güzel haber2 kese görmüş durumdayızBiri daha küçük ama bakalım ilerleyen günlerde netleşir
2 kese görmüş durumdayızBiri daha küçük ama bakalım ilerleyen günlerde netleşir
Hadi hayırlı uğurlu olsun cnm masallah2 kese görmüş durumdayızBiri daha küçük ama bakalım ilerleyen günlerde netleşir
Yaaa canım sağlıcakla kucağına al inşallah2 kese görmüş durumdayızBiri daha küçük ama bakalım ilerleyen günlerde netleşir
Çook sevindim canım sağlıkla büyüsünler inşallah2 kese görmüş durumdayızBiri daha küçük ama bakalım ilerleyen günlerde netleşir
Bende oraya gideceğim hemde yarin oyle kara kara düşünürken sizin mesajınızı okudum iyi geldi gerçekten çok teşekkür ederim:))Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama fulya açık mr de cektirdim ben 5 dk da hiç bir ağrı sızı hissetmeden yapıldı. Anestezi bile yapılmıyor.. Önermek istedim nacizane
5. Gün embriyosu idi. 8inde nakilim oldu. 15inde ohss olunca kan verdik erkenden 191 gelmişti. 2 gün sonra 585 oldu. Sonra artış hızı normalleşti. Hatta arada kanamam olunca ben biri düştü demiştim. Kanamadan sonra artış hızı azalmıştı ama duruyor gibi duruyor kesemiz bakalım inşallah aralarında büyük farklar olmazz. Şu ohss bitse süreçten bişeyler anlayacağım ama bakalım. Yine de çok umut doluyum.
Bende kara kara yarını düşünüyordum mesajiniz çok iyi geldi suan teşekkür ederim:))) bende orada cektirecegimNerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama fulya açık mr de cektirdim ben 5 dk da hiç bir ağrı sızı hissetmeden yapıldı. Anestezi bile yapılmıyor.. Önermek istedim nacizane
Canım konuş belki yaparNe güzel keske benımde oyle olsa
5. Gun olacakKaçıncı gün embriyosu olcak cnm 3 mu 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?