şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama fulya açık mr de cektirdim ben 5 dk da hiç bir ağrı sızı hissetmeden yapıldı. Anestezi bile yapılmıyor.. Önermek istedim nacizane
Bende oraya gideceğim hemde yarin oyle kara kara düşünürken sizin mesajınızı okudum iyi geldi gerçekten çok teşekkür ederim:))

L lusin cnm degerleirn nasıldı kacinci gün embriyosuydu
5. Gün embriyosu idi. 8inde nakilim oldu. 15inde ohss olunca kan verdik erkenden 191 gelmişti. 2 gün sonra 585 oldu. Sonra artış hızı normalleşti. Hatta arada kanamam olunca ben biri düştü demiştim. Kanamadan sonra artış hızı azalmıştı ama duruyor gibi duruyor kesemiz bakalım inşallah aralarında büyük farklar olmazz. Şu ohss bitse süreçten bişeyler anlayacağım ama bakalım. Yine de çok umut doluyum.

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama fulya açık mr de cektirdim ben 5 dk da hiç bir ağrı sızı hissetmeden yapıldı. Anestezi bile yapılmıyor.. Önermek istedim nacizane
Bende kara kara yarını düşünüyordum mesajiniz çok iyi geldi suan teşekkür ederim:))) bende orada cektirecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…