- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.121
5. GunKaçıncı gün embriyosu olcak cnm 3 mu 5
Bbm de 5.gun cnm ins sağlıklı bir şekilde poztif grruz biz de.5. Gun
Sizinki kacinci gun olacak
Hiç merak etmeyin normal muayene olur gibi bir işlem inşallah hayırlısı olsunKizlar benimde yarin 3.gun transferim olacak insallah rahim kalınlığı istendiği gibi cikarsa..transfer olanlar nasıldı ağrı hissettinizmi uyanik olacak cok gergin olacam galiba
Yaa cok sevindim peki ne kadar sürüyor?Hiç merak etmeyin normal muayene olur gibi bir işlem inşallah hayırlısı olsun
Gercektenmiiiii ayyy nasil rahatladim tsk ederimYat kalk beş dakika sürmüyor :)
Aşılamayla aynimiYat kalk beş dakika sürmüyor :)
Bide ben sabahlari mide koruyucu alıyodum ilaclar dokunmasin diye midemde sıkıntı oluyo arada.yarin sabah normal ilaclarinizi kullanip gelin dediler onu sormayi unuttum onuda icmesemmi sizce?Yat kalk beş dakika sürmüyor :)
Bide ben sabahlari mide koruyucu alıyodum ilaclar dokunmasin diye midemde sıkıntı oluyo arada.yarin sabah normal ilaclarinizi kullanip gelin dediler onu sormayi unuttum onuda icmesemmi sizce?
Aşılama yaptırmadım hiç bilmiyorum ama aynıdır muhtemelenAşılamayla aynimi
Bu ic demek oluyor galiba hocamEtkilemez
Ya bence siz yine de gitmeden sorun ama bir zararı olacak olsa benim geçen ohss ağrılarım için doktor önermezdi ama şunu da ekleyeyim benim ağrım kısa sürdü o yüzden almadımBu ic demek oluyor galiba hocam
Sabah o saatte de kimseye ulasamam sanirim ac karnina erken aliyorum 1 buçukta gelin dediler cunku.yarin almiyim bari allaha emanet artikYa bence siz yine de gitmeden sorun ama bir zararı olacak olsa benim geçen ohss ağrılarım için doktor önermezdi ama şunu da ekleyeyim benim ağrım kısa sürdü o yüzden almadımUzun sürse alırdım.
Tek farki rahimi usg ile goruntuleyerek transfer yaptilar, asilama 1dk ise bu da 3dk.. aci falan yok ayni...Aşılamayla aynimi
Maşallah, ne güzel bir haber. Gözün aydın Lusin. İnşallah sağlıkla kavuşun, tıkır tıkır ilerlersin her şey5. Gün embriyosu idi. 8inde nakilim oldu. 15inde ohss olunca kan verdik erkenden 191 gelmişti. 2 gün sonra 585 oldu. Sonra artış hızı normalleşti. Hatta arada kanamam olunca ben biri düştü demiştim. Kanamadan sonra artış hızı azalmıştı ama duruyor gibi duruyor kesemiz bakalım inşallah aralarında büyük farklar olmazz. Şu ohss bitse süreçten bişeyler anlayacağım ama bakalım. Yine de çok umut doluyum.
Hadi gözün aydın böyle böyle gececek iste darısı bizlerin basına bizde minnaklarımızı alırız insallahCan kızlar günaydın bu sabah tartı 73.5u gösterdi. Minnaklarım anne üzülme biz seni iyileştircez demeye başladılar sanırım. Az kaldı
(Yeni okuyanlar için ohss nedeni ile geçen haftadan itibaren 5 kilo almıştım karnım su toplamıştı şuan 75e kadar çıkan ben 73.5a geriledim. Dün 74.2 idim başlangıç 70 idi)
Gözün aydın yavru kuşCan kızlar günaydın bu sabah tartı 73.5u gösterdi. Minnaklarım anne üzülme biz seni iyileştircez demeye başladılar sanırım. Az kaldı
(Yeni okuyanlar için ohss nedeni ile geçen haftadan itibaren 5 kilo almıştım karnım su toplamıştı şuan 75e kadar çıkan ben 73.5a geriledim. Dün 74.2 idim başlangıç 70 idi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?