şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Bu ic demek oluyor galiba hocam
Ya bence siz yine de gitmeden sorun ama bir zararı olacak olsa benim geçen ohss ağrılarım için doktor önermezdi ama şunu da ekleyeyim benim ağrım kısa sürdü o yüzden almadım Uzun sürse alırdım.

Ya bence siz yine de gitmeden sorun ama bir zararı olacak olsa benim geçen ohss ağrılarım için doktor önermezdi ama şunu da ekleyeyim benim ağrım kısa sürdü o yüzden almadım Uzun sürse alırdım.
Sabah o saatte de kimseye ulasamam sanirim ac karnina erken aliyorum 1 buçukta gelin dediler cunku.yarin almiyim bari allaha emanet artik tsk ederim yinede

Maşallah, ne güzel bir haber. Gözün aydın Lusin. İnşallah sağlıkla kavuşun, tıkır tıkır ilerlersin her şey gözlerim doldu vallahi, ah bu hormonlar.

Can kızlar günaydın bu sabah tartı 73.5u gösterdi. Minnaklarım anne üzülme biz seni iyileştircez demeye başladılar sanırım. Az kaldı

(Yeni okuyanlar için ohss nedeni ile geçen haftadan itibaren 5 kilo almıştım karnım su toplamıştı şuan 75e kadar çıkan ben 73.5a geriledim. Dün 74.2 idim başlangıç 70 idi)

Hadi gözün aydın böyle böyle gececek iste darısı bizlerin basına bizde minnaklarımızı alırız insallah

Gözün aydın yavru kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…