şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Gözün aydın canım inşallah az kaldı zorlu günlerin

Rabbim hepinize o keseleri göstersinO beta hcg artışlarını. Çok bekledik çok çektik inşallah hep birlikte anne olacağız.
İnşallah Canım inşallah bende dün gebelik aşısı yaptırdım. Transfer günüm netleşti Martın 2 sinde olacak inşallah 5. gün 2 embriyo transferi geride dondurulmuşumuz yok eminmisiniz dediler ama olsun dedik 2 sini de istiyoruz en azından biri tutmazsa biri tutar. Genetikten de sağlıklı gelmişlerdi inşallah bizde pozitifi görür sağlıkla kucaklarımıza alırız.

Çok sevindim kuşum rahatlıyorum yavaş yavaş çok şükür 70 e inersen çok iyi olacak e sonra yavaş yavaş bebiş kiloları ay bizlerde yaşayalım insallahh

Lusin çok sevindim gözün aydın hadi bakalım inşallah daha da düşer de sen de rahatlarsın

Cok gecmis olsun

Merhaba Lusin, çok çok geçmiş olsun, bir yandan da gözün Aydın olsun, ohhs belirtin ne zaman baş gösterdi, ve nasıldı belirtiler? Toplanan yumurta fazla olduğu için mi oldun, öğrenebilir miyim?

Merhaba Lusin, çok çok geçmiş olsun, bir yandan da gözün Aydın olsun, ohhs belirtin ne zaman baş gösterdi, ve nasıldı belirtiler? Toplanan yumurta fazla olduğu için mi oldun, öğrenebilir miyim?
24 yumurta toplandı evet östrojenim aşırı aşırı yüksek değildi. 3000 idi. Ben nakilden bir hafta sonra ohss oldum. Sebebi gebelik de aynı zamanda. Ohss tanısı aldığım gün östrajen seviyem 1500dü. Gebelik de tetikledi. Bir de hayattaki şansla da alakalı. böyle şeyler beni bulurhep zor olur ama sonu güzel olur şükür bu günümüze de.

Şükür 29 yumurta toplandı benden de, ohss riskin var su içmen yasak dedi Bülent hoca, östrojen bir tık fazla idi, şu an karnımda aşırı gaz ve ağrı var sanki hafiften şiş gibi bunun dışında bir rahatsızlığım yok şükür

Sizde Bülent Tıraşa mı gidiyorsunuz benim de doktorum Bülent Bey dün hastanedeydim gebelik aşısı yapıldı 2 Martta transferim var sizin ne zaman transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…