- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.141
Tsk ederimTek farki rahimi usg ile goruntuleyerek transfer yaptilar, asilama 1dk ise bu da 3dk.. aci falan yok ayni...
Gözün aydın canım inşallah az kaldı zorlu günlerinCan kızlar günaydın bu sabah tartı 73.5u gösterdi. Minnaklarım anne üzülme biz seni iyileştircez demeye başladılar sanırım. Az kaldı
(Yeni okuyanlar için ohss nedeni ile geçen haftadan itibaren 5 kilo almıştım karnım su toplamıştı şuan 75e kadar çıkan ben 73.5a geriledim. Dün 74.2 idim başlangıç 70 idi)
Sizlerin de nakili olsa da beklesek umutla sevinçle sonra o çift çizgileri görsek :) sonra betalar keselerGözün aydın canım inşallah az kaldı zorlu günlerin
Az kaldı çok şükür bata 9 gün varSizlerin de nakili olsa da beklesek umutla sevinçle sonra o çift çizgileri görsek :) sonra betalar keselersıra sizde kuzum
İnşallah Canım inşallah bende dün gebelik aşısı yaptırdım. Transfer günüm netleşti Martın 2 sinde olacak inşallah 5. gün 2 embriyo transferi geride dondurulmuşumuz yok eminmisiniz dediler ama olsun dedik 2 sini de istiyoruz en azından biri tutmazsa biri tutar. Genetikten de sağlıklı gelmişlerdi inşallah bizde pozitifi görür sağlıkla kucaklarımıza alırız.Rabbim hepinize o keseleri göstersinO beta hcg artışlarını. Çok bekledik çok çektik inşallah hep birlikte anne olacağız.
Gözlerim dolu dolu oldu mutluluktan sizin adınıza çok sevindim inşallah her şey çok güzel ilerler ohss den de biran önce kurtulursunuz inşallah2 kese görmüş durumdayızBiri daha küçük ama bakalım ilerleyen günlerde netleşir
Çok sevindim kuşumCan kızlar günaydın bu sabah tartı 73.5u gösterdi. Minnaklarım anne üzülme biz seni iyileştircez demeye başladılar sanırım. Az kaldı
(Yeni okuyanlar için ohss nedeni ile geçen haftadan itibaren 5 kilo almıştım karnım su toplamıştı şuan 75e kadar çıkan ben 73.5a geriledim. Dün 74.2 idim başlangıç 70 idi)
11 Mart'ta benim var hayırlısıyla.Martın 2 sinde benim transferim olacak başka o günlerde transferi olacak olan var mı kızlar ????
Lusin çok sevindim gözün aydın hadi bakalım inşallah daha da düşer de sen de rahatlarsınCan kızlar günaydın bu sabah tartı 73.5u gösterdi. Minnaklarım anne üzülme biz seni iyileştircez demeye başladılar sanırım. Az kaldı
Ayy hadi inşallah11 Mart'ta benim var hayırlısıyla.
Cok gecmis olsunCan kızlar günaydın bu sabah tartı 73.5u gösterdi. Minnaklarım anne üzülme biz seni iyileştircez demeye başladılar sanırım. Az kaldı
Merhaba Lusin, çok çok geçmiş olsun, bir yandan da gözün Aydın olsun, ohhs belirtin ne zaman baş gösterdi, ve nasıldı belirtiler? Toplanan yumurta fazla olduğu için mi oldun, öğrenebilir miyim?Can kızlar günaydın bu sabah tartı 73.5u gösterdi. Minnaklarım anne üzülme biz seni iyileştircez demeye başladılar sanırım. Az kaldı
24 yumurta toplandı evet östrojenim aşırı aşırı yüksek değildi. 3000 idi. Ben nakilden bir hafta sonra ohss oldum. Sebebi gebelik de aynı zamanda. Ohss tanısı aldığım gün östrajen seviyem 1500dü. Gebelik de tetikledi. Bir de hayattaki şansla da alakalı.Merhaba Lusin, çok çok geçmiş olsun, bir yandan da gözün Aydın olsun, ohhs belirtin ne zaman baş gösterdi, ve nasıldı belirtiler? Toplanan yumurta fazla olduğu için mi oldun, öğrenebilir miyim?
Şükür24 yumurta toplandı evet östrojenim aşırı aşırı yüksek değildi. 3000 idi. Ben nakilden bir hafta sonra ohss oldum. Sebebi gebelik de aynı zamanda. Ohss tanısı aldığım gün östrajen seviyem 1500dü. Gebelik de tetikledi. Bir de hayattaki şansla da alakalı.böyle şeyler beni bulur hep zor olur ama sonu güzel olur şükür bu günümüze de.
Sizde Bülent Tıraşa mı gidiyorsunuz benim de doktorum Bülent Bey dün hastanedeydim gebelik aşısı yapıldı 2 Martta transferim var sizin ne zaman transferŞükür29 yumurta toplandı benden de, ohss riskin var su içmen yasak dedi Bülent hoca, östrojen bir tık fazla idi, şu an karnımda aşırı gaz ve ağrı var sanki hafiften şiş gibi bunun dışında bir rahatsızlığım yok şükür
Benimde dr bülent tıraş beklemedeyimSizde Bülent Tıraşa mı gidiyorsunuz benim de doktorum Bülent Bey dün hastanedeydim gebelik aşısı yapıldı 2 Martta transferim var sizin ne zaman transfer
Benim ki Bülent haydardedeoğluSizde Bülent Tıraşa mı gidiyorsunuz benim de doktorum Bülent Bey dün hastanedeydim gebelik aşısı yapıldı 2 Martta transferim var sizin ne zaman transfer
Ayyy inşallah canım benim regliye 12 gün kaldı bakalımSizlerin de nakili olsa da beklesek umutla sevinçle sonra o çift çizgileri görsek :) sonra betalar keselersıra sizde kuzum
Gebelik aşısı nedirSizde Bülent Tıraşa mı gidiyorsunuz benim de doktorum Bülent Bey dün hastanedeydim gebelik aşısı yapıldı 2 Martta transferim var sizin ne zaman transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?