şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Canımmm maşallah çok güzel çok mutlu haberler veriyorsun her gün bize. Ben de tartıda bugün transferden önceki kiloma 600 gr kaldığını gördüm... ama karnım şiş hala anlamadım zamanla inecek heralde bebişleri öperim

Şimdiden bol proteinli beslenmenizi, soda enerji içeceği içmenizi tavsiye ederim

Taze mi transfer olacaksınız?

Gebelik aşısı nedir
Gebelik aşısı transferden yaklşık olarak 5/6 gün önce uygulanan rahim iç zarını uyaran ve embriyo tutunmasını kolaylaştıran bir yöntem rahim içine verilen bir sıvı doktorunuz gerekli olursa öneriyor. Benim öncesin 4 başarısız denemem var ve yaşım 35

Kizlar benimde testim pozitif geldi bugün beta HCG 594.3. Allah tamamını erdirsin inşallah çok mutluyum darısı isteyen bütün anne adaylarımızn başına
Yaaa ne kadar güzel maşallah sizin süreciniz nasıldı biraz anlatır mısınız kaçıncı deneme neden tüp bebek kaçıncı gün embriyosu kaç embriyo transfer edildi yaş kaç

Kızlar kimyasal gebelik te kanama ne zaman oluyor beta hcg 0 olunca mı yoksa düşüşe geçince mi bilenler yazarsa sevinirim

Hayırlı olsun bu kez başarılı olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…