- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.161
Canımmm maşallah çok güzel çok mutlu haberler veriyorsun her gün bize. Ben de tartıda bugün transferden önceki kiloma 600 gr kaldığını gördüm... ama karnım şiş hala anlamadım zamanla inecek heraldeCan kızlar günaydın bu sabah tartı 73.5u gösterdi. Minnaklarım anne üzülme biz seni iyileştircez demeye başladılar sanırım. Az kaldı
(Yeni okuyanlar için ohss nedeni ile geçen haftadan itibaren 5 kilo almıştım karnım su toplamıştı şuan 75e kadar çıkan ben 73.5a geriledim. Dün 74.2 idim başlangıç 70 idi)
Şimdiden bol proteinli beslenmenizi, soda enerji içeceği içmenizi tavsiye ederimŞükür29 yumurta toplandı benden de, ohss riskin var su içmen yasak dedi Bülent hoca, östrojen bir tık fazla idi, şu an karnımda aşırı gaz ve ağrı var sanki hafiften şiş gibi bunun dışında bir rahatsızlığım yok şükür
Ha ha ha benimki de Bulent Duran :)))Benim ki Bülent haydardedeoğlu
Ne çok Bülent isimli doktoru olan varmış :))Ha ha ha benimki de Bulent Duran :)))
Taze mi transfer olacaksınız?Şükür29 yumurta toplandı benden de, ohss riskin var su içmen yasak dedi Bülent hoca, östrojen bir tık fazla idi, şu an karnımda aşırı gaz ve ağrı var sanki hafiften şiş gibi bunun dışında bir rahatsızlığım yok şükür
Gebelik aşısı transferden yaklşık olarak 5/6 gün önce uygulanan rahim iç zarını uyaran ve embriyo tutunmasını kolaylaştıran bir yöntem rahim içine verilen bir sıvı doktorunuz gerekli olursa öneriyor. Benim öncesin 4 başarısız denemem var ve yaşım 35Gebelik aşısı nedir
Ömrümüz beklemekle geçiyor inşallah emeklerimizin karşılığını alırız sizin transfere daha var mıBenimde dr bülent tıraş beklemedeyim
Çok heyecanlı yarın bebeklerinize kavuşuyorsunuz ne güzel :) inşallah pozitif haberinizi de alırızKızlar yarın 12 30 da transferim var embriyolarla ilgili bisey söylemediler nedense anlamadım.
İnşallah senin de güzel haberlerini alırız Skrkz17 :)Ayyy inşallah canım benim regliye 12 gün kaldı bakalımdua et bizlere kuzum
Inş cnm çok saolÇok heyecanlı yarın bebeklerinize kavuşuyorsunuz ne güzel :) inşallah pozitif haberinizi de alırız
Yaaa ne kadar güzel maşallah sizin süreciniz nasıldı biraz anlatır mısınız kaçıncı deneme neden tüp bebek kaçıncı gün embriyosu kaç embriyo transfer edildi yaş kaçKizlar benimde testim pozitif geldi bugün beta HCG 594.3.Allah tamamını erdirsin inşallah çok mutluyum darısı isteyen bütün anne adaylarımızn başına
Hayırlı olsun bu kez başarılı olacak inşallahGebelik aşısı transferden yaklşık olarak 5/6 gün önce uygulanan rahim iç zarını uyaran ve embriyo tutunmasını kolaylaştıran bir yöntem rahim içine verilen bir sıvı doktorunuz gerekli olursa öneriyor. Benim öncesin 4 başarısız denemem var ve yaşım 35
Çok güzel maşallah hayırlı olsunKizlar benimde testim pozitif geldi bugün beta HCG 594.3.Allah tamamını erdirsin inşallah çok mutluyum darısı isteyen bütün anne adaylarımızn başına
Canım bende 1 kimyasal gebelik yaşadım. Benimki düşüşe geçince başlamıştıKızlar kimyasal gebelik te kanama ne zaman oluyor beta hcg 0 olunca mı yoksa düşüşe geçince mi bilenler yazarsa sevinirim
Kanaman mı başladıKızlar kimyasal gebelik te kanama ne zaman oluyor beta hcg 0 olunca mı yoksa düşüşe geçince mi bilenler yazarsa sevinirim
Düşüşe geçince başlıyor kuzum. Değerin yüksekliğine göre de değişiyor.Kızlar kimyasal gebelik te kanama ne zaman oluyor beta hcg 0 olunca mı yoksa düşüşe geçince mi bilenler yazarsa sevinirim
İnşallah CanımHayırlı olsun bu kez başarılı olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?