- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.181
Yok canım da beklemedeyim büyük ihtimalle kimyasal yani benim ki merak ettim kanama ne zaman olucak diye adetim de normal de 3 gün gecikti işte ama değerler de kötü yükseliyor bakalım en azından bir an önce bu süreci atlatmak istiyorum bekledikçe daha da psikolojim bozuluyor sanki bir an önce kanama olsun istiyorum artıkKanaman mı başladı
Henüz belli değil, pazartesi tarih verildi ancak büyük ihtimalle muayeneden sonda karar verilecekTaze mi transfer olacaksınız?
Teşekkür ederim canımCanım bende 1 kimyasal gebelik yaşadım. Benimki düşüşe geçince başlamıştı
Rica ederim canım allah hakkında hayırlısı neyse onu versinTeşekkür ederim canım
Ya inşallah artar ya ama artmazsa da yapacak bir şey yok toparlanıp tekrar denemekten başka. Dilerim hakkında hayırlısı olur canım benimYok canım da beklemedeyim büyük ihtimalle kimyasal yani benim ki merak ettim kanama ne zaman olucak diye adetim de normal de 3 gün gecikti işte ama değerler de kötü yükseliyor bakalım en azından bir an önce bu süreci atlatmak istiyorum bekledikçe daha da psikolojim bozuluyor sanki bir an önce kanama olsun istiyorum artık
Aynen öyle kuzum az çok alıştırdım kendimi negatife ama en az bir sene beklemeyi düşünüyorum ondan sonra belki tekrar denerim tüp bebek çünkü sperm de bir sıkıntı yok bende de pko başlangıcı var sadece belki kendiliğinden olur hayırlısı bakalım sağlıklı hayırlı evlat olsun da varsın geç olsunYa inşallah artar ya ama artmazsa da yapacak bir şey yok toparlanıp tekrar denemekten başka. Dilerim hakkında hayırlısı olur canım benim
Amin sizlerin güzel haberleri bizi mutlu ediyor umut veriyor.Çok tebrik ediyorumAyağımız uğurlu olsun bekleyenlere
Ayyy canım sen de öyle ciddi bir sorun yokmuş inşallah kendiliğinden olur her şerde bir hayır vardır inşallah kendiliğinden olur bu tüp bebek serüveni çok zor zatenAynen öyle kuzum az çok alıştırdım kendimi negatife ama en az bir sene beklemeyi düşünüyorum ondan sonra belki tekrar denerim tüp bebek çünkü sperm de bir sıkıntı yok bende de pko başlangıcı var sadece belki kendiliğinden olur hayırlısı bakalım sağlıklı hayırlı evlat olsun da varsın geç olsun
SaolunÇok güzel maşallah hayırlı olsun
Tebrik ederim. sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin.Kizlar benimde testim pozitif geldi bugün beta HCG 594.3.Allah tamamını erdirsin inşallah çok mutluyum darısı isteyen bütün anne adaylarımızn başına
Yaşım 27 ilk Tüp bebek denememiz. Tek bir embriyo transfer edildi 5. Gün embriyosu. Benim amh 1.092 ve pcos hastasıyım eşim kemoterapi aldı sonrasında sperm sayısı azaldı 8 milyondu. Morfoloji 0 ileri hareketli sperm 0 di. 9 ay denedik olmadı. Tüp bebek tedavisine başladık ilkinde tuttu şükürYaaa ne kadar güzel maşallah sizin süreciniz nasıldı biraz anlatır mısınız kaçıncı deneme neden tüp bebek kaçıncı gün embriyosu kaç embriyo transfer edildi yaş kaç
Amin hepinize dua ediyorum inşallah Allah isteyen dileyen herkese nasip etsinTebrik ederim. sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin.Darısı bizlerin başına...
Aynen kuzum ya kesinlikle hiç kolay bir şey değilmiş ben daha ilk denemede yıldım usandım inşallah kimse ihtiyaç duymadan gebe kalır ama olmadı mı olmuyor işte eşimde varikosel vardı bende sorun yoktu onu hallettik herşey düzeldi bu seferde bende pko başladı vardır bunda da bir hayır yani kuzum ben elimden geleni yaptım ama yinede dikkat edicem hamile kalmak için ama tüp bebek düşünmüyorum yakın bir süreçte zaten dondurulmuş embriyo da yok elimizde Rabbim büyüktür herşeyin hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinAyyy canım sen de öyle ciddi bir sorun yokmuş inşallah kendiliğinden olur her şerde bir hayır vardır inşallah kendiliğinden olur bu tüp bebek serüveni çok zor zaten
Amin ne güzel pozitifsin ama bunu hiç kaybetme . Valla benim de ikinci denemem sanırım 10 yıl yaşlandım bu kadar zor olacağını tahmin bile edemezdim. Beklemesi ayrı yoruyor tedavisi ayrı yoruyor bir de sonuç güzel olmazsa ... zor yani Allah yardımcımız olsun senin de inşallah kendiliğinden olurAynen kuzum ya kesinlikle hiç kolay bir şey değilmiş ben daha ilk denemede yıldım usandım inşallah kimse ihtiyaç duymadan gebe kalır ama olmadı mı olmuyor işte eşimde varikosel vardı bende sorun yoktu onu hallettik herşey düzeldi bu seferde bende pko başladı vardır bunda da bir hayır yani kuzum ben elimden geleni yaptım ama yinede dikkat edicem hamile kalmak için ama tüp bebek düşünmüyorum yakın bir süreçte zaten dondurulmuş embriyo da yok elimizde Rabbim büyüktür herşeyin hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Cnm.masallah kaçıncı gün embriyosuydu ikizmi degerleirn yuksekKizlar benimde testim pozitif geldi bugün beta HCG 594.3.Allah tamamını erdirsin inşallah çok mutluyum darısı isteyen bütün anne adaylarımızn başına
Değerleri düzenli artmayıp dogum yapan da var forumda grmstum hayırlısı olsn hakkindaYok canım da beklemedeyim büyük ihtimalle kimyasal yani benim ki merak ettim kanama ne zaman olucak diye adetim de normal de 3 gün gecikti işte ama değerler de kötü yükseliyor bakalım en azından bir an önce bu süreci atlatmak istiyorum bekledikçe daha da psikolojim bozuluyor sanki bir an önce kanama olsun istiyorum artık
Amin kuzum inşallah hayırlısı bakalım bir umut o da tabiDeğerleri düzenli artmayıp dogum yapan da var forumda grmstum hayırlısı olsn hakkinda
5. Gün embriyosu. Tek embriyo idi ama herkesin kimden yüksek çıkmış bilmiyorumCnm.masallah kaçıncı gün embriyosuydu ikizmi degerleirn yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?