- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.201
İçerde bölünmüş olabilir :)5. Gün embriyosu. Tek embriyo idi ama herkesin kimden yüksek çıkmış bilmiyorumtransferden sonraki 11.gun bugün
Kendini kötüye hazırlaman güzel kuzum da dur bakalımYok canım da beklemedeyim büyük ihtimalle kimyasal yani benim ki merak ettim kanama ne zaman olucak diye adetim de normal de 3 gün gecikti işte ama değerler de kötü yükseliyor bakalım en azından bir an önce bu süreci atlatmak istiyorum bekledikçe daha da psikolojim bozuluyor sanki bir an önce kanama olsun istiyorum artık
Bugün de test verecektin Di mi doğru hatırlıyorumAmin kuzum inşallah hayırlısı bakalım bir umut o da tabi
Bir bakarsin tek yumurta ikizi olur, var miydi ailede ikiz??5. Gün embriyosu. Tek embriyo idi ama herkesin kimden yüksek çıkmış bilmiyorumtransferden sonraki 11.gun bugün
Dün verdiğim için cumartesi ya da pazar günü vermem gerekiyormuş bakıcam artık hayırlısıBugün de test verecektin Di mi doğru hatırlıyorum
İnşAllah dediğin gibi olur kuzum ama düşük bir ihtimal bu dediğin yinede Allah tan umut kesilmez tabiHayat su 0606 bence de dur bakalim, dun dr. Iyi dememis miydi??? Kanaman yok, gunun gecmis, biraz artisi takip edeceksin, yoluna girecek insallah.
Umudunu kaybetme canım negatif bile olsa vardır bir vakti zamanıİnşAllah dediğin gibi olur kuzum ama düşük bir ihtimal bu dediğin yinede Allah tan umut kesilmez tabi
Var anneannemin ve teyzeminBir bakarsin tek yumurta ikizi olur, var miydi ailede ikiz??
Ayyy o zaman ikiz benim 12. Gün 210duVar anneannemin ve teyzemin
İnşAllah canım hepimiz inşallah güzel haberler verebilirizİnşallah senin de güzel haberlerini alırız Skrkz17 :)
Hayırlı haberler alırız inşallahKizlar benim 15.40 da transferim oldu hala hastanede yatıyorum ama dr cok guzel konustu embriyo harikaydi rahimde öyle çok umutluyum dedi
Pazartesi ölcülecekAyyy o zaman ikiz benim 12. Gün 210duyarın yine ölçülecek mi
Güzel haberlerinizi alırız inşallahKizlar benim 15.40 da transferim oldu hala hastanede yatıyorum ama dr cok guzel konustu embriyo harikaydi rahimde öyle çok umutluyum dedi
Maşallah, sağlıkla ilerlesin inşallah. Gayet güzel gözüküyor testinizArkadaşlar transferin bugün 9. Günü dayanamadım gece test yaptım. İkinci denemem. Pek bı belirtim yoktu o yüzden ümitli değildim şaşırdım.Sadece aşırı uykum var. Nasil sizce. İns sağlıklıdır.
Negatife o kadar alistimki garip geliyor. İns canım çok sağolMaşallah, sağlıkla ilerlesin inşallah. Gayet güzel gözüküyor testiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?