şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar merabalar bende mart ayında tedavıye baslıcaktım bugun adet oldum. Adetim 3 gun suruyor. Pazartesı 4.gun oluyor. Devlet oldugu ıcın haftasonu gidemiyorum. Ne yapıcam. Bu 3. Denemem olcak. Kasımdan beri bekliyorum artık ertelensin istemiyorum. Adet soktorucu falanmı kullansam erken bitmese.

Ayyy ne guzel haberler geliyor rabbim saglikla artsin degerin. Bence hemen kan verin 2 gun olcumlerine baslayin

Hormon degerlerine bakmak icin adetli olmak gerekiyor. Bu durumda pazartesi tam doz ölçümü yapamayabilirler sanirim. Bu durumu hekimler bilir ancak. Ben ne diyim bilemedim.

Ayyy ne guzel haberler geliyor rabbim saglikla artsin degerin. Bence hemen kan verin 2 gun olcumlerine baslayin
Amin çok sagolun. İns ins hepimizin Yarında şansıma cumartesi buradada ozel hastane yok. Acilde yapmiyormus pandemi nedeniyle. Pazartesiye kalacak gibi

Doktorunuzla iletisime gecseniz bi böyle zamanlarfa hafta sonu da olsa usg yapıp tahlillere bakıyorlar bi sansını dene en azından

Arkadaşlar merhaba mesajlarınızı tek tek okuyorum Allahım hepimizin kucağına sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah benimde cumartesi gecesi çatlatma iğnesi pazartesi yumurta toplama işlemi olacak. Sizlere sorum şu inanılmaz bir akıntım oldu bugün sizde de oldu mu yani normal birşey mi acaba?

Joenna :) canım :)
Bu sefer oldu kuzum
Bu sefer de birlikteyiz

Hangi hastneyse tüp bebek bölümünü baglatn anlatn ilk degilsinizdir ki illaki yol gösterirler
Zeynep kamıl canım. Ayy yok ya asırı ilgisizler hormon testı vermek ıcın gıttım acilde bile yapmadılar aglayarak cıktım sinirden hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…