- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.221
Ama bak pozitif seni bekliyor orada, negatif uzak olsun artık. Amin, inşallahNegatife o kadar alistimki garip geliyor. İns canım çok sağolAllah çabalayan herkesi en kısa sürede sonuca ulaştırsin
Ayyy ne guzel haberler geliyor rabbim saglikla artsin degerin. Bence hemen kan verin 2 gun olcumlerine baslayinArkadaşlar transferin bugün 9. Günü dayanamadım gece test yaptım. İkinci denemem. Pek bı belirtim yoktu o yüzden ümitli değildim şaşırdım.Sadece aşırı uykum var. Nasil sizce. İns sağlıklıdır.
Hormon degerlerine bakmak icin adetli olmak gerekiyor. Bu durumda pazartesi tam doz ölçümü yapamayabilirler sanirim. Bu durumu hekimler bilir ancak. Ben ne diyim bilemedim.Kızlar merabalar bende mart ayında tedavıye baslıcaktım bugun adet oldum. Adetim 3 gun suruyor. Pazartesı 4.gun oluyor. Devlet oldugu ıcın haftasonu gidemiyorum. Ne yapıcam. Bu 3. Denemem olcak. Kasımdan beri bekliyorum artık ertelensin istemiyorum. Adet soktorucu falanmı kullansam erken bitmese.
Amin çok sagolun. İns ins hepimizinAyyy ne guzel haberler geliyor rabbim saglikla artsin degerin. Bence hemen kan verin 2 gun olcumlerine baslayin
Doktorunuzla iletisime gecseniz bi böyle zamanlarfa hafta sonu da olsa usg yapıp tahlillere bakıyorlar bi sansını dene en azındanKızlar merabalar bende mart ayında tedavıye baslıcaktım bugun adet oldum. Adetim 3 gun suruyor. Pazartesı 4.gun oluyor. Devlet oldugu ıcın haftasonu gidemiyorum. Ne yapıcam. Bu 3. Denemem olcak. Kasımdan beri bekliyorum artık ertelensin istemiyorum. Adet soktorucu falanmı kullansam erken bitmese.
Devlet hastanesı doktor belli deılkıDoktorunuzla iletisime gecseniz bi böyle zamanlarfa hafta sonu da olsa usg yapıp tahlillere bakıyorlar bi sansını dene en azından
Joenna :) canım :)Arkadaşlar transferin bugün 9. Günü dayanamadım gece test yaptım. İkinci denemem. Pek bı belirtim yoktu o yüzden ümitli değildim şaşırdım.Sadece aşırı uykum var. Nasil sizce. İns sağlıklıdır.
Ya çok güzel maşallah kat kat artsın inşallahArkadaşlar transferin bugün 9. Günü dayanamadım gece test yaptım. İkinci denemem. Pek bı belirtim yoktu o yüzden ümitli değildim şaşırdım.Sadece aşırı uykum var. Nasil sizce. İns sağlıklıdır.
İnşallah canimm umarımYa çok güzel maşallah kat kat artsın inşallah
Aynen ya inşallah sağlıcakla kucagımıza da alırızİnşallah canimm umarımEylül ayı trasfer olanlarının kaybedenleri olarak kismetimiz bu zamanmış
Hangi hastneyse tüp bebek bölümünü baglatn anlatn ilk degilsinizdir ki illaki yol gösterirlerDevlet hastanesı doktor belli deılkı
Zeynep kamıl canım. Ayy yok ya asırı ilgisizler hormon testı vermek ıcın gıttım acilde bile yapmadılar aglayarak cıktım sinirden hastanedenHangi hastneyse tüp bebek bölümünü baglatn anlatn ilk degilsinizdir ki illaki yol gösterirler
BenArkadaşlar memesi ağrıyan var mı?
Estrofem kullanıp gebe kalanlardan?
Hormon testini malesef acilde calismiyorlar bastan boyle dusunuyorsanız baska yerde mi deneseniz acabaZeynep kamıl canım. Ayy yok ya asırı ilgisizler hormon testı vermek ıcın gıttım acilde bile yapmadılar aglayarak cıktım sinirden hastaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?