- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.241
Canım benim sağlı sollu dıştan içe doğru bir ağrı ve hassasiyet var ama benim gebelik sıkıntılı biliyorsunArkadaşlar memesi ağrıyan var mı?
Estrofem kullanıp gebe kalanlardan?
Ben de tık yok valla hafif uyku hali dışında o da o kadar ilaç alıyorum ki normal diye düşünüyorumArkadaşlar memesi ağrıyan var mı?
Estrofem kullanıp gebe kalanlardan?
Arkadaşlar merhaba mesajlarınızı tek tek okuyorum Allahım hepimizin kucağına sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallahbenimde cumartesi gecesi çatlatma iğnesi pazartesi yumurta toplama işlemi olacak. Sizlere sorum şu inanılmaz bir akıntım oldu bugün sizde de oldu mu yani normal birşey mi acaba?
Cnm 2 sefer bahcecı de denedim maddi manevi cok zorlandım bu sefer raporlu burda denim dedım ama pısman oldum. Bu seferde olmazsa acıkcası Baska Bı yer arastirıyorum. Devlet Bı daha zaten töbeHormon testini malesef acilde calismiyorlar bastan boyle dusunuyorsanız baska yerde mi deneseniz acaba
Rabbim hayırlısını versin. Yarın netleşecek kuzum. Yarın aynı saatte kan verirsinCanım benim sağlı sollu dıştan içe doğru bir ağrı ve hassasiyet var ama benim gebelik sıkıntılı biliyorsun
Yumurta toplama işlemi oldu mu sizin? Geçmiş olsunBende seffaf renkli akinti ignelerin 3.gunu falan oldu.
Kendini öyle şartlandırma canım değer güzel düşünmeye çalış biliyorum çok zor amaYok canım da beklemedeyim büyük ihtimalle kimyasal yani benim ki merak ettim kanama ne zaman olucak diye adetim de normal de 3 gün gecikti işte ama değerler de kötü yükseliyor bakalım en azından bir an önce bu süreci atlatmak istiyorum bekledikçe daha da psikolojim bozuluyor sanki bir an önce kanama olsun istiyorum artık
Kaçıncı gün oluyor 8 MartKizlar bide bana 8 martta kan verin dediler zaten 3.gun transferi erken degilmi sizce?size hep 12 gun sonra demislerdi
Rabbim hayırlısını versin. Yarın netleşecek kuzum. Yarın aynı saatte kan verirsinCanım benim sağlı sollu dıştan içe doğru bir ağrı ve hassasiyet var ama benim gebelik sıkıntılı biliyorsun
Yok kuzum ya pazar ya da pazartesi verebilecem ancak eşim yanımda yok yasak olduğu için araba da yok merkeze gitmek için beklicem yineRabbim hayırlısını versin. Yarın netleşecek kuzum. Yarın aynı saatte kan verirsin
Yasak olunca nasıl vereceksin ki kağıtta yoksa izin kağıdı en iyisi pazartesini beklemekYok kuzum ya pazar ya da pazartesi verebilecem ancak eşim yanımda yok yasak olduğu için araba da yok merkeze gitmek için beklicem yine
Neye gore soruyorsun sali opu oldum bugun transfer oldum ben bugunden itibaren 12 sonra test yapılacak sanıyodum yanlismi biliyorumKaçıncı gün oluyor 8 Mart
Bıgünü saymadam 12 gün sonra olması gerek senin.Neye gore soruyorsun sali opu oldum bugun transfer oldum ben bugunden itibaren 12 sonra test yapılacak sanıyodum yanlismi biliyorum
Iste bende ona sasirdim 10.gun oluyo 8 mart..subatin 28 çektiğinimi unuttular acabaBıgünü saymadam 12 gün sonra olması gerek senin.
Bir hikmet var demekki erkenden pozitif goreceksin :))Iste bende ona sasirdim 10.gun oluyo 8 mart..subatin 28 çektiğinimi unuttular acaba
Olabilir 10 gün çok erken bence telefon edip sorun en iyisi unutmuşlardır belkiIste bende ona sasirdim 10.gun oluyo 8 mart..subatin 28 çektiğinimi unuttular acaba
Ayy çok sevindim çok güzel bir haberArkadaşlar transferin bugün 9. Günü dayanamadım gece test yaptım. İkinci denemem. Pek bı belirtim yoktu o yüzden ümitli değildim şaşırdım.Sadece aşırı uykum var. Nasil sizce. İns sağlıklıdır.
Ayy hadi insallahBir hikmet var demekki erkenden pozitif goreceksin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?