- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.261
Neyse biraz zaman geçsin bakalim olmadi sorarimOlabilir 10 gün çok erken bence telefon edip sorun en iyisi unutmuşlardır belki
Kuzum ben sağlıkçıyım baksalarda bişey demiyorlar eşimin de izni var işinden dolayı gidebiliyor her yere istediği saatte o sorun değil de şehir dışından gelecek eşim yetişirse pazar günü gidecem işteYasak olunca nasıl vereceksin ki kağıtta yoksa izin kağıdı en iyisi pazartesini beklemek
Hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerle inşallahKuzum ben sağlıkçıyım baksalarda bişey demiyorlar eşimin de izni var işinden dolayı gidebiliyor her yere istediği saatte o sorun değil de şehir dışından gelecek eşim yetişirse pazar günü gidecem işte
Kuzum beni de 9.gün aradı embriyolog kan da çıkar istersen test yaptırabilirsiniz diye doktora sordum bende yüzde 90 belli olur dedi gidip test verdim 20.31 çıkmıştı işte bende yani eğer tutunur sa bebiş gerisi kolay 4 ya da 5 gün çok önemli aman dikkat et kendine yediğine içtiğine ağır bir şey yapma sakınAyy hadi insallah
Peki cnm tsk ederimKuzum beni de 9.gün aradı embriyolog kan da çıkar istersen test yaptırabilirsiniz diye doktora sordum bende yüzde 90 belli olur dedi gidip test verdim 20.31 çıkmıştı işte bende yani eğer tutunur sa bebiş gerisi kolay 4 ya da 5 gün çok önemli aman dikkat et kendine yediğine içtiğine ağır bir şey yapma sakın
Devlet hastanesi heryerde aynı demek. Sabah gidip akşam donerdik. Boş boş beklerdik. 7 ayda bir aşılama oldum sadece. Lanet ettim bıraktımCnm 2 sefer bahcecı de denedim maddi manevi cok zorlandım bu sefer raporlu burda denim dedım ama pısman oldum. Bu seferde olmazsa acıkcası Baska Bı yer arastirıyorum. Devlet Bı daha zaten töbe
Sağol canım benimAyy çok sevindim çok güzel bir haber
Aynen malesef Türkiyenin her yeri aynı benımde ramak kaldı bırakmama esim beni aglak suratla gorunce bırak gitme baslıcam sımdı hastanesine dedı.. o kadar emek verdimkı yok raporuydu osuydu busuydu derken onun ıcın gıdıcem dedım. Insallah gıttıgıme pişman olmam.Devlet hastanesi heryerde aynı demek. Sabah gidip akşam donerdik. Boş boş beklerdik. 7 ayda bir aşılama oldum sadece. Lanet ettim bıraktım
Raporlu olan baska özellere baksanızAynen malesef Türkiyenin her yeri aynı benımde ramak kaldı bırakmama esim beni aglak suratla gorunce bırak gitme baslıcam sımdı hastanesine dedı.. o kadar emek verdimkı yok raporuydu osuydu busuydu derken onun ıcın gıdıcem dedım. Insallah gıttıgıme pişman olmam.
İns emeklerinizin karşılığıni alırsınızAynen malesef Türkiyenin her yeri aynı benımde ramak kaldı bırakmama esim beni aglak suratla gorunce bırak gitme baslıcam sımdı hastanesine dedı.. o kadar emek verdimkı yok raporuydu osuydu busuydu derken onun ıcın gıdıcem dedım. Insallah gıttıgıme pişman olmam.
Hadi insallah hayırlısıyla güzel haberler alırsınızArkadalar yarın 10:30 da transfer olacağım ayni yolda yuruyen anne adayları olarak güzel dilek ve dualarinizi bekliyorum
Cnm.masallah .yarın bn de drdan bunu duymak istiyorjm cunku transferde anlaşılıo az-cok. Ilkinde bana da çok iyi demişti dr oğlum olduKizlar benim 15.40 da transferim oldu hala hastanede yatıyorum ama dr cok guzel konustu embriyo harikaydi rahimde öyle çok umutluyum dedi
Bana ilk transferde transfer gününden başlayarak 10.gün ver demişlerdi bn 9.gunu kan verdim ciktiNeye gore soruyorsun sali opu oldum bugun transfer oldum ben bugunden itibaren 12 sonra test yapılacak sanıyodum yanlismi biliyorum
Yaaa inşallah canımSizlerin de nakili olsa da beklesek umutla sevinçle sonra o çift çizgileri görsek :) sonra betalar keselersıra sizde kuzum
Canım çok sevindimArkadaşlar transferin bugün 9. Günü dayanamadım gece test yaptım. İkinci denemem. Pek bı belirtim yoktu o yüzden ümitli değildim şaşırdım.Sadece aşırı uykum var. Nasil sizce. İns sağlıklıdır.
Dualarım seninle cnm❤Arkadalar yarın 10:30 da transfer olacağım ayni yolda yuruyen anne adayları olarak güzel dilek ve dualarinizi bekliyorum
İnşallah canim dualarım seninleKızlar yarın 12 .30 da 5.gün transferi olcam ıns iki tane kalmıştır embriyolar.dualarinizi bekliyorum. Bi cumartesi transfer olup diğer cumartesi idrar testleirne basliyim diyorum
Amin çok teşekkür ederim canim.Hepimizin insYaaa inşallah canım
Canım çok sevindimsağlıcakla ilerlesin inşallah gebeliğin
İnşallah çok tşk ederimHadi insallah hayırlısıyla güzel haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?