şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Amin kuzum inşallah darısı bütün bekleyenlere inşallah artış ta önemli ama bebişin kalp atışını duymadan hamileyim diyemicem galiba ya çok stresli bir dönem
Merhaba sağlıkla kucagınıza alın inşallah bende malatyadayım hani doktora yaptırdınız tüp bebeği acaba Birde sorun neydi acaba bizim sperm ve morfoloji problemimiz varda acaba biraz Bilgi verebilir misiniz hastane hakkında Malatyalı değilim bende malatyada eşimin işinden dolayı bulunuyoruz bilemediğim için şimdi sizin ayınızı okuyunca yazmak istedim

Canım bende Malatya ya yeni gelmiştim ama biraz araştırdım gözde akademi hastanesi zercan kalı diye birini duydum içime sindi ona gitmek istedim iyiler bence ben pişman olmadım ama şu an gebeliğim kimyasal olabilir çünkü çok az az artmaya başladı hcg bakalım nasipte varsa büyür bebiş yoksa da yakın zamanda belli olucak zaten probleme gelirsek eşimde varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi şu an herşey morfoloji hızı felan ama bu sefer de benim polikistik over başladı daha yeni dedi doktorlar tedaviye gerek yok dediler ama ben çocuk olmayınca artık tüp bebek yapmak direk sonuç elde etmek istedim yani bizim tek sorunumuz şu an benim pko olmam araştırmadan hiçbir doktora gitme ama kuzum gerekirse ön görüşme yap içine sinmeyen bir şey olursa başka doktora git

Gunaydin kizlar biliyorsunuz dun transfer oldum gunduz hatta gitmeden progestan igne sağlık ocaginda yaptırdım bide çıkmadan hastanede hemsire yapti ama hemsirenin yaptığı taraf resmen felc oldu gece sagdan sola donerken ciglik attim hep resmen lavaboya zor gidiyorum ve kendimi kasıyorum bu yuzden bu 4.igne hic boyle olmamisti korkmaya basladim ya ilk gecem resmen kabus oldu normalmi bukadar ağrı ya

Çok normal kuzum ilk günlerinde bana da aşırı zor geliyordu her iğneden sonra ağlıyordum sonra alıştı vücut ama iğne yerleri morardı ve küçük küçük şişlik oluştu hala da öyle iğneye devam ettiğim için kan sulandırıcı da kullandığım için iğne yerlerim den baya kan akıyor iyice bastırmazsam kendini kasmamaya çalış çünkü senin ilk günlerin ya önemli bu günler canım

Valla bu sefer noldu anlamadim kastım kendimi galiba bide yan yapti hemsire transfer sonrasi..felaket durumdayim ilk 3 u evet hafif kas agrisi yapiyodu ama sabaha baya geciyodu simdi pek hareket etmeyincemi agrida böyle artti bilemedim kemigime vuruyor agri valla taş var gibi kalcamda offf

Benimde 1.5 günde geçti acısı, olduğum tarafa dönerken orayı yatağa koyamıyor yan yatıyordum. Geçer yarına bişicik kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…