- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.301
Progestan kabızlık ve şişkinlik yapabiliyorAa ohss olmayanların da fitilden dolayı şişiyor mu
Ben de devlet hastanesi zedeyim.. ilgisizlik, koyun gibi yanyana saatlerce bekleme ve başarısız denemeler. Şu an özeldeyim ve fark çok açık. İnşallah bizler de sizin gibi güzel haberler veririz.Devlet hastanesi heryerde aynı demek. Sabah gidip akşam donerdik. Boş boş beklerdik. 7 ayda bir aşılama oldum sadece. Lanet ettim bıraktım
Hayırlı uğurlu olsun. Güzel haberlerinizi bekliyoruz...Kızlar yarın 12 .30 da 5.gün transferi olcam ıns iki tane kalmıştır embriyolar.dualarinizi bekliyorum. Bi cumartesi transfer olup diğer cumartesi idrar testleirne basliyim diyorum
Çok saol cnm yoldayız 3 tane 1.kalite varmış 2 sini donduralimmi diye soruyorlar istemiyrouz dedik ama 2 transfer olsn istiyoruzHayırlı uğurlu olsun. Güzel haberlerinizi bekliyoruz...
Hadi hayırlı uğurlu olsun simdiden insallahÇok saol cnm yoldayız 3 tane 1.kalite varmış 2 sini donduralimmi diye soruyorlar istemiyrouz dedik ama 2 transfer olsn istiyoruz
İnşallah güzel haberler alırsınızÇok saol cnm yoldayız 3 tane 1.kalite varmış 2 sini donduralimmi diye soruyorlar istemiyrouz dedik ama 2 transfer olsn istiyoruz
Ben artık o kadar nefret etmiştim cimere şikayet etmiştim. Yazılı açıklama yapmıştı başhekimlik. İns canım. Benimde net değil kimyasal olur diye korkuyorum. Allah yardım etsin hepimizeBen de devlet hastanesi zedeyim.. ilgisizlik, koyun gibi yanyana saatlerce bekleme ve başarısız denemeler. Şu an özeldeyim ve fark çok açık. İnşallah bizler de sizin gibi güzel haberler veririz.
Benimde 4.gün ve e2 31 moralim çok bozuk sizin nasıl oldu acabaMerhaba benim bugun tup bebek tedavisinde 5.gunum kontrolüm vardi aksam ama dr pek iyi degil dedi e2 20 cikti p.tesiye kadar ignelere devam et gel dedi ama ayniysa tedavi iptal olabilir dedi okadar moralim bozulduki ağlaya ağlaya eve geldim boyle bi durum yaşayan varmı
Yaaa kızlar bu progestan iğne bu kadar acıtıyor mu ben diğer adetle dondurulmuş olcamya korktum şimdi. Keşke benimde taze olsaydı en azından diğer ignelere alışmıştı vücut buda aradan çıkardıÇok normal kuzum ilk günlerinde bana da aşırı zor geliyordu her iğneden sonra ağlıyordum sonra alıştı vücut ama iğne yerleri morardı ve küçük küçük şişlik oluştu hala da öyle iğneye devam ettiğim için kan sulandırıcı da kullandığım için iğne yerlerim den baya kan akıyor iyice bastırmazsam kendini kasmamaya çalış çünkü senin ilk günlerin ya önemli bu günler canım
Cnm ben gonal f 300 menodur 150 yani 2 toz 1 su yapiyodum 2 gun sonra e2 5 cikti hatta nerdeyse prp yontemine geçecekti ki ultrasonda 2 yumurta gordu ustune gidecem biraz daha dedi sonra menoduru 450ye 6 toz 2 su seklinde yukseltti 2 gunde 180 e firladi e2 oyle devam ettim yumurtalarda büyüdü ama opuda 1 i kist cikti digeri neyseki harika gitti dun 3.gun transfer yapildiBenimde 4.gün ve e2 31 moralim çok bozuk sizin nasıl oldu acaba
Pahalı ama göbekten olanı da var onun gerçi ben ikisini de kullanıyorumYaaa kızlar bu progestan iğne bu kadar acıtıyor mu ben diğer adetle dondurulmuş olcamya korktum şimdi. Keşke benimde taze olsaydı en azından diğer ignelere alışmıştı vücut buda aradan çıkardı
Oy kuzum kıyamam sana ama napcaksin işte katlancaz bir şekilde çok mu yakıyor peki bu iğnelerPahalı ama göbekten olanı da var onun gerçi ben ikisini de kullanıyorum
Valla kuzum belli bir süreden sonra alışıyor vücut merak etme ama hergün 100 mg vuruluyorum ben ağır geliyor yani iki ampul toplam şişlik morluk oldu kalçam hep elimle masaj yapıp yumuşatmaya çalışıyorum ama pek faydası olmuyor kuzum ama korkma alışırsınYaaa kızlar bu progestan iğne bu kadar acıtıyor mu ben diğer adetle dondurulmuş olcamya korktum şimdi. Keşke benimde taze olsaydı en azından diğer ignelere alışmıştı vücut buda aradan çıkardı
Valla ilk yapılınca çok ağırmıyor benim ama bir iki saat geçince üzerinden agrı oluyor napalım dayanacaz amaOy kuzum kıyamam sana ama napcaksin işte katlancaz bir şekilde çok mu yakıyor peki bu iğneler
Ay valla korktum bebeğimValla kuzum belli bir süreden sonra alışıyor vücut merak etme ama hergün 100 mg vuruluyorum ben ağır geliyor yani iki ampul toplam şişlik morluk oldu kalçam hep elimle masaj yapıp yumuşatmaya çalışıyorum ama pek faydası olmuyor kuzum ama korkma alışırsın
Sonu güzel olsunda herşeye razı konumdayiz resmenValla ilk yapılınca çok ağırmıyor benim ama bir iki saat geçince üzerinden agrı oluyor napalım dayanacaz ama
Aynen öyleSonu güzel olsunda herşeye razı konumdayiz resmen
İnşallah sımsıkı tutunur ve sağlıkla büyür canımCnm ben gonal f 300 menodur 150 yani 2 toz 1 su yapiyodum 2 gun sonra e2 5 cikti hatta nerdeyse prp yontemine geçecekti ki ultrasonda 2 yumurta gordu ustune gidecem biraz daha dedi sonra menoduru 450ye 6 toz 2 su seklinde yukseltti 2 gunde 180 e firladi e2 oyle devam ettim yumurtalarda büyüdü ama opuda 1 i kist cikti digeri neyseki harika gitti dun 3.gun transfer yapildi
Bende de ayni sorun cnm yumurta ilk hafta yok galiba diyodu dr cok moralim bozulmuştu sadece iki gun menadur 450 yüklenince iyi geldi sonra 3-4 gun oyle kullandim yani..İnşallah sımsıkı tutunur ve sağlıkla büyür canımBenim gonalf 300 merional 75 şeklinde ama e2 ilk defa düşük görüyorum. Normalde 40 50 60 küsür çıkmış eski tahlillerde. İğne öncesi ne kadardı bilmiyorum klinikte yapıldı. Ben arada yapılan bu testleri evime yakın bir yerde veriyorum o laboratuvar eski sonuçları da koyuyor yanına orada yaptırdığınız. Başta önemsemedim ama yumurta büyümesi ile ilgili diye yazılar okuyunca moralim aşırı bozuldu. Doktora gönderdim dönüş olmadı henüz. Sorunum zaten amh düşüklüğü de işte ne bileyim hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?