şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Devlet hastanesi heryerde aynı demek. Sabah gidip akşam donerdik. Boş boş beklerdik. 7 ayda bir aşılama oldum sadece. Lanet ettim bıraktım
Ben de devlet hastanesi zedeyim.. ilgisizlik, koyun gibi yanyana saatlerce bekleme ve başarısız denemeler. Şu an özeldeyim ve fark çok açık. İnşallah bizler de sizin gibi güzel haberler veririz.

Kızlar yarın 12 .30 da 5.gün transferi olcam ıns iki tane kalmıştır embriyolar.dualarinizi bekliyorum. Bi cumartesi transfer olup diğer cumartesi idrar testleirne basliyim diyorum
Hayırlı uğurlu olsun. Güzel haberlerinizi bekliyoruz...

Kızlar gebelik aşısı ile ilgili bilgisi olan var mi nasıl yapılıyor internette opu günü anneden alınan kanla yaziyor benden böyle bisey alınmadı ama yapılacak anlamadm ben

Ben de devlet hastanesi zedeyim.. ilgisizlik, koyun gibi yanyana saatlerce bekleme ve başarısız denemeler. Şu an özeldeyim ve fark çok açık. İnşallah bizler de sizin gibi güzel haberler veririz.
Ben artık o kadar nefret etmiştim cimere şikayet etmiştim. Yazılı açıklama yapmıştı başhekimlik. İns canım. Benimde net değil kimyasal olur diye korkuyorum. Allah yardım etsin hepimize

Benimde 4.gün ve e2 31 moralim çok bozuk sizin nasıl oldu acaba

Yaaa kızlar bu progestan iğne bu kadar acıtıyor mu ben diğer adetle dondurulmuş olcamya korktum şimdi. Keşke benimde taze olsaydı en azından diğer ignelere alışmıştı vücut buda aradan çıkardı

Benimde 4.gün ve e2 31 moralim çok bozuk sizin nasıl oldu acaba
Cnm ben gonal f 300 menodur 150 yani 2 toz 1 su yapiyodum 2 gun sonra e2 5 cikti hatta nerdeyse prp yontemine geçecekti ki ultrasonda 2 yumurta gordu ustune gidecem biraz daha dedi sonra menoduru 450ye 6 toz 2 su seklinde yukseltti 2 gunde 180 e firladi e2 oyle devam ettim yumurtalarda büyüdü ama opuda 1 i kist cikti digeri neyseki harika gitti dun 3.gun transfer yapildi

Pahalı ama göbekten olanı da var onun gerçi ben ikisini de kullanıyorum

Valla kuzum belli bir süreden sonra alışıyor vücut merak etme ama hergün 100 mg vuruluyorum ben ağır geliyor yani iki ampul toplam şişlik morluk oldu kalçam hep elimle masaj yapıp yumuşatmaya çalışıyorum ama pek faydası olmuyor kuzum ama korkma alışırsın

Ay valla korktum bebeğim diğerlerini esim vuruyordu bu sağlık ocağında mi yaptiriliyor

İnşallah sımsıkı tutunur ve sağlıkla büyür canım Benim gonalf 300 merional 75 şeklinde ama e2 ilk defa düşük görüyorum. Normalde 40 50 60 küsür çıkmış eski tahlillerde. İğne öncesi ne kadardı bilmiyorum klinikte yapıldı. Ben arada yapılan bu testleri evime yakın bir yerde veriyorum o laboratuvar eski sonuçları da koyuyor yanına orada yaptırdığınız. Başta önemsemedim ama yumurta büyümesi ile ilgili diye yazılar okuyunca moralim aşırı bozuldu. Doktora gönderdim dönüş olmadı henüz. Sorunum zaten amh düşüklüğü de işte ne bileyim hayırlısı.

Bende de ayni sorun cnm yumurta ilk hafta yok galiba diyodu dr cok moralim bozulmuştu sadece iki gun menadur 450 yüklenince iyi geldi sonra 3-4 gun oyle kullandim yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…