şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Bende de ayni sorun cnm yumurta ilk hafta yok galiba diyodu dr cok moralim bozulmuştu sadece iki gun menadur 450 yüklenince iyi geldi sonra 3-4 gun oyle kullandim yani..
Anladım canım. Neyse ki devam etmiş ve umarım hayırlı haberlerini alırız Maddi manevi çok zor. Bana da doz ve muayeneye geleceğin tarihi belirlemek için istiyorum bu tahlili demişti. Bakalım nasıl geri dönüş olacak.

Tsk ederim cnm uzme kendini Seninde guzel ilerler inşallah dozunu yükseltecek zaten muhtemelen..

Progestan igne de fitil de kullanmadim ben... 3 gun hapini kullandim opu transfer arasi. Simdi vitamin harici sadece estrofem ve duphaston aliyorum sabah aksam
Yaa sizin baya rahatmis ben sabah aksam progestan fitil gun icindede ignesi oksapar kan sulandirici gobekten ve gunde 3 kez 2tb de estrofem kullaniyorum vitaminler hariç..

Hadi bakalım gözün aydın bnde çok heyecanlıyım pazartesi toplanıp dondurulacak yumurtalarım inşallah sorun yaşamadan biter
Ben opu oldum bugün. Ayni anda histereskopi islemimde vardi. Dr her ikiside iyi gecti sorun yok dedi. Yarin sizi arayacaklar dedi. 6 tane toplanmis. Burdaki sayilari gorunce az geldi bana ama bilemiyorm tabii. Hayirlisi bakalim neler olacak. Yururken agrim oluyor onun disinda iyiyim.

Bence 6 çok iyi çok geçmiş olsun. Bende çalışıyorum o zaman bu kadar hafifse rapor almama gerek yok inşallah bakalım ne diyecekler. senin taze transfer mi dondurulacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…