- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.321
Anladım canım. Neyse ki devam etmiş ve umarım hayırlı haberlerini alırızBende de ayni sorun cnm yumurta ilk hafta yok galiba diyodu dr cok moralim bozulmuştu sadece iki gun menadur 450 yüklenince iyi geldi sonra 3-4 gun oyle kullandim yani..
Kızlar 2 adet transfer oldum 5.gün embriyosu test günü 8 mart .Transfer sonrası banyo için ne dediler size
Tm cnm transfer sonrasına ilişkin başka ne sordunuz dr gelince sorayim bi ya da öneri ne söylendi size5 gün yapmadım ben. Sıcak susuz yıkanamadığım için. Bikaç gün bekle
Hadi bakalım gözün aydın bnde çok heyecanlıyım pazartesi toplanıp dondurulacak yumurtalarım inşallah sorun yaşamadan biterYarin olacak nasipse
Kalçadan vurulacak sa evet kuzum sağlık ocağında yaptırAy valla korktum bebeğimdiğerlerini esim vuruyordu bu sağlık ocağında mi yaptiriliyor
İnşallah o günleri en kısa zamanda bende görürüm zaman çabucak geçsinKalçadan vurulacak sa evet kuzum sağlık ocağında yaptır
Tsk ederim cnm uzme kendini Seninde guzel ilerler inşallah dozunu yükseltecek zaten muhtemelen..Anladım canım. Neyse ki devam etmiş ve umarım hayırlı haberlerini alırızMaddi manevi çok zor. Bana da doz ve muayeneye geleceğin tarihi belirlemek için istiyorum bu tahlili demişti. Bakalım nasıl geri dönüş olacak.
Ayy hadi hayırlı olsun test günümüz ayniKızlar 2 adet transfer oldum 5.gün embriyosu test günü 8 mart .Transfer sonrası banyo için ne dediler size
Sağ ol canım bakalım hala dönüş olmadıTsk ederim cnm uzme kendini Seninde guzel ilerler inşallah dozunu yükseltecek zaten muhtemelen..
Aynn cnm haberdar edelim birbirimiziAyy hadi hayırlı olsun test günümüz aynibana 3 gun banyo yapma sonra ayakta ılık duş alabilirsin dediler..
Yaa sizin baya rahatmis ben sabah aksam progestan fitil gun icindede ignesi oksapar kan sulandirici gobekten ve gunde 3 kez 2tb de estrofem kullaniyorum vitaminler hariç..Progestan igne de fitil de kullanmadim ben... 3 gun hapini kullandim opu transfer arasi. Simdi vitamin harici sadece estrofem ve duphaston aliyorum sabah aksam
Tamam cnm guzel haberlerle insallahAynn cnm haberdar edelim birbirimizi
Ne güzel valla maşallah benim içimde yakında progesteron ağacı çıkacakProgestan igne de fitil de kullanmadim ben... 3 gun hapini kullandim opu transfer arasi. Simdi vitamin harici sadece estrofem ve duphaston aliyorum sabah aksam
Ertesi gün ayakta duşa izin verdiler banaKızlar 2 adet transfer oldum 5.gün embriyosu test günü 8 mart .Transfer sonrası banyo için ne dediler size
2-3 gun banyo yapma dediler, cok sicak olmasin, kuvete oturma ve vajinal dus yok dediler. Ayakta yikaniyoruz isteKızlar 2 adet transfer oldum 5.gün embriyosu test günü 8 mart .Transfer sonrası banyo için ne dediler size
Aynen valla benimdeNe güzel valla maşallah benim içimde yakında progesteron ağacı çıkacak
Ben opu oldum bugün. Ayni anda histereskopi islemimde vardi. Dr her ikiside iyi gecti sorun yok dedi. Yarin sizi arayacaklar dedi. 6 tane toplanmis. Burdaki sayilari gorunce az geldi bana ama bilemiyorm tabii. Hayirlisi bakalim neler olacak. Yururken agrim oluyor onun disinda iyiyim.Hadi bakalım gözün aydın bnde çok heyecanlıyım pazartesi toplanıp dondurulacak yumurtalarım inşallah sorun yaşamadan biter
Bence 6 çok iyi çok geçmiş olsun.Ben opu oldum bugün. Ayni anda histereskopi islemimde vardi. Dr her ikiside iyi gecti sorun yok dedi. Yarin sizi arayacaklar dedi. 6 tane toplanmis. Burdaki sayilari gorunce az geldi bana ama bilemiyorm tabii. Hayirlisi bakalim neler olacak. Yururken agrim oluyor onun disinda iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?