şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Gecmis olsun Chocalete Sayiya hic takilmayasin, dua edelim ihtiyacin kadari olgun ve kaliteli olsun, baska bir seyin onemi kalmiyor
Histereskopiyi ayni anda halletmelerine sasirdim valla iyiymis, tekrar bi heyecan yasamana gerek kalmamis. Benimkini opudan bi ay sonra filan yapacaklar.
Ben de hala opu gunu bekliyorum 12. gunde olacak buyuk ihtimalle.

Hakkimizda hayirlisi

Bence 6 çok iyi çok geçmiş olsun. Bende çalışıyorum o zaman bu kadar hafifse rapor almama gerek yok inşallah bakalım ne diyecekler. senin taze transfer mi dondurulacak mı?
Ben de ignelerin 9. gunundeyim. Benim simdiden agrim ve baskim var. Bu kisiden kisiye degisiyor herhalde. Bence doktorun da bi fikri olusur seni takip ederken. Ona gore izin konusunu dusunursun

Bence 6 çok iyi çok geçmiş olsun. Bende çalışıyorum o zaman bu kadar hafifse rapor almama gerek yok inşallah bakalım ne diyecekler. senin taze transfer mi dondurulacak mı?
Polip alindigi icin taze transfer olmayacak. 10 gun sonra bir kanaman olur ondan sonraki reglinde gel dedi. 20 gun ilac kullanacaksin sonra transfer dedi

Cok tesekkurler basta bende sasirmistim ama 2 kere anesteziye gerek yok dedi. Toplama sonrasi yapti sanirim. Umarim kalitelidir ya heyecanliymis bu islemde. Ben transferdede sanirim anestezi isticem heyecanima engel olamiyorum. Kendimi kasarim diye korkuyorum. Hepimizin emeklerini rabbim bosa cikarmasin insallah

Progestan igne de fitil de kullanmadim ben... 3 gun hapini kullandim opu transfer arasi. Simdi vitamin harici sadece estrofem ve duphaston aliyorum sabah aksam
Merhaba sizin 3.gün çift embriyoydu değil mi? 1. Ve 2 . Kan değerleriniz ve günleri neydi , yazabilir misiniz ?

Hayırlı uğurlu olsun

Ben de ignelerin 9. gunundeyim. Benim simdiden agrim ve baskim var. Bu kisiden kisiye degisiyor herhalde. Bence doktorun da bi fikri olusur seni takip ederken. Ona gore izin konusunu dusunursun
Ay bende iğneleri dün itibari ile bitirdim ama hiç yan etkisini görmedim çok şükür bakalım ameliyat nasıl geçicek çok heyecanlıyım bu arada gonal f 300 11 gün kullandım bnde

Valla super olmus, keske bana da boyle bisey sunsalardi ama bizim tedavide saglikli embriyo cikmasini bekleyecekler. Saglikli elde edemezsek bosuna operasyon yapmayalim diye dusunmuslerdir.

Amin canim

Ay bende iğneleri dün itibari ile bitirdim ama hiç yan etkisini görmedim çok şükür bakalım ameliyat nasıl geçicek çok heyecanlıyım bu arada gonal f 300 11 gün kullandım bnde
Super o zaman, opuda da zorlanacagini dusunmuyorum simdiden gecmis olsun.

Benim dozum dusuk olmasina ragmen etkilendim. Pko dan kaynakli fazla yumurta olmasindan dolayi olabilir.. ben 150 gonalf ile baslayip.225 ile devam ettim.

Gercekten cok kisisel deneyimler bunlar. Birininki birininkine uymuyor

Kesinlikle öyle herkesin bünyesi farklı herkes farklı şeyler hissediyor

Kızlar gebelik aşısı ile ilgili bilgisi olan var mi nasıl yapılıyor internette opu günü anneden alınan kanla yaziyor benden böyle bisey alınmadı ama

Kızlar gebelik aşısı ile ilgili bilgisi olan var mi nasıl yapılıyor internette opu günü anneden alınan kanla yaziyor benden böyle bisey alınmadı ama yapılacak anlamadm ben
Aşinin yapilacagi gün kan aliyorlar senden o kanla hem horman degerlerine bakiyorlar hemde aşida kullaniyorlar canim

Tsk ederim cnm uzme kendini Seninde guzel ilerler inşallah dozunu yükseltecek zaten muhtemelen..
Aradılar az önce canım aynen devam dediler yükseltme filan yok bir daha kanda istemedi ayın üçüne muayeneye gel kan burada bakılacak dediler ben hiç bir şey anlamadım. Yapacak bir şey yok bekleyip göreceğim

Valla ben sabah kan verip o gun muayene oluyodum ona göre karar veriyodu dr.um degisiyo tabi herkesin hayırlısı olsun inşallah hakkinizda

merhaba bahçecide doktorunuz kimdi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…