- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.341
Gecmis olsunBen opu oldum bugün. Ayni anda histereskopi islemimde vardi. Dr her ikiside iyi gecti sorun yok dedi. Yarin sizi arayacaklar dedi. 6 tane toplanmis. Burdaki sayilari gorunce az geldi bana ama bilemiyorm tabii. Hayirlisi bakalim neler olacak. Yururken agrim oluyor onun disinda iyiyim.
Ben de ignelerin 9. gunundeyim. Benim simdiden agrim ve baskim var. Bu kisiden kisiye degisiyor herhalde. Bence doktorun da bi fikri olusur seni takip ederken. Ona gore izin konusunu dusunursunBence 6 çok iyi çok geçmiş olsun.Bende çalışıyorum o zaman bu kadar hafifse rapor almama gerek yok inşallah bakalım ne diyecekler. senin taze transfer mi dondurulacak mı?
Polip alindigi icin taze transfer olmayacak. 10 gun sonra bir kanaman olur ondan sonraki reglinde gel dedi. 20 gun ilac kullanacaksin sonra transfer dediBence 6 çok iyi çok geçmiş olsun.Bende çalışıyorum o zaman bu kadar hafifse rapor almama gerek yok inşallah bakalım ne diyecekler. senin taze transfer mi dondurulacak mı?
Cok tesekkurler basta bende sasirmistim ama 2 kere anesteziye gerek yok dedi. Toplama sonrasi yapti sanirim. Umarim kalitelidir ya heyecanliymis bu islemde. Ben transferdede sanirim anestezi isticem heyecanima engel olamiyorum. Kendimi kasarim diye korkuyorum. Hepimizin emeklerini rabbim bosa cikarmasin insallahGecmis olsunChocalete Sayiya hic takilmayasin, dua edelim ihtiyacin kadari olgun ve kaliteli olsun, baska bir seyin onemi kalmiyor
Histereskopiyi ayni anda halletmelerine sasirdim valla iyiymis, tekrar bi heyecan yasamana gerek kalmamis. Benimkini opudan bi ay sonra filan yapacaklar.
Ben de hala opu gunu bekliyorum12. gunde olacak buyuk ihtimalle.
Hakkimizda hayirlisi
Merhaba sizin 3.gün çift embriyoydu değil mi? 1. Ve 2 . Kan değerleriniz ve günleri neydi , yazabilir misiniz ?Progestan igne de fitil de kullanmadim ben... 3 gun hapini kullandim opu transfer arasi. Simdi vitamin harici sadece estrofem ve duphaston aliyorum sabah aksam
Hayırlı uğurlu olsunBen opu oldum bugün. Ayni anda histereskopi islemimde vardi. Dr her ikiside iyi gecti sorun yok dedi. Yarin sizi arayacaklar dedi. 6 tane toplanmis. Burdaki sayilari gorunce az geldi bana ama bilemiyorm tabii. Hayirlisi bakalim neler olacak. Yururken agrim oluyor onun disinda iyiyim.
Ay bende iğneleri dün itibari ile bitirdim ama hiç yan etkisini görmedim çok şükür bakalım ameliyat nasıl geçicek çok heyecanlıyımBen de ignelerin 9. gunundeyim. Benim simdiden agrim ve baskim var. Bu kisiden kisiye degisiyor herhalde. Bence doktorun da bi fikri olusur seni takip ederken. Ona gore izin konusunu dusunursun
Hadi bakalım hayırlısı bakalım bana ne diyecekler benimkisi de dondurulacakmışPolip alindigi icin taze transfer olmayacak. 10 gun sonra bir kanaman olur ondan sonraki reglinde gel dedi. 20 gun ilac kullanacaksin sonra transfer dedi
Valla super olmus, keske bana da boyle bisey sunsalardi ama bizim tedavide saglikli embriyo cikmasini bekleyecekler. Saglikli elde edemezsek bosuna operasyon yapmayalim diye dusunmuslerdir.Cok tesekkurler basta bende sasirmistim ama 2 kere anesteziye gerek yok dedi. Toplama sonrasi yapti sanirim. Umarim kalitelidir ya heyecanliymis bu islemde. Ben transferdede sanirim anestezi isticem heyecanima engel olamiyorum. Kendimi kasarim diye korkuyorum. Hepimizin emeklerini rabbim bosa cikarmasin insallah
Super o zaman, opuda da zorlanacagini dusunmuyorumAy bende iğneleri dün itibari ile bitirdim ama hiç yan etkisini görmedim çok şükür bakalım ameliyat nasıl geçicek çok heyecanlıyımbu arada gonal f 300 11 gün kullandım bnde
Kesinlikle öyle herkesin bünyesi farklı herkes farklı şeyler hissediyorSuper o zaman, opuda da zorlanacagini dusunmuyorumsimdiden gecmis olsun.
Benim dozum dusuk olmasina ragmen etkilendim. Pko dan kaynakli fazla yumurta olmasindan dolayi olabilir.. ben 150 gonalf ile baslayip.225 ile devam ettim.
Gercekten cok kisisel deneyimler bunlar. Birininki birininkine uymuyor
İlave olarak sabah akşam glifor (Pcos kaynaklı) + coraspin bir kere kullanıyorumYaa sizin baya rahatmis ben sabah aksam progestan fitil gun icindede ignesi oksapar kan sulandirici gobekten ve gunde 3 kez 2tb de estrofem kullaniyorum vitaminler hariç..
Kızlar gebelik aşısı ile ilgili bilgisi olan var mi nasıl yapılıyor internette opu günü anneden alınan kanla yaziyor benden böyle bisey alınmadı ama
Aşinin yapilacagi gün kan aliyorlar senden o kanla hem horman degerlerine bakiyorlar hemde aşida kullaniyorlar canimKızlar gebelik aşısı ile ilgili bilgisi olan var mi nasıl yapılıyor internette opu günü anneden alınan kanla yaziyor benden böyle bisey alınmadı ama yapılacak anlamadm ben
Yaaa umarim bugunlerde gecer keyifli zamanlar başlar artikİlave olarak sabah akşam glifor (Pcos kaynaklı) + coraspin bir kere kullanıyorum
Aradılar az önce canım aynen devam dediler yükseltme filan yokTsk ederim cnm uzme kendini Seninde guzel ilerler inşallah dozunu yükseltecek zaten muhtemelen..
Valla ben sabah kan verip o gun muayene oluyodum ona göre karar veriyodu dr.um degisiyo tabi herkesin hayırlısı olsun inşallah hakkinizdaAradılar az önce canım aynen devam dediler yükseltme filan yokbir daha kanda istemedi ayın üçüne muayeneye gel kan burada bakılacak dediler ben hiç bir şey anlamadım. Yapacak bir şey yok bekleyip göreceğim
Amin canım çook teşekkür ederimValla ben sabah kan verip o gun muayene oluyodum ona göre karar veriyodu dr.um degisiyo tabi herkesin hayırlısı olsun inşallah hakkinizda
Hmm anladm canım cok tsk edermAşinin yapilacagi gün kan aliyorlar senden o kanla hem horman degerlerine bakiyorlar hemde aşida kullaniyorlar canim
merhaba bahçecide doktorunuz kimdi acabaAynen malesef Türkiyenin her yeri aynı benımde ramak kaldı bırakmama esim beni aglak suratla gorunce bırak gitme baslıcam sımdı hastanesine dedı.. o kadar emek verdimkı yok raporuydu osuydu busuydu derken onun ıcın gıdıcem dedım. Insallah gıttıgıme pişman olmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?