- 7 Aralık 2020
- 256
- 396
- 53
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.361
9.gun 67, 11.gun 161 idi canim.Merhaba sizin 3.gün çift embriyoydu değil mi? 1. Ve 2 . Kan değerleriniz ve günleri neydi , yazabilir misiniz ?
Teşekkür ederim, bugün bende kan verdim 11.günüm 100,99 çıktı. Pzt tekrar vereceğim. Değerim nasıl acaba diye merak ettim9.gun 67, 11.gun 161 idi canim.
Görüştüğüm bir doktor önermişti bana gebelik aşısını, transferden 10 gün önce kanını alıp işleyeceğiz, vitamin vs karıştıracağız transfer öncedi şırıngayla rahime geri vereceğiz o kanı demişti.. belki transfer günü alınıp yapılan versiyonu da vardırHmm anladm canım cok tsk ederm
Engin oral ikincisi cem celıkmerhaba bahçecide doktorunuz kimdi acaba
Ne deseler bir umuttur diyerekten inanıyoruz valla inşallah emeklerimizin karsılığını alırızGörüştüğüm bir doktor önermişti bana gebelik aşısını, transferden 10 gün önce kanını alıp işleyeceğiz, vitamin vs karıştıracağız transfer öncedi şırıngayla rahime geri vereceğiz o kanı demişti.. belki transfer günü alınıp yapılan versiyonu da vardır
Benimde tedavimin 7.gununde 6 vardi ve 6 da bugün toplandı. Twcrubeli arkadaslar normal oldugunu söylüyor. Önemli olan kalitesiymiş..Kızlar selam bugün tedavimin 6. Günü 7 yumurtam oluşmuş toplamda. Yaşımda 26 sizlerde kaç yumurta oluştu?
Hayirli olsun insallah pozitif haberlerinizi bekliyoruz.Merhaba kızlar, ben de bu gün 1 adet 5.gün embriyo transferi oldum test günüm 8 mart
Teşekkür ederim inşallah güzel haberler paylaşmak nasip olurHayirli olsun insallah pozitif haberlerinizi bekliyoruz.
Tebrik ederimTeşekkür ederim, bugün bende kan verdim 11.günüm 100,99 çıktı. Pzt tekrar vereceğim. Değerim nasıl acaba diye merak ettim
Tebriklerrrr @bloom1saglikla artsın değerin ne güzel haberTeşekkür ederim, bugün bende kan verdim 11.günüm 100,99 çıktı. Pzt tekrar vereceğim. Değerim nasıl acaba diye merak ettim
Teşekkür ederim, darısı tüm bekleyenlere. Sağlıkla devam eder inşallahTebriklerrrr @bloom1saglikla artsın değerin ne güzel haber
7 yumurta güzel bı sayı. Benimde 7 toplandi yaşım 36 ikisi 5.gune gitti. Senin yaşinda küçük kaliteli çıkar büyük ihtimal. Hayırlı olsun.Kızlar selam bugün tedavimin 6. Günü 7 yumurtam oluşmuş toplamda. Yaşımda 26 sizlerde kaç yumurta oluştu?
Canım tebriklerTeşekkür ederim, bugün bende kan verdim 11.günüm 100,99 çıktı. Pzt tekrar vereceğim. Değerim nasıl acaba diye merak ettim
Bilemedim çok üzüldüm. Umarım kalitelidirler.Benimde tedavimin 7.gununde 6 vardi ve 6 da bugün toplandı. Twcrubeli arkadaslar normal oldugunu söylüyor. Önemli olan kalitesiymiş..
Umarım bebeklerimize kavuşuruz. Çok üzüldüm sayının az olduğunu düşünmüştüm7 yumurta güzel bı sayı. Benimde 7 toplandi yaşım 36 ikisi 5.gune gitti. Senin yaşinda küçük kaliteli çıkar büyük ihtimal. Hayırlı olsun.
AminnUmarım bebeklerimize kavuşuruz. Çok üzüldüm sayının az olduğunu düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?