- 7 Aralık 2020
- 256
- 396
- 53
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.381
Çok haklısın. Önemli olan kaliteli olmaları. Tek yumurta 5. Güne gitsin yeter.AminnYok canım tüp bebek için yeterli 7-10 arası ideal. Önemli olan olgun, kaliteli olmalari. 3 yumurtası olup hepsi 5. Güne giden var. Yedekleri bile kalıyor. 20 toplanıp gitmeyenler var. O yüzden kendini üzme
Çok tebrik ederim. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah....Teşekkür ederim, bugün bende kan verdim 11.günüm 100,99 çıktı. Pzt tekrar vereceğim. Değerim nasıl acaba diye merak ettim
AminnnVeee sonunda bende iğnelerime başladım kızlar bugün ilk doz vurdum. Rabbim hepimize hayırlı tedaviler bol kaliteli yumurtalar ve sonunda da sağlıklı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin
MerhabaMartın 2 sinde benim transferim olacak başka o günlerde transferi olacak olan var mı kızlar ????
Genelde 3.günlere 12, 5.günlere 10 diyorlar ama vardır bir bildikleri. Siz yinede son ana kadar beklemeye çalışın, dayanamazsanız 10.günde verirsiniz kan. Erken testler çok kafa karıştırıcı olabiliyorArkadaslar Bugün 5. Gun transferi oldum test günüm 12 gün sonra dediler cok fazla degilmi ya
Yaaa ayni gün olacagiz demek insallah bebeklerimize kavuşuruz sağlicaklaMerhabaBenim de 2 Mart’ta transferim olacak. Heyecanla Salı gününü bekliyoruz
Yok canım benimde 5.gun embriyosu 12. günde çağırıyorlar. En sağlıklısı bu şekilde diyorlar.Arkadaslar Bugün 5. Gun transferi oldum test günüm 12 gün sonra dediler cok fazla degilmi ya
Hic gebelik nasip olmadi ama 10.gün ve gayet belirgin bence gebesinizArkadaşlar kimyasal olmasından korkuyordum. ilki öyleydi aşırı silikti sonra kaybolmuştu. Bugün 10. Günüm tekrar test yaptım koyulasmis. Bu şekil olup hcg niz kanda kaç çıkmıştı. Pazartesi sonuç günüm.
Harika hamilesin bence yüksek de bayağı koyu çıkmış maşallahArkadaşlar kimyasal olmasından korkuyordum. ilki öyleydi aşırı silikti sonra kaybolmuştu. Bugün 10. Günüm tekrar test yaptım koyulasmis. Bu şekil olup hcg niz kanda kaç çıkmıştı. Pazartesi sonuç günüm.
Harika hamilesin bence yüksek de bayağı koyu çıkmış maşallah
İns kızlar.Hic gebelik nasip olmadi ama 10.gün ve gayet belirgin bence gebesiniz
Koyulaştı ise kimyasal değildir canım git gide katlanıyor demekki. İnşallah kanda da güzel sonuçlar alırsın tebrik ederimArkadaşlar kimyasal olmasından korkuyordum. ilki öyleydi aşırı silikti sonra kaybolmuştu. Bugün 10. Günüm tekrar test yaptım koyulasmis. Bu şekil olup hcg niz kanda kaç çıkmıştı. Pazartesi sonuç günüm.
Hayırlı olsun canım güzel haberlere inşallahMerhaba benim de bu gün transferim oldu 3. Gun embriyosu umarim hepimiz kavuşuruz bebeklerimize
Teşekkür ederim canım. İnşallahKoyulaştı ise kimyasal değildir canım git gide katlanıyor demekki. İnşallah kanda da güzel sonuçlar alırsın tebrik ederim
Ne güzel denk gelmişiz gerçektenYaaa ayni gün olacagiz demek insallah bebeklerimize kavuşuruz sağlicakla
Canım gayet koyu benceArkadaşlar kimyasal olmasından korkuyordum. ilki öyleydi aşırı silikti sonra kaybolmuştu. Bugün 10. Günüm tekrar test yaptım koyulasmis. Bu şekil olup hcg niz kanda kaç çıkmıştı. Pazartesi sonuç günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?