şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Galiba test markamız aynıymış. Ben 7. Gün yaptığımda çok silik çıkmıştı ona rağmen 37 çıktı hcg. Yarın 12. Gününde 100 ün üstünü kesin görürsün hayırlı olsun sağlıkla gelsin

Iyi pazarlar herkese. Beni dün ki opu isleminden sonra embriyologun bugün arayacağı soylendi. Kendisi aradiginda ona ne sormam gerekiyor? Neyi öğrenmem lazim acaba? Not almak icin soruyorum:)

Iyi pazarlar herkese. Beni dün ki opu isleminden sonra embriyologun bugün arayacağı soylendi. Kendisi aradiginda ona ne sormam gerekiyor? Neyi öğrenmem lazim acaba? Not almak icin soruyorum:)
Bişey sormanıza gerek yok. Kaç embriyonuz oluştu onu söyleyecekler sadece.

Hayırlı olsunnnn, çok tebrik ederim
Canım gayet koyu bence inşallah sağlıcakla ilerler sağlıcakla kucağına alırsın

Çok sağolun kızlar. İns hepimizin sağlıklı olsun. G GulGul90 sevindim Miratech diye bı marka canım

B bloom1 kuzumm değerin çok güzel tebrik ederim büyüyor minişkon
Teşekkür ederim, yarın ikinci testi vericem ondan da iyi bi sonuç gelirse rahatlarım belki biraz, hafif lekelenmem var Gerçi sonra da kese stresi başlıyor, sonra kalp atışı.. stres hiç bitmiyor gibi

Teşekkür ederim, yarın ikinci testi vericem ondan da iyi bi sonuç gelirse rahatlarım belki biraz, hafif lekelenmem var Gerçi sonra da kese stresi başlıyor, sonra kalp atışı.. stres hiç bitmiyor gibi
Ay çok güzel anlar bunlar hafif lekelenme ama oluyor herkes yazıyorya kırmızı olmadığı sürece sorun yok senin kahverengi dimi lekelenmen kuzum

Ay çok güzel anlar bunlar hafif lekelenme ama oluyor herkes yazıyorya kırmızı olmadığı sürece sorun yok senin kahverengi dimi lekelenmen kuzum
Evet kahverengi, dün başladı leke, iğneye başlattılar hemen azaldı. yarında yaptıracağım iğne. Yarın sonucuma göre tekrar konuşacağız ilaçlarımı, bakalım

Kızlar iyi haftasonları, transferde anestezi almayınca sıkışık olma durumunu nasıl yaptınız nasıl dayanılıyor
Anestezili yapıldığını bilmiyordum benim dr oyle bi secenek sunmadi yani..10 dk da bitiyo zaten sıkışık biraz zorladi ama o heyecanla ultrasondan izlerken gecti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…