- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.401
Teşekkürler canımHayırlı olsun canım güzel haberlere inşallah
Galiba test markamız aynıymış. Ben 7. Gün yaptığımda çok silik çıkmıştı ona rağmen 37 çıktı hcg. Yarın 12. Gününde 100 ün üstünü kesin görürsünArkadaşlar kimyasal olmasından korkuyordum. ilki öyleydi aşırı silikti sonra kaybolmuştu. Bugün 10. Günüm tekrar test yaptım koyulasmis. Bu şekil olup hcg niz kanda kaç çıkmıştı. Pazartesi sonuç günüm.
Bişey sormanıza gerek yok. Kaç embriyonuz oluştu onu söyleyecekler sadece.Iyi pazarlar herkese. Beni dün ki opu isleminden sonra embriyologun bugün arayacağı soylendi. Kendisi aradiginda ona ne sormam gerekiyor? Neyi öğrenmem lazim acaba? Not almak icin soruyorum:)
Hayırlı olsunnnn, çok tebrik ederimArkadaşlar kimyasal olmasından korkuyordum. ilki öyleydi aşırı silikti sonra kaybolmuştu. Bugün 10. Günüm tekrar test yaptım koyulasmis. Bu şekil olup hcg niz kanda kaç çıkmıştı. Pazartesi sonuç günüm.
Hayırlı olsunnnn, çok tebrik ederim
Canım gayet koyu benceinşallah sağlıcakla ilerler sağlıcakla kucağına alırsın
Çok sağolun kızlar. İns hepimizin sağlıklı olsun.Galiba test markamız aynıymış. Ben 7. Gün yaptığımda çok silik çıkmıştı ona rağmen 37 çıktı hcg. Yarın 12. Gününde 100 ün üstünü kesin görürsünhayırlı olsun sağlıkla gelsin
Hayırlı olsun, maşallahhhh belirgin bir koyulaşma var gelsin kan testi
Canım harikaArkadaşlar kimyasal olmasından korkuyordum. ilki öyleydi aşırı silikti sonra kaybolmuştu. Bugün 10. Günüm tekrar test yaptım koyulasmis. Bu şekil olup hcg niz kanda kaç çıkmıştı. Pazartesi sonuç günüm.
Teşekkür ederim, yarın ikinci testi vericem ondan da iyi bi sonuç gelirse rahatlarım belki biraz, hafif lekelenmem var
Canım harikabariz koyulasmis tebrik ederim
Çok mutlu oldum.Hayırlı olsun, maşallahhhh belirgin bir koyulaşma var gelsin kan testi
Ay çok güzel anlar bunlarTeşekkür ederim, yarın ikinci testi vericem ondan da iyi bi sonuç gelirse rahatlarım belki biraz, hafif lekelenmem varGerçi sonra da kese stresi başlıyor, sonra kalp atışı.. stres hiç bitmiyor gibi
Evet kahverengi, dün başladı leke, iğneye başlattılar hemen azaldı. yarında yaptıracağım iğne. Yarın sonucuma göre tekrar konuşacağız ilaçlarımı, bakalımAy çok güzel anlar bunlarhafif lekelenme ama oluyor herkes yazıyorya kırmızı olmadığı sürece sorun yok senin kahverengi dimi lekelenmen kuzum
Ben hiç idrar testi yapmadım, yine olsa yine yapmamSlm herkese transfer olan arkadaslar kacinci gun idrar testine basladiniz ve hangi marka kullandiniz bende siparis vereyim artik diyorum
Muhakkak haber ver bize de kuzumEvet kahverengi, dün başladı leke, iğneye başlattılar hemen azaldı. yarında yaptıracağım iğne. Yarın sonucuma göre tekrar konuşacağız ilaçlarımı, bakalım
Yaaaa cok heyecanli ama nasıl dayandinBen hiç idrar testi yapmadım, yine olsa yine yapmam11.gün kan verdim. Olabildiğince geç başla yapmaya :)
Valla bende bilmiyorumYaaaa cok heyecanli ama nasıl dayandin
Anestezili yapıldığını bilmiyordum benim dr oyle bi secenek sunmadi yani..10 dk da bitiyo zaten sıkışık biraz zorladi ama o heyecanla ultrasondan izlerken gecti gittiKızlar iyi haftasonları, transferde anestezi almayınca sıkışık olma durumunu nasıl yaptınız nasıl dayanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?