şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar iyi haftasonları, transferde anestezi almayınca sıkışık olma durumunu nasıl yaptınız nasıl dayanılıyor
Ben baya sıkışık gittim hastaneye sonra dayanamayacağımı anladım, hemşireye söyledim çok sıkıştım diye, istersen birazını yapabilirsin dedi, bende biraz yaptım, üstüne su da içmedim o şekilde girdim transfere. Bi sıkıntı olmadı. Hastanede zaten bi bekleme süreside oluyor. Yolda çok içip aşırı sıkıştırmayın kendinizi bence

Anestezili yapıldığını bilmiyordum benim dr oyle bi secenek sunmadi yani..10 dk da bitiyo zaten sıkışık biraz zorladi ama o heyecanla ultrasondan izlerken gecti gitti
Ben geçen sefer anestezi istedim hem korku hem bu sıkışık olma durumu. Yani anestezi olunca sıkışık olmanı istemiyorlar o zaman nasıl oluyor anlamadım

İnşallah o aşamalara gelebiliriz ama düşüncesi aldı beni

Ben geçen sefer anestezi istedim hem korku hem bu sıkışık olma durumu. Yani anestezi olunca sıkışık olmanı istemiyorlar o zaman nasıl oluyor anlamadım
Bilemiyorum onu valla dedigim gibi ben anesteziyi bilmiyodum hatta az sıkışmışım daha olman lazim rahim net gorunecekki transfer kolay olsun dedi ordaki kadin su icirdi iyice yani..

Bilemiyorum onu valla dedigim gibi ben anesteziyi bilmiyodum hatta az sıkışmışım daha olman lazim rahim net gorunecekki transfer kolay olsun dedi ordaki kadin su icirdi iyice yani..
Şu görüntüleme teknikleri gelişse de hiç bu eziyetlere gerek kalmasa keşke yaa

Bende aşırı bir umutsuzluk oldu. Neden bilmiyorum. 6 yumurta duydugum icinmi bilmiyorum. Olumsuz dusunuyorum habire hala embriyolog aramadı. Her an bir olumsuzluk olacak korkusu var. Zaten taze transfer olmayacagim. Habire zaman kaybediyorum korkusuna engel olamiyorum a dostlar.

Kizlar benimde yarin 3.gun transferim olacak insallah rahim kalınlığı istendiği gibi cikarsa..transfer olanlar nasıldı ağrı hissettinizmi uyanik olacak cok gergin olacam galiba
Sakın stres yapma.. Ben cok pişmanım transfere cok gergin girdim. Beni cok beklettiler 10 saat nerdeyse.. Buda beni gerdi. Sakin olmak lazım ve iyi düşünmek lazım. Hayırlısı inşallah.

Ne kadar gec kaldım desekte herşeyin bir zamanı varmış.. Aynı şekilde bende 1 yıldır hiç ara vermeden uğraştım. Ama her nasip vaktine esir.. Şuan akışına bıraktım düşünmek daha cok yıpranmak bunu bil.

Tedavi nerede yapıldı size.. Rahim aşısı embriyo glu kasılma iğnesi hepsi bana da yapıldı. UMARIM siz hayırlı haber alırsınız

Sakın stres yapma.. Ben cok pişmanım transfere cok gergin girdim. Beni cok beklettiler 10 saat nerdeyse.. Buda beni gerdi. Sakin olmak lazım ve iyi düşünmek lazım. Hayırlısı inşallah.
Yok guzel gecti cok şükür evet heyecan coktu oda normal yani 10 saat neden beklettiler ki?

Kizlar şuan estrofem progestan kapsul ve pruluton igne birde prograf kullaniyorum bu ilaclar sizde de bel ve ayak bileklerinde agri halsizlik uyku hali gibi sikayetler yapti mi

2 tane embriyom vardı bir tanesi iyi çözülmedi. Diğerini de beklemek zorunda kaldım. Yoğun oldukları için akşam 5 te anca yaptılar transferi. Sabah 7.30 da gidince ve dinlenecek bir oda verilmediği için mecbur orda burda bekliyorsun. Şehir dışından geldiğim için orada kaldım ve cok sıkıldım.
Yok guzel gecti cok şükür evet heyecan coktu oda normal yani 10 saat neden beklettiler ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…