- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.441
Sizin embriyolar 5. Gun embriyosu muydu iyi cozunmeyen embriyoyu da transfer ettiler mi birde genetik tarama yaptirdiniz mi2 tane embriyom vardı bir tanesi iyi çözülmedi. Diğerini de beklemek zorunda kaldım. Yoğun oldukları için akşam 5 te anca yaptılar transferi. Sabah 7.30 da gidince ve dinlenecek bir oda verilmediği için mecbur orda burda bekliyorsun. Şehir dışından geldiğim için orada kaldım ve cok sıkıldım.
Kan tahlili verdin mi kuzumEvet kimyasal gebel
Kimyasal gebelik oldu mslf.
Burdan okuduklarım göre 7. Günden itibaren pozitif görülebiliyor henüz transferim olmadı ama5.gün embriyo transferi olanlar idrarda pozitifi ne zamn grdunuz
Ben dayanamadım 5. Gün embriyosu için 7. Günde erken gebelik yaptım sonra hemen kana :)Yaaaa cok heyecanli ama nasıl dayandin
Güzel düşün ne olur. Bu zamana kadar olmamasındaki hayrı hiçbirimiz bilemiyoruzBende aşırı bir umutsuzluk oldu. Neden bilmiyorum. 6 yumurta duydugum icinmi bilmiyorum. Olumsuz dusunuyorum habire hala embriyolog aramadı. Her an bir olumsuzluk olacak korkusu var. Zaten taze transfer olmayacagim. Habire zaman kaybediyorum korkusuna engel olamiyorum a dostlar.
Transferden sonraki 7.gunmu transfer günüyle mi 7 cnmBen dayanamadım 5. Gün embriyosu için 7. Günde erken gebelik yaptım sonra hemen kana :)
Sonraki 7. Gün. Bi çarşambadan bi çarşambaya yaptımTransferden sonraki 7.gunmu transfer günüyle mi 7 cnm
Ah iğneleri unutmuşumTıp komple degismeli bence hele şu iğneler tarihe karissin artik
Canım ararlar genelde ikindi vakti arıyorlar. Biz o telaş ve stres ile beklerken onlar için sadece iş. Yoğun olunca gecikme olabiliyor. İçini ferah tut. En hayırlı zamanda olacak. Her nasip vaktine esir demişler. Bizi de haberdar et.Bende aşırı bir umutsuzluk oldu. Neden bilmiyorum. 6 yumurta duydugum icinmi bilmiyorum. Olumsuz dusunuyorum habire hala embriyolog aramadı. Her an bir olumsuzluk olacak korkusu var. Zaten taze transfer olmayacagim. Habire zaman kaybediyorum korkusuna engel olamiyorum a dostlar.
Estrofem ne için acaba çok duyuyorumKizlar şuan estrofem progestan kapsul ve pruluton igne birde prograf kullaniyorum bu ilaclar sizde de bel ve ayak bileklerinde agri halsizlik uyku hali gibi sikayetler yapti mi
Evet canım 5.gün blas emriyo. Genetiğe gitti. 3 tanesinden 2 si normal geldi. Çözünme aşamasında sorun olmuş ama canlı hücre die onu da verdiler.Sizin embriyolar 5. Gun embriyosu muydu iyi cozunmeyen embriyoyu da transfer ettiler mi birde genetik tarama yaptirdiniz mi
Canım sen sakın benim gibi yapma embriyologlardan beklerken stresten kalp ağrım başlamıştı. Yeni geçti. Sonucu öğrenmek istemediğimden eşimi arayın dedim. O zaman kaybetme korkusu hiç geçmiyor. Ben Haziran'da tedaviye başladım Mart ayına giricez rahim dinlendirme falan derken 2 deneme yapabildim sadece. Tutmadığı sürece tüp bebekte zaman kaybettiriyor. Başka çaremizde yok. İns en kısa surede herkes sonuca ulaşırBende aşırı bir umutsuzluk oldu. Neden bilmiyorum. 6 yumurta duydugum icinmi bilmiyorum. Olumsuz dusunuyorum habire hala embriyolog aramadı. Her an bir olumsuzluk olacak korkusu var. Zaten taze transfer olmayacagim. Habire zaman kaybediyorum korkusuna engel olamiyorum a dostlar.
Yaaa sonuclar guzel olsun inşallah artik2 tane embriyom vardı bir tanesi iyi çözülmedi. Diğerini de beklemek zorunda kaldım. Yoğun oldukları için akşam 5 te anca yaptılar transferi. Sabah 7.30 da gidince ve dinlenecek bir oda verilmediği için mecbur orda burda bekliyorsun. Şehir dışından geldiğim için orada kaldım ve cok sıkıldım.
Hangi igneleri kullaniyosun? Ya benim kafam hep agir boyle hastalikli gibi uykulu gibi hic enerjim yok ilaclardan galiba benimdeAh iğneleri unutmuşumKesinlikle katılıyorum. Bugün nefes darlığı yaşıyorum zaten muhtemelen hormon iğnelerinden. Hayır menopozlu gibiyim tam tersi olmalıydı sanki Sıkıntı ateş basmaları yerine göğüslerde hassasiyet kasıklarda batma filan olmalıydı
Rahim kalinlasmasi icin ben tedavinin 2.haftasi basladim hala iciyorum gunde 3 kez 2 tb gebelik olussada kese gorunene kadar iceceksiniz dediler..Estrofem ne için acaba çok duyuyorum
BenKizlar şuan estrofem progestan kapsul ve pruluton igne birde prograf kullaniyorum bu ilaclar sizde de bel ve ayak bileklerinde agri halsizlik uyku hali gibi sikayetler yapti mi
Hic moralinizi bozmayın benim 2 yumurta vardi opuda 1 tanede cikti digeri kistmis nasil agladim o an mahvoldum diye ama 1 yumurtam guzelce dollendi gelişti 3.gun transfer edildi Cok şükürBende aşırı bir umutsuzluk oldu. Neden bilmiyorum. 6 yumurta duydugum icinmi bilmiyorum. Olumsuz dusunuyorum habire hala embriyolog aramadı. Her an bir olumsuzluk olacak korkusu var. Zaten taze transfer olmayacagim. Habire zaman kaybediyorum korkusuna engel olamiyorum a dostlar.
Ben dayanamadım 5. Gün embriyosu için 7. Günde erken gebelik yaptım sonra hemen kana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?