şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Sizin embriyolar 5. Gun embriyosu muydu iyi cozunmeyen embriyoyu da transfer ettiler mi birde genetik tarama yaptirdiniz mi

Güzel düşün ne olur. Bu zamana kadar olmamasındaki hayrı hiçbirimiz bilemiyoruz

Tıp komple degismeli bence hele şu iğneler tarihe karissin artik
Ah iğneleri unutmuşum Kesinlikle katılıyorum. Bugün nefes darlığı yaşıyorum zaten muhtemelen hormon iğnelerinden. Hayır menopozlu gibiyim tam tersi olmalıydı sanki Sıkıntı ateş basmaları yerine göğüslerde hassasiyet kasıklarda batma filan olmalıydı

Canım ararlar genelde ikindi vakti arıyorlar. Biz o telaş ve stres ile beklerken onlar için sadece iş. Yoğun olunca gecikme olabiliyor. İçini ferah tut. En hayırlı zamanda olacak. Her nasip vaktine esir demişler. Bizi de haberdar et.

Canım sen sakın benim gibi yapma embriyologlardan beklerken stresten kalp ağrım başlamıştı. Yeni geçti. Sonucu öğrenmek istemediğimden eşimi arayın dedim. O zaman kaybetme korkusu hiç geçmiyor. Ben Haziran'da tedaviye başladım Mart ayına giricez rahim dinlendirme falan derken 2 deneme yapabildim sadece. Tutmadığı sürece tüp bebekte zaman kaybettiriyor. Başka çaremizde yok. İns en kısa surede herkes sonuca ulaşır

Yaaa sonuclar guzel olsun inşallah artik

Hangi igneleri kullaniyosun? Ya benim kafam hep agir boyle hastalikli gibi uykulu gibi hic enerjim yok ilaclardan galiba benimde

Hic moralinizi bozmayın benim 2 yumurta vardi opuda 1 tanede cikti digeri kistmis nasil agladim o an mahvoldum diye ama 1 yumurtam guzelce dollendi gelişti 3.gun transfer edildi Cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…