- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.461
Gonal f ve merional kullanıyorum canım ilk üç gün hiç bir şeyim yoktu her şey eskisi gibiydi dün ve bugün sıkıntı basıyor o yani nefes darlığı ve verdiği halsizlik. Senin transfer olmuştu değil mi ?Hangi igneleri kullaniyosun? Ya benim kafam hep agir boyle hastalikli gibi uykulu gibi hic enerjim yok ilaclardan galiba benimde
Böyle bir sorunun mu vardı yoksa tedavinin rutinimi böyle. Çok kişi yazmış ondan merak ettimRahim kalinlasmasi icin ben tedavinin 2.haftasi basladim hala iciyorum gunde 3 kez 2 tb gebelik olussada kese gorunene kadar iceceksiniz dediler..
Evet 2 oldu ben sizide transfer oldu sanıyodum..ben o igneleri kullanirken cok gergindim cok agliyodum ates basiyodu sonradan biraz alistim..Gonal f ve merional kullanıyorum canım ilk üç gün hiç bir şeyim yoktu her şey eskisi gibiydi dün ve bugün sıkıntı basıyor o yani nefes darlığı ve verdiği halsizlik. Senin transfer olmuştu değil mi ?
Hadi güzel haberlere inşallahEvet 2 oldu ben sizide transfer oldu sanıyodum..ben o igneleri kullanirken cok gergindim cok agliyodum ates basiyodu sonradan biraz alistim..
Ay bilmem ki 9. Gün olur heralde en erkenbenimki 3.gun embriyosu bide ne zaman belli olur acaba
Aradilar:))) 6 taneden 5i döllenmiş. 5.güne gelmesi beklenecekmis.Canım ararlar genelde ikindi vakti arıyorlar. Biz o telaş ve stres ile beklerken onlar için sadece iş. Yoğun olunca gecikme olabiliyor. İçini ferah tut. En hayırlı zamanda olacak. Her nasip vaktine esir demişler. Bizi de haberdar et.
Gözünüz aydin çok güzel haber buHic moralinizi bozmayın benim 2 yumurta vardi opuda 1 tanede cikti digeri kistmis nasil agladim o an mahvoldum diye ama 1 yumurtam guzelce dollendi gelişti 3.gun transfer edildi Cok şükür
Ayhhh zaman geçmiyorAy bilmem ki 9. Gün olur heralde en erken
Amin insallah hepimizinGözünüz aydin çok güzel haber bu
Allahım tamamina erdirsin
Gözünüz aydınAradilar:))) 6 taneden 5i döllenmiş. 5.güne gelmesi beklenecekmis.
Ayrica çok çok sagolun kizlar motivasyonunuzla kendime geldim biraz.
Valla bilmiyorum dr o konuda bisey demedi muayene sonuçlarına gore gidiyo galiba is yerinden arkadasimda ayni dr a transfer oldu o 3 kez 1 tb kullaniyomus mesela yeni ogrendim..Böyle bir sorunun mu vardı yoksa tedavinin rutinimi böyle. Çok kişi yazmış ondan merak ettim
Korkular hic gecmiyoki valla her aşaması ayri gergin ayri korku valla normal gebe kalanlara madalya takilsin artık ne zormusHadi güzel haberlere inşallahBen eskiden de bahsediyorum ya belki ondan öyle zannetmiş olabilirsin canım. Uyku bende de oluyordu. Hatta tahlil zamanıma yakın hiç huyum değildir deliksiz kaç saat uyumuştum öğlen. Normalde aşırı hasta olmam gerek sabah uyumam için. Hatta biri o zaman forumda idi sanırım, kesin pozitif çıkacak filan demişti. Ondan sordum ama inşallah pozitif olur seninde. Bu tedavinin daha başındayım canım beni neler bekliyor merak içindeyim. Birazda korkular.
Canım umutsuz olma 6 yumurta gayet güzel canını sıkma. Bak benim 32 yumurta toplandı 29 u olgundu. 22 tanesi ta 3. Güne gitti ama 5. Güne 1 tane gitti sonradan 2 tane daha gitti çok yumurta olması iyi olacağı anlamına gelmiyorBende aşırı bir umutsuzluk oldu. Neden bilmiyorum. 6 yumurta duydugum icinmi bilmiyorum. Olumsuz dusunuyorum habire hala embriyolog aramadı. Her an bir olumsuzluk olacak korkusu var. Zaten taze transfer olmayacagim. Habire zaman kaybediyorum korkusuna engel olamiyorum a dostlar.
İnşallah kendiliğinden hamile kalırsın canım amin her şeyde bir hayır vardır.Kızlar hepinize çok teşekkür ederim benim sonucum 34 e düşmüş bugün kesinleşti yani kimyasal olduğu ilaçları bıraktım doktor hafta içi gel görüşelim dedi ama uzun bir süre tedavi felan düşünmüyorum hepinize iyi dileklerim var kendinize iyi bakın hep iyi haberler alın inşallahyeni geldim kendime o yüzden biraz geç bakabildim telefona bana da dua edin inşallah kendiliğinden gebe kalırım bir mucize olur
Hakkında hayırlısı olsun, inşallah en kısa zamanda kendiliğinden hamile kalırsınKızlar hepinize çok teşekkür ederim benim sonucum 34 e düşmüş bugün kesinleşti yani kimyasal olduğu ilaçları bıraktım doktor hafta içi gel görüşelim dedi ama uzun bir süre tedavi felan düşünmüyorum hepinize iyi dileklerim var kendinize iyi bakın hep iyi haberler alın inşallahyeni geldim kendime o yüzden biraz geç bakabildim telefona bana da dua edin inşallah kendiliğinden gebe kalırım bir mucize olur
Yaa bak ne güzel haberler inşallah sağlıkla büyüsünlerAradilar:))) 6 taneden 5i döllenmiş. 5.güne gelmesi beklenecekmis.
Ayrica çok çok sagolun kizlar motivasyonunuzla kendime geldim biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?