şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Hangi igneleri kullaniyosun? Ya benim kafam hep agir boyle hastalikli gibi uykulu gibi hic enerjim yok ilaclardan galiba benimde
Gonal f ve merional kullanıyorum canım ilk üç gün hiç bir şeyim yoktu her şey eskisi gibiydi dün ve bugün sıkıntı basıyor o yani nefes darlığı ve verdiği halsizlik. Senin transfer olmuştu değil mi ?

Evet 2 oldu ben sizide transfer oldu sanıyodum..ben o igneleri kullanirken cok gergindim cok agliyodum ates basiyodu sonradan biraz alistim..

Evet 2 oldu ben sizide transfer oldu sanıyodum..ben o igneleri kullanirken cok gergindim cok agliyodum ates basiyodu sonradan biraz alistim..
Hadi güzel haberlere inşallah Ben eskiden de bahsediyorum ya belki ondan öyle zannetmiş olabilirsin canım. Uyku bende de oluyordu. Hatta tahlil zamanıma yakın hiç huyum değildir deliksiz kaç saat uyumuştum öğlen. Normalde aşırı hasta olmam gerek sabah uyumam için. Hatta biri o zaman forumda idi sanırım, kesin pozitif çıkacak filan demişti. Ondan sordum ama inşallah pozitif olur seninde. Bu tedavinin daha başındayım canım beni neler bekliyor merak içindeyim. Birazda korkular.

Kizlar transfer oncesi kullanilan ilaclarda gonal f ve cetrotide var mi? Fazladan kaldi elimde transfer oncesi kullaniliyorsa sevinicem valla

Aradilar:))) 6 taneden 5i döllenmiş. 5.güne gelmesi beklenecekmis.

Ayrica çok çok sagolun kizlar motivasyonunuzla kendime geldim biraz.

Böyle bir sorunun mu vardı yoksa tedavinin rutinimi böyle. Çok kişi yazmış ondan merak ettim
Valla bilmiyorum dr o konuda bisey demedi muayene sonuçlarına gore gidiyo galiba is yerinden arkadasimda ayni dr a transfer oldu o 3 kez 1 tb kullaniyomus mesela yeni ogrendim..

Korkular hic gecmiyoki valla her aşaması ayri gergin ayri korku valla normal gebe kalanlara madalya takilsin artık ne zormus

Canım umutsuz olma 6 yumurta gayet güzel canını sıkma. Bak benim 32 yumurta toplandı 29 u olgundu. 22 tanesi ta 3. Güne gitti ama 5. Güne 1 tane gitti sonradan 2 tane daha gitti çok yumurta olması iyi olacağı anlamına gelmiyor

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim benim sonucum 34 e düşmüş bugün kesinleşti yani kimyasal olduğu ilaçları bıraktım doktor hafta içi gel görüşelim dedi ama uzun bir süre tedavi felan düşünmüyorum hepinize iyi dileklerim var kendinize iyi bakın hep iyi haberler alın inşallah yeni geldim kendime o yüzden biraz geç bakabildim telefona bana da dua edin inşallah kendiliğinden gebe kalırım bir mucize olur

İnşallah kendiliğinden hamile kalırsın canım amin her şeyde bir hayır vardır.

Hakkında hayırlısı olsun, inşallah en kısa zamanda kendiliğinden hamile kalırsın

Kizlar bisey daha sorayim sizlere cuma 3.gun transferi oldum ya bana 1 martta tek dozluk gonopeptyl catlatma iğnesinden verildi bu neden dedim embriyoyu uyarmak icin dediler sizlerdede boyle verilen oldumu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…