- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.481
Demekki herkesin durumuna göre değişiyor canım.Valla bilmiyorum dr o konuda bisey demedi muayene sonuçlarına gore gidiyo galiba is yerinden arkadasimda ayni dr a transfer oldu o 3 kez 1 tb kullaniyomus mesela yeni ogrendim..
Aynen ve gittikçe zorlaşıyor. Çevremde o kadar çok ki sorun yaşayan. Eskiden doğal bir akış iken şimdi zorlu bir mücadele resmen. Bazen diyorum kendime. Sevgili vücudum niye bana böyle yapıyorsun. İnsanın vücudu insana düşmanlık eder mi diyeKorkular hic gecmiyoki valla her aşaması ayri gergin ayri korku valla normal gebe kalanlara madalya takilsin artık ne zormus
Canım benim inşallah tez zamanda en kolay şekilde gelsin sana. Zor ama mümkün olduğunca daha kötüsünden korunduğunu düşün ne olur. Hiç kimseyi tanımıyorum ama duam tüm bekleyenlere isteyenlere. En güzeli doğal yoldan gebe kalmak. İnşallah olur canımKızlar hepinize çok teşekkür ederim benim sonucum 34 e düşmüş bugün kesinleşti yani kimyasal olduğu ilaçları bıraktım doktor hafta içi gel görüşelim dedi ama uzun bir süre tedavi felan düşünmüyorum hepinize iyi dileklerim var kendinize iyi bakın hep iyi haberler alın inşallahyeni geldim kendime o yüzden biraz geç bakabildim telefona bana da dua edin inşallah kendiliğinden gebe kalırım bir mucize olur
Yarın mi yapıcaksın igneyi tekrardan cnm hiç duymadımKizlar bisey daha sorayim sizlere cuma 3.gun transferi oldum ya bana 1 martta tek dozluk gonopeptyl catlatma iğnesinden verildi bu neden dedim embriyoyu uyarmak icin dediler sizlerdede boyle verilen oldumu???
Aynen ya ben de bazen isyanlara düşüyorum resmen haftalardir hastalikli gibi dolaşıyorum ben bu surecte bide iki kez ilac alerjisi gecirdimAynen ve gittikçe zorlaşıyor. Çevremde o kadar çok ki sorun yaşayan. Eskiden doğal bir akış iken şimdi zorlu bir mücadele resmen. Bazen diyorum kendime. Sevgili vücudum niye bana böyle yapıyorsun. İnsanın vücudu insana düşmanlık eder mi diyeGerçi o da kalkıp hor kullanıyorsunuz filan diyebilir de neyse ki sadece dinliyor
Evet yarin bende sasirdim vallaYarın mi yapıcaksın igneyi tekrardan cnm hiç duymadım
Çok geçmiş olsun canım alerji ciddi bir durum. Korkum var o konuda. İlk tedavimde aşırı aşırı mutsuzdum. Hasta gibiydim dediğin gibi. Kendime de kızıyordum çok ondan biraz. Ben ilk evlendiğim yıllar korundum hep. Aklımın ucundan geçmedi sonra bu şekilde arayacağım. Üstelik sorun amh yani her ay zarar ben yıllar geçirdim öyleAynen ya ben de bazen isyanlara düşüyorum resmen haftalardir hastalikli gibi dolaşıyorum ben bu surecte bide iki kez ilac alerjisi gecirdim
Canım bana da verilmişti yarısını yap demişti doktorum off sonrası deli gibi bel kasık ağrım olmuştu hasta olacak gibi belki olursa diye diyorum korkma geçiyor ve sorun olduğu anlamına gelmiyor. Yani bende öyle olmuştu. Yat dinlen.Kizlar bisey daha sorayim sizlere cuma 3.gun transferi oldum ya bana 1 martta tek dozluk gonopeptyl catlatma iğnesinden verildi bu neden dedim embriyoyu uyarmak icin dediler sizlerdede boyle verilen oldumu???
Yaa bende tam dozz soyledigin iyi oldu cnm tsk ederimCanım bana da verilmişti yarısını yap demişti doktorum off sonrası deli gibi bel kasık ağrım olmuştu hasta olacak gibi belki olursa diye diyorum korkma geçiyor ve sorun olduğu anlamına gelmiyor. Yani bende öyle olmuştu. Yat dinlen.
Durumumuz ayni cnm zaman geçti gitti ilk denemem zorla 1 yumurta bulundu iste ama aşırı yıprandım ben bakalım insallah sonu güzel olurÇok geçmiş olsun canım alerji ciddi bir durum. Korkum var o konuda. İlk tedavimde aşırı aşırı mutsuzdum. Hasta gibiydim dediğin gibi. Kendime de kızıyordum çok ondan biraz. Ben ilk evlendiğim yıllar korundum hep. Aklımın ucundan geçmedi sonra bu şekilde arayacağım. Üstelik sorun amh yani her ay zarar ben yıllar geçirdim öyleBu tedavimde azıcık daha iyiyim. Her şey olacağına varıyor çünkü. Rahat tutmaya çabalıyorum zor olsa da
Ben böyle zamana dertlenirken annem böyle olması gerekiyormuş demekki dedi. Ben de öyle teselli buluyorum. Çok yıpratıcı kesinlikle ben iğnelerimi kendim yapamaz hastaneye giderdim her akşam sonra sabah akşam hemşireler üzülerek bakardı dua ederlerdi istemsiz şekilde. O zaman anladım bu konuda özellikle bir kadını en iyi başka kadın anlıyor sen bir şey demesen bile. Nasıl zor ve yıpratıcı olduğunu. O yüzden yürekten söylüyorum inşallah o biricik ihtimalin gerçekleşir canımDurumumuz ayni cnm zaman geçti gitti ilk denemem zorla 1 yumurta bulundu iste ama aşırı yıprandım ben bakalım insallah sonu güzel olur
Canım embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyor diye biliyorum bende içinde hcg hormonu var ya vücut kendini gebe sanıyo tutulmasını kolaylaştırıyor diye okumuştumKizlar bisey daha sorayim sizlere cuma 3.gun transferi oldum ya bana 1 martta tek dozluk gonopeptyl catlatma iğnesinden verildi bu neden dedim embriyoyu uyarmak icin dediler sizlerdede boyle verilen oldumu???
Canım hayırlısı olsun Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahKızlar hepinize çok teşekkür ederim benim sonucum 34 e düşmüş bugün kesinleşti yani kimyasal olduğu ilaçları bıraktım doktor hafta içi gel görüşelim dedi ama uzun bir süre tedavi felan düşünmüyorum hepinize iyi dileklerim var kendinize iyi bakın hep iyi haberler alın inşallahyeni geldim kendime o yüzden biraz geç bakabildim telefona bana da dua edin inşallah kendiliğinden gebe kalırım bir mucize olur
Ne kadar çok kisi dün transfer olduk bnm de 5.gün duDün transfer oldum 5.gün embriyosu.. en erken ne zaman gebelik testi yapsam
Ayy cnm benim tsk ederim az once ağlayarak kan sulandiricimi yaptim bu sefer cok yakti bide ustune msjini okudum cok iyi geldi allah kimsenin emegini boşa çıkarmasın insallahhhhBen böyle zamana dertlenirken annem böyle olması gerekiyormuş demekki dedi. Ben de öyle teselli buluyorum. Çok yıpratıcı kesinlikle ben iğnelerimi kendim yapamaz hastaneye giderdim her akşam sonra sabah akşam hemşireler üzülerek bakardı dua ederlerdi istemsiz şekilde. O zaman anladım bu konuda özellikle bir kadını en iyi başka kadın anlıyor sen bir şey demesen bile. Nasıl zor ve yıpratıcı olduğunu. O yüzden yürekten söylüyorum inşallah o biricik ihtimalin gerçekleşir canım
Oyleymis galiba cnm bende nette biraz baktim hayirlisi artik..Canım embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyor diye biliyorum bende içinde hcg hormonu var ya vücut kendini gebe sanıyo tutulmasını kolaylaştırıyor diye okumuştum
Daha güzeli olacağı içindir muhakkak, hakkında hayırlısı kuzum.Kızlar hepinize çok teşekkür ederim benim sonucum 34 e düşmüş bugün kesinleşti yani kimyasal olduğu ilaçları bıraktım doktor hafta içi gel görüşelim dedi ama uzun bir süre tedavi felan düşünmüyorum hepinize iyi dileklerim var kendinize iyi bakın hep iyi haberler alın inşallahyeni geldim kendime o yüzden biraz geç bakabildim telefona bana da dua edin inşallah kendiliğinden gebe kalırım bir mucize olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?