şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Korkular hic gecmiyoki valla her aşaması ayri gergin ayri korku valla normal gebe kalanlara madalya takilsin artık ne zormus
Aynen ve gittikçe zorlaşıyor. Çevremde o kadar çok ki sorun yaşayan. Eskiden doğal bir akış iken şimdi zorlu bir mücadele resmen. Bazen diyorum kendime. Sevgili vücudum niye bana böyle yapıyorsun. İnsanın vücudu insana düşmanlık eder mi diye Gerçi o da kalkıp hor kullanıyorsunuz filan diyebilir de neyse ki sadece dinliyor

Canım benim inşallah tez zamanda en kolay şekilde gelsin sana. Zor ama mümkün olduğunca daha kötüsünden korunduğunu düşün ne olur. Hiç kimseyi tanımıyorum ama duam tüm bekleyenlere isteyenlere. En güzeli doğal yoldan gebe kalmak. İnşallah olur canım

Aynen ya ben de bazen isyanlara düşüyorum resmen haftalardir hastalikli gibi dolaşıyorum ben bu surecte bide iki kez ilac alerjisi gecirdim

Aynen ya ben de bazen isyanlara düşüyorum resmen haftalardir hastalikli gibi dolaşıyorum ben bu surecte bide iki kez ilac alerjisi gecirdim
Çok geçmiş olsun canım alerji ciddi bir durum. Korkum var o konuda. İlk tedavimde aşırı aşırı mutsuzdum. Hasta gibiydim dediğin gibi. Kendime de kızıyordum çok ondan biraz. Ben ilk evlendiğim yıllar korundum hep. Aklımın ucundan geçmedi sonra bu şekilde arayacağım. Üstelik sorun amh yani her ay zarar ben yıllar geçirdim öyle Bu tedavimde azıcık daha iyiyim. Her şey olacağına varıyor çünkü. Rahat tutmaya çabalıyorum zor olsa da

Kizlar bisey daha sorayim sizlere cuma 3.gun transferi oldum ya bana 1 martta tek dozluk gonopeptyl catlatma iğnesinden verildi bu neden dedim embriyoyu uyarmak icin dediler sizlerdede boyle verilen oldumu???
Canım bana da verilmişti yarısını yap demişti doktorum off sonrası deli gibi bel kasık ağrım olmuştu hasta olacak gibi belki olursa diye diyorum korkma geçiyor ve sorun olduğu anlamına gelmiyor. Yani bende öyle olmuştu. Yat dinlen.

Yaa bende tam dozz soyledigin iyi oldu cnm tsk ederim

Durumumuz ayni cnm zaman geçti gitti ilk denemem zorla 1 yumurta bulundu iste ama aşırı yıprandım ben bakalım insallah sonu güzel olur

Durumumuz ayni cnm zaman geçti gitti ilk denemem zorla 1 yumurta bulundu iste ama aşırı yıprandım ben bakalım insallah sonu güzel olur
Ben böyle zamana dertlenirken annem böyle olması gerekiyormuş demekki dedi. Ben de öyle teselli buluyorum. Çok yıpratıcı kesinlikle ben iğnelerimi kendim yapamaz hastaneye giderdim her akşam sonra sabah akşam hemşireler üzülerek bakardı dua ederlerdi istemsiz şekilde. O zaman anladım bu konuda özellikle bir kadını en iyi başka kadın anlıyor sen bir şey demesen bile. Nasıl zor ve yıpratıcı olduğunu. O yüzden yürekten söylüyorum inşallah o biricik ihtimalin gerçekleşir canım

Kizlar bisey daha sorayim sizlere cuma 3.gun transferi oldum ya bana 1 martta tek dozluk gonopeptyl catlatma iğnesinden verildi bu neden dedim embriyoyu uyarmak icin dediler sizlerdede boyle verilen oldumu???
Canım embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyor diye biliyorum bende içinde hcg hormonu var ya vücut kendini gebe sanıyo tutulmasını kolaylaştırıyor diye okumuştum

Canım hayırlısı olsun Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah miniğinde sana tez zamanda gelsin inşallah

Ayy cnm benim tsk ederim az once ağlayarak kan sulandiricimi yaptim bu sefer cok yakti bide ustune msjini okudum cok iyi geldi allah kimsenin emegini boşa çıkarmasın insallahhhh

Daha güzeli olacağı içindir muhakkak, hakkında hayırlısı kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…