- 5 Şubat 2020
- 416
- 261
- 23
- 37
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.501
Ne kadar çok kisi dün transfer olduk bnm de 5.gün du
Amin inşallah herşey yolunda gider.. sen stres yapma yeterAyy cnm benim tsk ederim az once ağlayarak kan sulandiricimi yaptim bu sefer cok yakti bide ustune msjini okudum cok iyi geldi allah kimsenin emegini boşa çıkarmasın insallahhhh
Pozitif sonuç alsın mı? Yoksa ilaçlardan dolayı mı?Hayatmda ilk defs 62 kilo oldum 57 ile baslamıstm karnım sis goguslerim sis cok tuhafım moralim cok bozulduu
Bana da verildi ve gebeyim canım.Kizlar bisey daha sorayim sizlere cuma 3.gun transferi oldum ya bana 1 martta tek dozluk gonopeptyl catlatma iğnesinden verildi bu neden dedim embriyoyu uyarmak icin dediler sizlerdede boyle verilen oldumu???
Ayy darısı başıma inşallah ozamanBana da verildi ve gebeyim canım.
Amin canım amin inşallah. Sonu güzel olsunAyy cnm benim tsk ederim az once ağlayarak kan sulandiricimi yaptim bu sefer cok yakti bide ustune msjini okudum cok iyi geldi allah kimsenin emegini boşa çıkarmasın insallahhhh
Canım dualarımız seninle kalbimiz seninleKızlar hepinize çok teşekkür ederim benim sonucum 34 e düşmüş bugün kesinleşti yani kimyasal olduğu ilaçları bıraktım doktor hafta içi gel görüşelim dedi ama uzun bir süre tedavi felan düşünmüyorum hepinize iyi dileklerim var kendinize iyi bakın hep iyi haberler alın inşallahyeni geldim kendime o yüzden biraz geç bakabildim telefona bana da dua edin inşallah kendiliğinden gebe kalırım bir mucize olur
Hamile olduğunu öğrendikten sonra değil değil miBana da verildi ve gebeyim canım.
62 çok yüksek bir kilo değil canım üstelik dediğin gibi şişliktir. Biraz zaman geçince atarsın. İlaçlardan bende de olmaya başladı. İnsan rahatsız oluyor ama işte maalesef...Hayatmda ilk defs 62 kilo oldum 57 ile baslamıstm karnım sis goguslerim sis cok tuhafım moralim cok bozulduu
Tebrik ederim. Hayırlı olsun. En erken kaçıncı günde test yaptın canımBana da verildi ve gebeyim canım.
Cuma ya da cumartesi idrar testi diyorum da cuma erken olabilir belkiinşallah hepimiz güzel haber alırız. Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun?
6. Gündü sanırımTebrik ederim. Hayırlı olsun. En erken kaçıncı günde test yaptın canım
Hayır hayır nakilden 3 ya da 4 gün sonra tek doz yaptım.Hamile olduğunu öğrendikten sonra değil değil mi
Ne olur kendini üzmemeye çalış bunda da vardır bir hayırKızlar hepinize çok teşekkür ederim benim sonucum 34 e düşmüş bugün kesinleşti yani kimyasal olduğu ilaçları bıraktım doktor hafta içi gel görüşelim dedi ama uzun bir süre tedavi felan düşünmüyorum hepinize iyi dileklerim var kendinize iyi bakın hep iyi haberler alın inşallahyeni geldim kendime o yüzden biraz geç bakabildim telefona bana da dua edin inşallah kendiliğinden gebe kalırım bir mucize olur
İlaclardan diye düsünüyorm hic anormal bir yemem yok cunkuPozitif sonuç alsın mı? Yoksa ilaçlardan dolayı mı?
Valla insanın morlai bozuluyor bi ise basladim herkes aa ne kadar kilo almissin felan sinir oldm62 çok yüksek bir kilo değil canım üstelik dediğin gibi şişliktir. Biraz zaman geçince atarsın. İlaçlardan bende de olmaya başladı. İnsan rahatsız oluyor ama işte maalesef...
66 kiloyum Keske 62 olsamValla insanın morlai bozuluyor bi ise basladim herkes aa ne kadar kilo almissin felan sinir oldm
Oyle düsünme 55 57 arasıydım bende her zaman66 kiloyum Keske 62 olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?