şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Hayatmda ilk defs 62 kilo oldum 57 ile baslamıstm karnım sis goguslerim sis cok tuhafım moralim cok bozulduu

Ayy cnm benim tsk ederim az once ağlayarak kan sulandiricimi yaptim bu sefer cok yakti bide ustune msjini okudum cok iyi geldi allah kimsenin emegini boşa çıkarmasın insallahhhh
Amin canım amin inşallah. Sonu güzel olsun Keşke iğne dışında daha kolay bir yolu olsa...

Canım dualarımız seninle kalbimiz seninle Allah kolaylaştırsın hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Hayatmda ilk defs 62 kilo oldum 57 ile baslamıstm karnım sis goguslerim sis cok tuhafım moralim cok bozulduu
62 çok yüksek bir kilo değil canım üstelik dediğin gibi şişliktir. Biraz zaman geçince atarsın. İlaçlardan bende de olmaya başladı. İnsan rahatsız oluyor ama işte maalesef...

Ne olur kendini üzmemeye çalış bunda da vardır bir hayır kendiliğinden hamile kaldığında çok çok mutlu olacaksın ve bu sıkıntıları bir anda unutacaksın canım benim

62 çok yüksek bir kilo değil canım üstelik dediğin gibi şişliktir. Biraz zaman geçince atarsın. İlaçlardan bende de olmaya başladı. İnsan rahatsız oluyor ama işte maalesef...
Valla insanın morlai bozuluyor bi ise basladim herkes aa ne kadar kilo almissin felan sinir oldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…