şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Benim 6. Günüm her gün 300 ml vuruluyorum iğne. sağda 6 solda 5 yumurta oluştu. Sağdakiler 14,5 14 10 9 soldakiler 11 1010 9 vb Yaşım 32. Bilmiyorum kalitesi ne olacak. Kaç mm büyüklükte toplamaya karar veriyorlar?

Cumartesı 5. Gun embriyosu 2 tane transfer oldum
O günden beri adet olacakmisim gibi hafif agri var böyle olan oldumu

Kızlar iyi haftalar günaydın. Benim geçtiğimiz hafta her gün afedersiniz bir kanlı sümkürmem vardı önemsemedim bugün biraz arttı daha bu saatte 2 peçete dolusu oldu. Başına gelen var mı gebelikten önce olmamıştı hiç, ilaçlarla alakalı olabilir mi

merhabalar arkdslar benim sat 20 ocak, opu 30 Ocak, transfer 4 subat, gebelik ogrenme (kaset test ve akabinde beta ile) 10subat, kese 22 subat, kalp atisi 26 subat, sizlere fikir olsun diye yazmak istedim, cuma gunu hc beklemedigim sekilde karindan ultrasonla kalp atisini duyduk, Rabbime sukrumu nasil hakkiyla eda edecegimi dusunuyorum, hepimiz dualarimdasiniz, siz de bizlere dua edin insallah, Allah herkesin gonlune gore versin dilerim

Oksapar veya koraspirin kullanıyor musunuz

Hayırlı olsun.. allah tamamını erdirip kucağına almayı nasip etsin inşallah..
erken gebelik testi yaptı mı? Kaçıncı günde ?
birde çift embriyomu ? Tek mi?

Hayırlı olsun.. allah tamamını erdirip kucağına almayı nasip etsin inşallah..
erken gebelik testi yaptı mı? Kaçıncı günde ?
birde çift embriyomu ? Tek mi?
Amin, tek embriyo, normal kaset test ile ogrendm, erken gebelik testi degildi, snra 1 saat iicnde beta verdim 38 ckti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…