- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.521
HaklısınOyle düsünme 55 57 arasıydım bende her zamano yüzde simdi cok görünüyor gözüme
Mlsf kimyasal gebelikle sonuçlandıYaaa sonuclar guzel olsun inşallah artik
Benimde cumartesi aynı 5. Gun embriyosuDün transfer oldum 5.gün embriyosu.. en erken ne zaman gebelik testi yapsam
Herkes her şeyi söylüyor canım boşver. Geçici olduğunu düşünValla insanın morlai bozuluyor bi ise basladim herkes aa ne kadar kilo almissin felan sinir oldm
Bu gün 2.gün pazar gününe kendimi adapte ettim erken test yapacağım :)Benimde cumartesi aynı 5. Gun embriyosu
Bende de var ağrı. Birde adetten önce olur genelde bende ayaklarım bu gibi oluyorCumartesı 5. Gun embriyosu 2 tane transfer oldum
O günden beri adet olacakmisim gibi hafif agri var böyle olan oldumu
Oksapar veya koraspirin kullanıyor musunuzKızlar iyi haftalar günaydın. Benim geçtiğimiz hafta her gün afedersiniz bir kanlı sümkürmem vardı önemsemedim bugün biraz arttı daha bu saatte 2 peçete dolusu oldu. Başına gelen var mı gebelikten önce olmamıştı hiç, ilaçlarla alakalı olabilir mi
Bende aynıydım ilçalwrı kullanmadan önce 66 kilo idim bir hafta sonra 71,4 kg oldum biranda sona ama geriledim. Şuan hala 68İlaclardan diye düsünüyorm hic anormal bir yemem yok cunku
Coraspirin ben kullanıyorum. Yatmadan önce almak daha faydalı imişOksapar veya koraspirin kullanıyor musunuz
Bazılarında kanama yapabiliyor diye biliyorumCoraspirin ben kullanıyorum. Yatmadan önce almak daha faydalı imiş
Hayırlı olsun.. allah tamamını erdirip kucağına almayı nasip etsin inşallah..merhabalar arkdslar benim sat 20 ocak, opu 30 Ocak, transfer 4 subat, gebelik ogrenme (kaset test ve akabinde beta ile) 10subat, kese 22 subat, kalp atisi 26 subat, sizlere fikir olsun diye yazmak istedim, cuma gunu hc beklemedigim sekilde karindan ultrasonla kalp atisini duyduk, Rabbime sukrumu nasil hakkiyla eda edecegimi dusunuyorum, hepimiz dualarimdasiniz, siz de bizlere dua edin insallah, Allah herkesin gonlune gore versin dilerim
Evet onu bende duydum. Progestan oldu her yerimizBazılarında kanama yapabiliyor diye biliyorum
Amin, tek embriyo, normal kaset test ile ogrendm, erken gebelik testi degildi, snra 1 saat iicnde beta verdim 38 cktiHayırlı olsun.. allah tamamını erdirip kucağına almayı nasip etsin inşallah..
erken gebelik testi yaptı mı? Kaçıncı günde ?
birde çift embriyomu ? Tek mi?
Kaçıncı günde pekiAmin, tek embriyo, normal kaset test ile ogrendm, erken gebelik testi degildi, snra 1 saat iicnde beta verdim 38 ckti
6Kaçıncı günde peki
Çok sevindim. Darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?