- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.541
Evet ikisini de birer kez kullanıyorumOksapar veya koraspirin kullanıyor musunuz
amin her sureci ayri zor, testi beklemek snra kese snra kalp atisi ve akabinda acaba duruyor mu hala benimle mi hissi, hc btmeyecek sanirim, Allah evlat bekleyen herkesin yardimcisi olsn insallahÇok sevindim. Darısı başımıza
Amin inşallah.amin her sureci ayri zor, testi beklemek snra kese snra kalp atisi ve akabinda acaba duruyor mu hala benimle mi hissi, hc btmeyecek sanirim, Allah evlat bekleyen herkesin yardimcisi olsn insallah
Doktorunuza sorun ondan olmusturEvet ikisini de birer kez kullanıyorum
Yaaa benim de 10 Şubat transfer perşembe günkü kontrolde kalp atışı duyma ihtimali var demek ki. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinmerhabalar arkdslar benim sat 20 ocak, opu 30 Ocak, transfer 4 subat, gebelik ogrenme (kaset test ve akabinde beta ile) 10subat, kese 22 subat, kalp atisi 26 subat, sizlere fikir olsun diye yazmak istedim, cuma gunu hc beklemedigim sekilde karindan ultrasonla kalp atisini duyduk, Rabbime sukrumu nasil hakkiyla eda edecegimi dusunuyorum, hepimiz dualarimdasiniz, siz de bizlere dua edin insallah, Allah herkesin gonlune gore versin dilerim
Yaa öyle mi bilmiyordum oksaparı akşam yaptığım için onu öğlen içiyordumCoraspirin ben kullanıyorum. Yatmadan önce almak daha faydalı imiş
bahceci fulyada yaptrdm ben, Allah en kisa zmnda size de burada bekleyen herkese de bu duyguyu yasamayu nasip etsn insallahAmin inşallah.
siz devlette mi özelde mi yaptırdınız?
ben bu dördüncü denemem
hayirli olsn sizin de, bana yne vesvese gelmisti bir sey mi oldu orada mi diye gttim, aslinda keseden 10 gun snra cagirmislardi yani 5 gun oncesinden gtms oldm ama bi bakti dr pit pit atiyor once hareketini gorduk snra da dinledm cok kisa, ama dr duyabilecek en erken zmnda duydun dedi, 5+6 ckti uktrasonda haftasi, lakin benim icim rahat mi hayir, her 2-3 gune bir doktordan snra stres yeniden basliyorYaaa benim de 10 Şubat transfer perşembe günkü kontrolde kalp atışı duyma ihtimali var demek ki. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBen de öyle düşünüyorum belki o kadar negatif umutsuzluk yaşamasak bunun böyle bir mucize olduğunu fark edemeyecektik
Amin inşallah.. bende Acıbadem maslak Bülent hoca yaptırdım 4. Transferimibahceci fulyada yaptrdm ben, Allah en kisa zmnda size de burada bekleyen herkese de bu duyguyu yasamayu nasip etsn insallah
sonucunuz belli mi blmyrm ama Allah gonlunuze gore versin insallahAmin inşallah.. bende Acıbadem maslak Bülent hoca yaptırdım 4. Transferimi
Güzel haberleri bekliyoruz o zaman inşallahBu gün 2.gün pazar gününe kendimi adapte ettim erken test yapacağım :)
Ayaklar benimde isinmiyor buz gibiBende de var ağrı. Birde adetten önce olur genelde bende ayaklarım bu gibi oluyor
5. Gun embriyosumuydümerhabalar arkdslar benim sat 20 ocak, opu 30 Ocak, transfer 4 subat, gebelik ogrenme (kaset test ve akabinde beta ile) 10subat, kese 22 subat, kalp atisi 26 subat, sizlere fikir olsun diye yazmak istedim, cuma gunu hc beklemedigim sekilde karindan ultrasonla kalp atisini duyduk, Rabbime sukrumu nasil hakkiyla eda edecegimi dusunuyorum, hepimiz dualarimdasiniz, siz de bizlere dua edin insallah, Allah herkesin gonlune gore versin dilerim
evet 5.gun embriyosu idi taze transfer oldu5. Gun embriyosumuydü
Transferden 6 gun sonra kaset testte çıkmış umarım bizlerde çok beklemeden ogreniriz
Cumartesi transfer oldum, heyecanlı bekleyişteyimsonucunuz belli mi blmyrm ama Allah gonlunuze gore versin insallah
Hepimiz inşallahGüzel haberleri bekliyoruz o zaman inşallah
Canım geciktirmiş olabilir bir ay olmayabilirsin de ama yine test de yaptır. İçin rahat eder.Ben 1 dış gebelik ve 2 aşılamadan sonra Ağustosta tüp bebek transferi oldum tutmadı. Ocakta 2.tedaviye başladım 5.gün 4 embriyo ulaştı. 2 tane transfer edildi. 2'si donduruldu yine tutmadı. Dondurulmuşlarla şubatta deneyecektik doktorum marta erteledi. Öğretmen olduğum için malum okullar açılacak aşı olmam gerekiyor hamile kalırsam aşı olamam deyip yaza erteledik transferi. Fakat adetim 5 gün gecikti. Umutlanmak da istemiyorum. Sizce ocakta olduğum tüp bebek tedavisi adetimi geciktirmiş olabilir mi? Test yapmaya da korkuyorum negatifi görmemek için.
Tüp bebek tutmayıp da sonraki ay kendiliğinden hamile kalan o kadar çok kişi okudum ki forumlarda. Bir de benim düzenlidir genelde hiç şaşmaz adetim. Ağustos transferinden sonra da eylülde tam vaktinde olmuşum. Umut var ya içimde test yaptırıp onu da yok etmek istemiyorum.Canım geciktirmiş olabilir bir ay olmayabilirsin de ama yine test de yaptır. İçin rahat eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?