şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Artık gelmez inşallah vesveseler ben de şuanda çok odaklandım keseye ve kalp atışına hergün stres, kabus

Artık gelmez inşallah vesveseler ben de şuanda çok odaklandım keseye ve kalp atışına hergün stres, kabus
insallah canim cok sukur ki vajinal ultrasona hic gerek kalmadi suana kdr, bn de iyi dusunmeye clsyrm, bnm bir de 2.gebeligim, kizim kndiliginden olmustu be oyle gamsiz vurdumduymazdim ki smdi tam tersi kndime sasiyorum

Ayyy ne kadar güzel darısı bizlerin başına insallah heyecanla bekliyoruz

Boyle önemli biseyi dr.unuza iletmedinizmi 1 haftadır

Boyle önemli biseyi dr.unuza iletmedinizmi 1 haftadır
Şunu okuyunca bir de kan sulandırıcıları düşününce iletmedim günde bir kere sümkürünce kanlı oluyor ama kimsenin başına gelmemesi korkuttu şimdi :

Hamilelik esnasında burun kanamasının en sık nedeni, plasentadan salgılanan hormonlardır. Özellikle plasentadan salgılanan progesteron hormonu burun mukozasını ödemli, kırılgan bir hale getirir. Diğer taraftan östrojen hormonu da damarlanmayı ve kan akımını arttırır.

Arkadaşlar bugün sonucumu ogrendim. HCG 1446 çıktı Sonucu alınca elim ayağım titredi ağladım zaten hemen Allah isteyen herkese versin. Şunu anladım bı sekilde oluyor. Birde kalite işlerine kafayı takanlar varsa ilk denemem 3ab idi kimyasal oldu. Bu denememde 3bb ve K1 denilen yeni 5. Güne gitmiş, erken blast embiyo öyle abc si bile yok. Kalite işi hikaye yani. Genetiği iyiyse 5. Güne giden embriyo tutuyor İns devamı gelir ikiye katlar değerim

Yaaa çok sevindim maşallah ikiz mi oluyor şimdi ? Bu gün kaçıncı gün ?

Yaaa çok sevindim maşallah ikiz mi oluyor şimdi ? Bu gün kaçıncı gün ?
12. Gün canim. Cift transfer ama değer yüksek görünüyor. Bende bı acaba diyorum Tek istiyordum normalde. 36 yaşında olunca çift koydular.Saglikli olsunda artık hepsine razıyım

Bende aynıydım ilçalwrı kullanmadan önce 66 kilo idim bir hafta sonra 71,4 kg oldum biranda sona ama geriledim. Şuan hala 68 ama
Valla anlamadm bende heralde ilk opudan sonra 64 felandm cunkü sisligimin inmis hali böyleyse ilk defa böyle oldu kendimce diyet yapyrm ama tatlı krizinden ölüyorm

Canım benim gözün aydın
Katlayacak değerin merak etme keseyi de göreceksin kalp atımını da duyacaksın kucağına da sağlıkla alacaksın

Böyle güzel haberler aldıkça içim umutla doluyor allahım saglikla kuçağına almak nasip etsin

Valla anlamadm bende heralde ilk opudan sonra 64 felandm cunkü sisligimin inmis hali böyleyse ilk defa böyle oldu kendimce diyet yapyrm ama tatlı krizinden ölüyorm
Bence kiloya takılma diyet yapma ama sağlıklı beslenme yolunda ilerle. Kilo dediğin şey verilemeyecek bişey değil.
daha büyük sıkıntılar olmasın inşallah

Kizlar benimde transferim yarin olacak şuan yoldayim istanbula gidiyorum dualarinizda beni de unutmayin lütfen yarin sabah 8.30 da burda olun dediler bu 5. Denemem olmasina ragmen çok heycanli ve stresliyim
Allahım emeklerini boş cikarmasin pozitif güzel duygularla git güzel düşün dualarım seninle ve bizim gibi bu yolda olan herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…