- 27 Aralık 2020
- 363
- 662
- 18
- 38
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.561
Allah emeklerini zayi etmesin insallahCumartesi transfer oldum, heyecanlı bekleyişteyim
Artık gelmez inşallah vesveseler ben de şuanda çok odaklandım keseye ve kalp atışına hergün stres, kabushayirli olsn sizin de, bana yne vesvese gelmisti bir sey mi oldu orada mi diye gttim, aslinda keseden 10 gun snra cagirmislardi yani 5 gun oncesinden gtms oldm ama bi bakti dr pit pit atiyor once hareketini gorduk snra da dinledm cok kisa, ama dr duyabilecek en erken zmnda duydun dedi, 5+6 ckti uktrasonda haftasi, lakin benim icim rahat mi hayir, her 2-3 gune bir doktordan snra stres yeniden basliyor
insallah canim cok sukur ki vajinal ultrasona hic gerek kalmadi suana kdr, bn de iyi dusunmeye clsyrm, bnm bir de 2.gebeligim, kizim kndiliginden olmustu be oyle gamsiz vurdumduymazdim ki smdi tam tersi kndime sasiyorumArtık gelmez inşallah vesveseler ben de şuanda çok odaklandım keseye ve kalp atışına hergün stres, kabus
Ayyy ne kadar güzel darısı bizlerin başına insallah heyecanla bekliyoruzmerhabalar arkdslar benim sat 20 ocak, opu 30 Ocak, transfer 4 subat, gebelik ogrenme (kaset test ve akabinde beta ile) 10subat, kese 22 subat, kalp atisi 26 subat, sizlere fikir olsun diye yazmak istedim, cuma gunu hc beklemedigim sekilde karindan ultrasonla kalp atisini duyduk, Rabbime sukrumu nasil hakkiyla eda edecegimi dusunuyorum, hepimiz dualarimdasiniz, siz de bizlere dua edin insallah, Allah herkesin gonlune gore versin dilerim
Boyle önemli biseyi dr.unuza iletmedinizmi 1 haftadırKızlar iyi haftalar günaydın. Benim geçtiğimiz hafta her gün afedersiniz bir kanlı sümkürmem vardı önemsemedim bugün biraz arttı daha bu saatte 2 peçete dolusu oldu. Başına gelen var mı gebelikten önce olmamıştı hiç, ilaçlarla alakalı olabilir mi
Şunu okuyunca bir de kan sulandırıcıları düşününce iletmedim günde bir kere sümkürünce kanlı oluyor ama kimsenin başına gelmemesi korkuttu şimdi :Boyle önemli biseyi dr.unuza iletmedinizmi 1 haftadır
Aminn, Allah herkesin gonlune gore versin insallahAyyy ne kadar güzel darısı bizlerin başına insallah heyecanla bekliyoruz
Hayırlı uğurlu olsun inşallah bende cuma oldum heyecan doruktaCumartesi transfer oldum, heyecanlı bekleyişteyim
Aynen sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun erken test :))Hayırlı uğurlu olsun inşallah bende cuma oldum heyecan dorukta
Yaaa çok sevindimArkadaşlar bugün sonucumu ogrendim. HCG 1446 çıktıSonucu alınca elim ayağım titredi ağladım zaten hemen Allah isteyen herkese versin. Şunu anladım bı sekilde oluyor. Birde kalite işlerine kafayı takanlar varsa ilk denemem 3ab idi kimyasal oldu. Bu denememde 3bb ve K1 denilen yeni 5. Güne gitmiş, erken blast embiyo öyle abc si bile yok. Kalite işi hikaye yani. Genetiği iyiyse 5. Güne giden embriyo tutuyor İns devamı gelir ikiye katlar değerim
12. Gün canim. Cift transfer ama değer yüksek görünüyor. Bende bı acaba diyorumYaaa çok sevindimmaşallah ikiz mi oluyor şimdi ? Bu gün kaçıncı gün ?
Öyle canım.. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. bu benimde 4. Transferim12. Gün canim. Cift transfer ama değer yüksek görünüyor. Bende bı acaba diyorumTek istiyordum normalde. 36 yaşında olunca çift koydular.Saglikli olsunda artık hepsine razıyım
Valla anlamadm bende heralde ilk opudan sonra 64 felandm cunkü sisligimin inmis hali böyleyse ilk defa böyle oldu kendimce diyet yapyrm ama tatlı krizinden ölüyormBende aynıydım ilçalwrı kullanmadan önce 66 kilo idim bir hafta sonra 71,4 kg oldum biranda sona ama geriledim. Şuan hala 68ama
Canım benim gözün aydınArkadaşlar bugün sonucumu ogrendim. HCG 1446 çıktıSonucu alınca elim ayağım titredi ağladım zaten hemen Allah isteyen herkese versin. Şunu anladım bı sekilde oluyor. Birde kalite işlerine kafayı takanlar varsa ilk denemem 3ab idi kimyasal oldu. Bu denememde 3bb ve K1 denilen yeni 5. Güne gitmiş, erken blast embiyo öyle abc si bile yok. Kalite işi hikaye yani. Genetiği iyiyse 5. Güne giden embriyo tutuyor İns devamı gelir ikiye katlar değerim
Böyle güzel haberler aldıkça içim umutla doluyor allahım saglikla kuçağına almak nasip etsinArkadaşlar bugün sonucumu ogrendim. HCG 1446 çıktıSonucu alınca elim ayağım titredi ağladım zaten hemen Allah isteyen herkese versin. Şunu anladım bı sekilde oluyor. Birde kalite işlerine kafayı takanlar varsa ilk denemem 3ab idi kimyasal oldu. Bu denememde 3bb ve K1 denilen yeni 5. Güne gitmiş, erken blast embiyo öyle abc si bile yok. Kalite işi hikaye yani. Genetiği iyiyse 5. Güne giden embriyo tutuyor İns devamı gelir ikiye katlar değerim
Cok güzel degerin Allah tamamina erdirsin insallah büyük ihtimalle ikiz gibi duruyor :)12. Gün canim. Cift transfer ama değer yüksek görünüyor. Bende bı acaba diyorumTek istiyordum normalde. 36 yaşında olunca çift koydular.Saglikli olsunda artık hepsine razıyım
Bence kiloya takılma diyet yapma ama sağlıklı beslenme yolunda ilerle. Kilo dediğin şey verilemeyecek bişey değil.Valla anlamadm bende heralde ilk opudan sonra 64 felandm cunkü sisligimin inmis hali böyleyse ilk defa böyle oldu kendimce diyet yapyrm ama tatlı krizinden ölüyorm
Allahım emeklerini boş cikarmasin pozitif güzel duygularla git güzel düşün dualarım seninle ve bizim gibi bu yolda olan herkeseKizlar benimde transferim yarin olacak şuan yoldayim istanbula gidiyorum dualarinizda beni de unutmayin lütfen yarin sabah 8.30 da burda olun dediler bu 5. Denemem olmasina ragmen çok heycanli ve stresliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?