- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.581
Biliyormusun bence şans çok önemli. Yılmadan devam edildi mi birinden biri oluyor. Aminn en kısa sürede herkese versin.Öyle canım.. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. bu benimde 4. Transferim
Cumartesi transfer oldum beklemedeyiz :)Biliyormusun bence şans çok önemli. Yılmadan devam edildi mi birinden biri oluyor. Aminn en kısa sürede herkese versin.Son durumunuzu bilmiyorum ama illaki olacak
Cok güzel degerin Allah tamamina erdirsin insallah büyük ihtimalle ikiz gibi duruyor :)
Ay heyecanlı hadi inşallah olsun bitsin tutunsun bebişCumartesi transfer oldum beklemedeyiz :)
Belkide hissettin canım güzel olacağı içinKizlar benimde transferim yarin olacak şuan yoldayim istanbula gidiyorum dualarinizda beni de unutmayin lütfen yarin sabah 8.30 da burda olun dediler bu 5. Denemem olmasina ragmen çok heycanli ve stresliyim
Çok sevindim joanne hayırlı olsun maşallah çok güzel sonuç bence de çift12. Gün canim. Cift transfer ama değer yüksek görünüyor. Bende bı acaba diyorumTek istiyordum normalde. 36 yaşında olunca çift koydular.Saglikli olsunda artık hepsine razıyım
Aminn çok tesekkur ederimBöyle güzel haberler aldıkça içim umutla doluyor allahım saglikla kuçağına almak nasip etsin
Yani bencede dr.unuza iletin mutlaka..Şunu okuyunca bir de kan sulandırıcıları düşününce iletmedim günde bir kere sümkürünce kanlı oluyor ama kimsenin başına gelmemesi korkuttu şimdi :
Hamilelik esnasında burun kanamasının en sık nedeni, plasentadan salgılanan hormonlardır. Özellikle plasentadan salgılanan progesteron hormonu burun mukozasını ödemli, kırılgan bir hale getirir. Diğer taraftan östrojen hormonu da damarlanmayı ve kan akımını arttırır.
Çok sağol ÖzgeÇok sevindim joanne hayırlı olsun maşallah çok güzel sonuç bence de çift
Gozunuzaydinnn darisi bize inşallahArkadaşlar bugün sonucumu ogrendim. HCG 1446 çıktıSonucu alınca elim ayağım titredi ağladım zaten hemen Allah isteyen herkese versin. Şunu anladım bı sekilde oluyor. Birde kalite işlerine kafayı takanlar varsa ilk denemem 3ab idi kimyasal oldu. Bu denememde 3bb ve K1 denilen yeni 5. Güne gitmiş, erken blast embiyo öyle abc si bile yok. Kalite işi hikaye yani. Genetiği iyiyse 5. Güne giden embriyo tutuyor İns devamı gelir ikiye katlar değerim
Cok kararsizim 8 mart test günüm belki haftasonu bakarimAynen sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun erken test :))
Sevin canım ya pozitif düşün hep bebeğinde hisseder şimdi inşallah çok güzel olacak herşeyÇok sağol ÖzgeKörün istediği bir göz Allah verdi iki göz olur mu acaba Bazen sevinmeye korkuyorum. Neyse devamını dusunmiycem kısmet artık.
Maşallah sanaArkadaşlar bugün sonucumu ogrendim. HCG 1446 çıktıSonucu alınca elim ayağım titredi ağladım zaten hemen Allah isteyen herkese versin. Şunu anladım bı sekilde oluyor. Birde kalite işlerine kafayı takanlar varsa ilk denemem 3ab idi kimyasal oldu. Bu denememde 3bb ve K1 denilen yeni 5. Güne gitmiş, erken blast embiyo öyle abc si bile yok. Kalite işi hikaye yani. Genetiği iyiyse 5. Güne giden embriyo tutuyor İns devamı gelir ikiye katlar değerim
Sen ne zaman gideceksin kalp atışını dinlemeye canımCanım benim gözün aydın
Katlayacak değerin merak etme keseyi de göreceksin kalp atımını da duyacaksın kucağına da sağlıkla alacaksın
Canımm gözün aydınArkadaşlar bugün sonucumu ogrendim. HCG 1446 çıktıSonucu alınca elim ayağım titredi ağladım zaten hemen Allah isteyen herkese versin. Şunu anladım bı sekilde oluyor. Birde kalite işlerine kafayı takanlar varsa ilk denemem 3ab idi kimyasal oldu. Bu denememde 3bb ve K1 denilen yeni 5. Güne gitmiş, erken blast embiyo öyle abc si bile yok. Kalite işi hikaye yani. Genetiği iyiyse 5. Güne giden embriyo tutuyor İns devamı gelir ikiye katlar değerim
Camım sağlıkla ilerlesin sağlıcakla al kucağına inşallahmerhabalar arkdslar benim sat 20 ocak, opu 30 Ocak, transfer 4 subat, gebelik ogrenme (kaset test ve akabinde beta ile) 10subat, kese 22 subat, kalp atisi 26 subat, sizlere fikir olsun diye yazmak istedim, cuma gunu hc beklemedigim sekilde karindan ultrasonla kalp atisini duyduk, Rabbime sukrumu nasil hakkiyla eda edecegimi dusunuyorum, hepimiz dualarimdasiniz, siz de bizlere dua edin insallah, Allah herkesin gonlune gore versin dilerim
Ayy ikiz gibiArkadaşlar bugün sonucumu ogrendim. HCG 1446 çıktıSonucu alınca elim ayağım titredi ağladım zaten hemen Allah isteyen herkese versin. Şunu anladım bı sekilde oluyor. Birde kalite işlerine kafayı takanlar varsa ilk denemem 3ab idi kimyasal oldu. Bu denememde 3bb ve K1 denilen yeni 5. Güne gitmiş, erken blast embiyo öyle abc si bile yok. Kalite işi hikaye yani. Genetiği iyiyse 5. Güne giden embriyo tutuyor İns devamı gelir ikiye katlar değerim
Çok teşekkür ederim. Aminnn Allah kimseyi çaresiz bırakmasınAyy ikiz gibigözünüz aydın, devam sürecide sağlıkla geçer kucağınıza alırsınız inşallah Bu aralar transfer olan çok oldu, herkesten böyle güzel haberler alırız inşallah önümüzdeki günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?