şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

12. Gün canim. Cift transfer ama değer yüksek görünüyor. Bende bı acaba diyorum Tek istiyordum normalde. 36 yaşında olunca çift koydular.Saglikli olsunda artık hepsine razıyım
Çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla kucağına almak nasip etsin. Çift tek hepsi bizim

Sen ne zaman gideceksin kalp atışını dinlemeye canım
Cuma ya da cumartesi gideceğiz sanırım kuzucum. Ben ohss belirtilerim hafiflemeden gitmek istemiyorum. Eşim de bakabildiği için çok acele etmiyorum. Perşembe keselere bakmaya gittiğimizde küçüktü keseler acele etmek istemiyorum o yüzden kuzum. Bugün 71.6 çıktım büyük hafifleme oldu dik durabiliyorum ama karnımda hala 2 kg sıvı var belli. Ağrılarım da azaldı. Ama bu ohss hem psikolojimi hem bedenimi çok çoook yordu.

Canımmmm daha da azalacak bitecek inşallah sıvılar görmeye engel olacak mı acaba ben de merak ediyorum kilom eskiye döndü ağrılarım bitti ama şişkin hala...
2 kilodan sonrası çok çok çabuk iniyor senin de öyle olacak inşallah. Eşinin bakabilmesi büyük şans
Daha perş günü kese göreceğiz inşallah kalp atışı ne zaman kimbilir

Kalp atımı da bir 10 gün sonra görürsünüz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…