- 19 Şubat 2020
- 5.704
- 3.018
- 173
- 41
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.601
Çok sağol canımm. En önemlisi o gerçekten aminn hepimizeCanımm gözün aydınbence ikizler geliyor gibi sağlıkla ilerlesin sağlıcakla al kucağına inşallah
Gözünüz aydin darisi bizlere inşallahkızlar bugün ilk tahlilmi yaptırdım 148 çıktı cok şükürr allahım
inşallah canım sağlıcakla doğsun hepsiGözünüz aydin darisi bizlere inşallah
Çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla kucağına almak nasip etsin. Çift tek hepsi bizim12. Gün canim. Cift transfer ama değer yüksek görünüyor. Bende bı acaba diyorumTek istiyordum normalde. 36 yaşında olunca çift koydular.Saglikli olsunda artık hepsine razıyım
Canim amin darisi buradaki tum arkdslaraCamım sağlıkla ilerlesin sağlıcakla al kucağına inşallah
Cuma ya da cumartesi gideceğiz sanırım kuzucum. Ben ohss belirtilerim hafiflemeden gitmek istemiyorum. Eşim de bakabildiği için çok acele etmiyorum. Perşembe keselere bakmaya gittiğimizde küçüktü keseler acele etmek istemiyorum o yüzden kuzum. Bugün 71.6 çıktım büyük hafifleme oldu dik durabiliyorum ama karnımda hala 2 kg sıvı var belli. Ağrılarım da azaldı. Ama bu ohss hem psikolojimi hem bedenimi çok çoook yordu.Sen ne zaman gideceksin kalp atışını dinlemeye canım
Canımmmm daha da azalacak bitecek inşallah sıvılar görmeye engel olacak mı acaba ben de merak ediyorum kilom eskiye döndü ağrılarım bitti ama şişkin hala...Cuma ya da cumartesi gideceğiz sanırım kuzucum. Ben ohss belirtilerim hafiflemeden gitmek istemiyorum. Eşim de bakabildiği için çok acele etmiyorum. Perşembe keselere bakmaya gittiğimizde küçüktü keseler acele etmek istemiyorum o yüzden kuzum. Bugün 71.6 çıktım büyük hafifleme oldu dik durabiliyorum ama karnımda hala 2 kg sıvı var belli. Ağrılarım da azaldı. Ama bu ohss hem psikolojimi hem bedenimi çok çoook yordu.
Kaçıncı gün bugunkızlar bugün ilk tahlilmi yaptırdım 148 çıktı cok şükürr allahım
TRASNFER GÜNÜNÜ SAYMAZSAK 9CANIMKaçıncı gün bugun
Hayırlı uğurlu olsun inşallahKizlar benimde transferim yarin olacak şuan yoldayim istanbula gidiyorum dualarinizda beni de unutmayin lütfen yarin sabah 8.30 da burda olun dediler bu 5. Denemem olmasina ragmen çok heycanli ve stresliyim
Bende gun gun gebelik app'i var, cok memnunumarkadaşlar bişey soracağım gebelik takibi uygulaması kullanan var mı ? Uygulamalarda inanılmaZ güzel anlatıyor. Özellikle ben Banu çiftçi hocanınkini kullanıyorum. O da tüp bebek dr ‘u gün olarak başlangıç tarihi ne yazmak daha doğru?
Ayyy ne guzel haberler geliyor hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah darisi bize bekleyenlerekızlar bugün ilk tahlilmi yaptırdım 148 çıktı cok şükürr allahım
Ikizleri (suphe goturmuyor degerinizÇok teşekkür ederim. Aminnn Allah kimseyi çaresiz bırakmasın
İnsallah canim tesekkür ederimHayırlı uğurlu olsun inşallah
Kalp atımı da bir 10 gün sonra görürsünüz kuzumCanımmmm daha da azalacak bitecek inşallah sıvılar görmeye engel olacak mı acaba ben de merak ediyorum kilom eskiye döndü ağrılarım bitti ama şişkin hala...
2 kilodan sonrası çok çok çabuk iniyor senin de öyle olacak inşallah. Eşinin bakabilmesi büyük şans
Daha perş günü kese göreceğiz inşallah kalp atışı ne zaman kimbilir
İnşallahKalp atımı da bir 10 gün sonra görürsünüz kuzum
Ayyy ne guzel haberler geliyor hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah darisi bize bekleyenlinşalla
inşallah canım ya darısı sizlere:))Ayyy ne guzel haberler geliyor hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah darisi bize bekleyenlere
Tebrik ederim canım sağlıkla inşallah darısı bizlere olsunkızlar bugün ilk tahlilmi yaptırdım 148 çıktı cok şükürr allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?