- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.621
Canım maşallah ikiz olabilir gerçekten tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallahArkadaşlar bugün sonucumu ogrendim. HCG 1446 çıktıSonucu alınca elim ayağım titredi ağladım zaten hemen Allah isteyen herkese versin. Şunu anladım bı sekilde oluyor. Birde kalite işlerine kafayı takanlar varsa ilk denemem 3ab idi kimyasal oldu. Bu denememde 3bb ve K1 denilen yeni 5. Güne gitmiş, erken blast embiyo öyle abc si bile yok. Kalite işi hikaye yani. Genetiği iyiyse 5. Güne giden embriyo tutuyor İns devamı gelir ikiye katlar değerim
Canım inşallah sımsıkı tutunur. Gönlünce olsun. Sanırım gerçekleşmiştir transfer ama dualarım bekleyen herkes için.Kizlar benimde transferim yarin olacak şuan yoldayim istanbula gidiyorum dualarinizda beni de unutmayin lütfen yarin sabah 8.30 da burda olun dediler bu 5. Denemem olmasina ragmen çok heycanli ve stresliyim
Bende aynen senin gibiyim canım. İsteğim korkumu bastırdı ama yine de ne olursa demeyelim de inşallah en sağlıklı en kolay şekilde olsun. Hem neden olmasın olabilirBen hamilelikten, doğumdan korkan biriydim şimdi razıyım ne olursa diyorum.Tesekkur ederim canım
Aynen var canım sonra kendiliğinden olan. İnşallah senin içinde öyle bir nasip bekliyordur. Ben beklemek yıpratır diye dedim. Yani hepsi ihtimal dahilinde Rabbim gönlündekini nasip etsin.Tüp bebek tutmayıp da sonraki ay kendiliğinden hamile kalan o kadar çok kişi okudum ki forumlarda. Bir de benim düzenlidir genelde hiç şaşmaz adetim. Ağustos transferinden sonra da eylülde tam vaktinde olmuşum. Umut var ya içimde test yaptırıp onu da yok etmek istemiyorum.
Dualarıma hep isteyen herkesi katıyorum.İns olacakGozunuzaydinnn darisi bize inşallah
Canım ne güzel Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kavuştursunmerhabalar arkdslar benim sat 20 ocak, opu 30 Ocak, transfer 4 subat, gebelik ogrenme (kaset test ve akabinde beta ile) 10subat, kese 22 subat, kalp atisi 26 subat, sizlere fikir olsun diye yazmak istedim, cuma gunu hc beklemedigim sekilde karindan ultrasonla kalp atisini duyduk, Rabbime sukrumu nasil hakkiyla eda edecegimi dusunuyorum, hepimiz dualarimdasiniz, siz de bizlere dua edin insallah, Allah herkesin gonlune gore versin dilerim
Ay kesinlikle canım ne olursa derken 1 yada 2 tane anlamında dedim. Sağlık en önemli. Sağlıklı olsun hepimizin insBende aynen senin gibiyim canım. İsteğim korkumu bastırdı ama yine de ne olursa demeyelim de inşallah en sağlıklı en kolay şekilde olsun. Hem neden olmasın olabilir
Aminn insallahCanım maşallah ikiz olabilir gerçekten tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah
Canım kanda pıhtılaşmayi estrofem yapıyor galiba. Garantiye almak için sürekli kan sulandırıcı veriyorlar bı sıkıntı olmuyor. Tabi göbek fena hale geliyorNe güzel haberler okudum. Herkesin hayırlı olsun kızlar. Ben bugün gidip önce vermem gereken ama şimdi vakit bulduğum kan sayımı pıhtılaşma süresi bazı bulaşıcı hastalıklara ilişkin tahlil verdim. Pıhtılaşma konusunda biraz sınırların dışında çıkmış. Yani erken pıhtılaşma var. Çok değil. Ama okuduğum kadarıyla tüp bebek iğneleri yapıyormuş bunu. Muhtemelen kan sulandırıcı iğne verilir bana da transfer olursa. Kabusum iğneler keşke etkili hap filan olsa da gerek olmasa
Canim cok cok amin, Allah buradaki her arkdsimiza en hayirli vakitte nasip etsin insallahCanım ne güzel Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kavuştursun
Ben gonalf filan okudum o iğnelerin hepsi hele kişide pıhtılaşma sorunu varsa ciddi risk yaratıyormuş. Anladığım bu hormonlar pıhtılaşmayı tetikliyor. Sanırım gebelikte de bebeği korumak için kanama olmasın diye vücut otomatik savunmaya geçerek biraz daha erken pıhtılaşma yapıyor. İlaçlarda yumurta büyütme vs için bence tüp bebek ilaçlarının hepsi pıhtı sorunu oluşturuyor. İşte ah o iğneler. Çok canım sıkılıyor diyorum hasta da olabilirdin isyan etme. Allah kimseyi canıyla evladıyla sınamasın.Canım kanda pıhtılaşmayi estrofem yapıyor galiba. Garantiye almak için sürekli kan sulandırıcı veriyorlar bı sıkıntı olmuyor. Tabi göbek fena hale geliyor
Ay ciddimiIkizleri (suphe goturmuyor degeriniz) Allah size bagislasin insallah, once saglikli, anaya babaya, vatana millete hayirli olsunlar.
Allah korusun öyle gerçekten. Bizimki zor sınav ama bizden kat kat büyük derdi olan insanlar var.Ben gonalf filan okudum o iğnelerin hepsi hele kişide pıhtılaşma sorunu varsa ciddi risk yaratıyormuş. Anladığım bu hormonlar pıhtılaşmayı tetikliyor. Sanırım gebelikte de bebeği korumak için kanama olmasın diye vücut otomatik savunmaya geçerek biraz daha erken pıhtılaşma yapıyor. İlaçlarda yumurta büyütme vs için bence tüp bebek ilaçlarının hepsi pıhtı sorunu oluşturuyor. İşte ah o iğneler. Çok canım sıkılıyor diyorum hasta da olabilirdin isyan etme. Allah kimseyi canıyla evladıyla sınamasın.
Bende pıhtılaşmaya hic bakmadi dr direk kan sulandırıcı igne başladı bileNe güzel haberler okudum. Herkesin hayırlı olsun kızlar. Ben bugün gidip önce vermem gereken ama şimdi vakit bulduğum kan sayımı pıhtılaşma süresi bazı bulaşıcı hastalıklara ilişkin tahlil verdim. Pıhtılaşma konusunda biraz sınırların dışında çıkmış. Yani erken pıhtılaşma var. Çok değil. Ama okuduğum kadarıyla tüp bebek iğneleri yapıyormuş bunu. Muhtemelen kan sulandırıcı iğne verilir bana da transfer olursa. Kabusum iğneler keşke etkili hap filan olsa da gerek olmasa
Doktor nasılsın dedi. Normalde iyiyim ama burada olduğum için değilim şu anAllah korusun öyle gerçekten. Bizimki zor sınav ama bizden kat kat büyük derdi olan insanlar var.
Ah ya öyle bazı doktorlar direkt veriyor ve bence tedavi ilaçları sorun yaratıyor zaten. Adamlar prospektüsüne niye uyarı yazsın yoksa. Bana sadece aspirin vermişti ilk tedavide. Sonra genetikte taşıyıcılık çıktı. Genetik doktoru hiç sorun yaratmaz dedi ama doktorum iğne veririz dedi maalesef verecek gibi şimdi şu zamanlı test de de erken pıhtılaşma çıkmış. Yine ilaçlara bağlıyorum bende korkunun faydası yok o iğneler o deriye girecekBende pıhtılaşmaya hic bakmadi dr direk kan sulandırıcı igne başladı bile
Hadi inşallah annesiKizlar az once uyarici olmasi icin verilen gonapeptyl ignemide yaptıım hadi bakalım bebiskooo tutanma zamani artık bi zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?