şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Canım maşallah ikiz olabilir gerçekten tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah

Kizlar benimde transferim yarin olacak şuan yoldayim istanbula gidiyorum dualarinizda beni de unutmayin lütfen yarin sabah 8.30 da burda olun dediler bu 5. Denemem olmasina ragmen çok heycanli ve stresliyim
Canım inşallah sımsıkı tutunur. Gönlünce olsun. Sanırım gerçekleşmiştir transfer ama dualarım bekleyen herkes için.

Ben hamilelikten, doğumdan korkan biriydim şimdi razıyım ne olursa diyorum.Tesekkur ederim canım
Bende aynen senin gibiyim canım. İsteğim korkumu bastırdı ama yine de ne olursa demeyelim de inşallah en sağlıklı en kolay şekilde olsun. Hem neden olmasın olabilir

Aynen var canım sonra kendiliğinden olan. İnşallah senin içinde öyle bir nasip bekliyordur. Ben beklemek yıpratır diye dedim. Yani hepsi ihtimal dahilinde Rabbim gönlündekini nasip etsin.

Canım ne güzel Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kavuştursun

Bende aynen senin gibiyim canım. İsteğim korkumu bastırdı ama yine de ne olursa demeyelim de inşallah en sağlıklı en kolay şekilde olsun. Hem neden olmasın olabilir
Ay kesinlikle canım ne olursa derken 1 yada 2 tane anlamında dedim. Sağlık en önemli. Sağlıklı olsun hepimizin ins

Ne güzel haberler okudum. Herkesin hayırlı olsun kızlar. Ben bugün gidip önce vermem gereken ama şimdi vakit bulduğum kan sayımı pıhtılaşma süresi bazı bulaşıcı hastalıklara ilişkin tahlil verdim. Pıhtılaşma konusunda biraz sınırların dışında çıkmış. Yani erken pıhtılaşma var. Çok değil. Ama okuduğum kadarıyla tüp bebek iğneleri yapıyormuş bunu. Muhtemelen kan sulandırıcı iğne verilir bana da transfer olursa. Kabusum iğneler keşke etkili hap filan olsa da gerek olmasa

Canım kanda pıhtılaşmayi estrofem yapıyor galiba. Garantiye almak için sürekli kan sulandırıcı veriyorlar bı sıkıntı olmuyor. Tabi göbek fena hale geliyor

Canım kanda pıhtılaşmayi estrofem yapıyor galiba. Garantiye almak için sürekli kan sulandırıcı veriyorlar bı sıkıntı olmuyor. Tabi göbek fena hale geliyor
Ben gonalf filan okudum o iğnelerin hepsi hele kişide pıhtılaşma sorunu varsa ciddi risk yaratıyormuş. Anladığım bu hormonlar pıhtılaşmayı tetikliyor. Sanırım gebelikte de bebeği korumak için kanama olmasın diye vücut otomatik savunmaya geçerek biraz daha erken pıhtılaşma yapıyor. İlaçlarda yumurta büyütme vs için bence tüp bebek ilaçlarının hepsi pıhtı sorunu oluşturuyor. İşte ah o iğneler. Çok canım sıkılıyor diyorum hasta da olabilirdin isyan etme. Allah kimseyi canıyla evladıyla sınamasın.

Allah korusun öyle gerçekten. Bizimki zor sınav ama bizden kat kat büyük derdi olan insanlar var.

Bende pıhtılaşmaya hic bakmadi dr direk kan sulandırıcı igne başladı bile

Allah korusun öyle gerçekten. Bizimki zor sınav ama bizden kat kat büyük derdi olan insanlar var.
Doktor nasılsın dedi. Normalde iyiyim ama burada olduğum için değilim şu an Neyse ki geçici dedi. İnşallah öyledir dedim. Ama teselli etti yani. Öyle diyip sağlıkla bebeklerimize kavuşmaya bakcaz inşallah ne yapalım.

Bende pıhtılaşmaya hic bakmadi dr direk kan sulandırıcı igne başladı bile
Ah ya öyle bazı doktorlar direkt veriyor ve bence tedavi ilaçları sorun yaratıyor zaten. Adamlar prospektüsüne niye uyarı yazsın yoksa. Bana sadece aspirin vermişti ilk tedavide. Sonra genetikte taşıyıcılık çıktı. Genetik doktoru hiç sorun yaratmaz dedi ama doktorum iğne veririz dedi maalesef verecek gibi şimdi şu zamanlı test de de erken pıhtılaşma çıkmış. Yine ilaçlara bağlıyorum bende korkunun faydası yok o iğneler o deriye girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…