şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Haha iyi demişsin doğru Beklememiştir öyle demeni

Malesef giriyor cnm aman hersey yolunda gitsinde napalim benim kuzenimin esinde pıhtı sorunu vardi 9 ay yaptı valla nasip artik ne diyelim

Haha iyi demişsin doğru Beklememiştir öyle demeni
Önceki Opu da yattım masaya doktor nasılsın dedi çok acıktım dedim Bende bir şey yemedim kaçıncı hasta oldu dedi. Aslında aşırı kötü oluyorum hele o muayene masası yok mu orada olup iyi olan kadın olamaz bence. Doktorlar içinde çok zor.Ben heyecanımı bastırmaya çalışıyorum sadece. Anestezi korkum da var. Böyle her şeyden korkan hasta da onları sinir ediyordur tabii. Allah yardımcıları olsun onlarında

Bende tedavi başlayana kadar hiç kadın doğuma gitmemiştim. Doktor karından bakicam dediğinde seviniyordum Tabi sonra sürekli o muayene masasındaydim. İnsan alissada yinede hoş değil.

Canım kızlar
Ne güzel şeyler yazmışsınız bugün hiç bakamamıştım bütün yazdıklarınızı tek tek okudum hamişlerimize sağlıklı huzurlu gebelikler olsun inşallah darısı Mart ayında transfer olacak ben ve diğer kaderdaş arkadaşlarıma

Teşekkür ederim, bugün bende kan verdim 11.günüm 100,99 çıktı. Pzt tekrar vereceğim. Değerim nasıl acaba diye merak ettim
Durum güncellemesi 13.gün 246,52 çıktı. 3.gün çift embriyoydu.
Bekleyen arkadaşlar biliyorum beklemek çok zor ama 6.-7. Günlerde testlere başlamayın lütfen, çıkarsa iyi ama çıkmazsa gereksiz yere kendinizi üzmeyin,yıpratmayın. Bugün bi arkadaş idrarda negatif görüp ertesi gün kanda pozitifi görmüş.
İnşallah hepimiz beklediğimiz güzel haberleri alırız

Kızlar çok bel ağrım var. Yumurta geliştirme iğneleri yapar mı ? Kasık ağrım göğüste hassasiyet filan yok ama. Sadece belim çok ağrıyor. Arada olurdu bel ağrım geçerdi gün içinde bu tüm gün sürdü.

Amin Aynen olursa benimde Mart ayında olacak hayırlısı ile. Darısı bizim alacağımız güzel haberlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…