- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.641
Haha iyi demişsin doğruDoktor nasılsın dedi. Normalde iyiyim ama burada olduğum için değilim şu anNeyse ki geçici dedi. İnşallah öyledir dedim. Ama teselli etti yani. Öyle diyip sağlıkla bebeklerimize kavuşmaya bakcaz inşallah ne yapalım.
Malesef giriyor cnm aman hersey yolunda gitsinde napalim benim kuzenimin esinde pıhtı sorunu vardi 9 ay yaptı valla nasip artik ne diyelimAh ya öyle bazı doktorlar direkt veriyor ve bence tedavi ilaçları sorun yaratıyor zaten. Adamlar prospektüsüne niye uyarı yazsın yoksa. Bana sadece aspirin vermişti ilk tedavide. Sonra genetikte taşıyıcılık çıktı. Genetik doktoru hiç sorun yaratmaz dedi ama doktorum iğne veririz dedi maalesef verecek gibi şimdi şu zamanlı test de de erken pıhtılaşma çıkmış. Yine ilaçlara bağlıyorum bende korkunun faydası yok o iğneler o deriye girecek
Önceki Opu da yattım masaya doktor nasılsın dedi çok acıktım dedimHaha iyi demişsin doğruBeklememiştir öyle demeni
amin canım inşallah bekliyoruz güzel haberlerinizi
Ben dokuz ay veriyorlar zannediyordum. Vermiyorlarsa benim için müjde bile olabilir söylediğinMalesef giriyor cnm aman hersey yolunda gitsinde napalim benim kuzenimin esinde pıhtı sorunu vardi 9 ay yaptı valla nasip artik ne diyelim
Bende tedavi başlayana kadar hiç kadın doğuma gitmemiştim. Doktor karından bakicam dediğinde seviniyordumÖnceki Opu da yattım masaya doktor nasılsın dedi çok acıktım dedimBende bir şey yemedim kaçıncı hasta oldu dedi. Aslında aşırı kötü oluyorum hele o muayene masası yok mu orada olup iyi olan kadın olamaz bence. Doktorlar içinde çok zor.Ben heyecanımı bastırmaya çalışıyorum sadece. Anestezi korkum da var. Böyle her şeyden korkan hasta da onları sinir ediyordur tabii. Allah yardımcıları olsun onlarında
Valla ayni dr baska bi arkadasima daha once 3 aylik oluna kadar yaptırmış..bi sorun yoksa bile 3 ay yaptiriyo galiba bilemiyorumBen dokuz ay veriyorlar zannediyordum. Vermiyorlarsa benim için müjde bile olabilir söylediğin
Hayırlı uğurlu olsun. Mart ayı güzel başladı. Darısı bizlerin başınakızlar bugün ilk tahlilmi yaptırdım 148 çıktı cok şükürr allahım
Tarih olarak neyi baz aldın. Adet son günü mü traş der günü mü?Bende gun gun gebelik app'i var, cok memnunum
Amin canim yarin sabah olacak transfer hepimiz kavusalim bebeklerimize insallahCanım inşallah sımsıkı tutunur. Gönlünce olsun. Sanırım gerçekleşmiştir transfer ama dualarım bekleyen herkes için.
Transfer sonrası bana gazlı icecekler yasak dedilerKızlar soda içmek zararlı mı?
Bu app tup bebek icin de secenek sunuyor, transfer tarihi soruyor ve hesapliyorTarih olarak neyi baz aldın. Adet son günü mü traş der günü mü?
Hangi uygulama acaba?Bu app tup bebek icin de secenek sunuyor, transfer tarihi soruyor ve hesapliyor
Gun gun gebelik takibiHangi uygulama acaba?
Durum güncellemesi 13.gün 246,52 çıktı. 3.gün çift embriyoydu.Teşekkür ederim, bugün bende kan verdim 11.günüm 100,99 çıktı. Pzt tekrar vereceğim. Değerim nasıl acaba diye merak ettim
AminCanım kızlar
Ne güzel şeyler yazmışsınızbugün hiç bakamamıştım bütün yazdıklarınızı tek tek okudum hamişlerimize sağlıklı huzurlu gebelikler olsun inşallah darısı Mart ayında transfer olacak ben ve diğer kaderdaş arkadaşlarıma
Amin inşallahAminAynen olursa benimde Mart ayında olacak hayırlısı ile. Darısı bizim alacağımız güzel haberlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?