- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.661
Maşallah ne güzel yüksek bir değer ikiz bnceAy ciddimiacaba ne olacak. Merak ediyorum bende. Dediklerin çok doğru canim aminn
Gözünüz aydın cok sevindimDurum güncellemesi 13.gün 246,52 çıktı. 3.gün çift embriyoydu.
Bekleyen arkadaşlar biliyorum beklemek çok zor ama 6.-7. Günlerde testlere başlamayın lütfen, çıkarsa iyi ama çıkmazsa gereksiz yere kendinizi üzmeyin,yıpratmayın. Bugün bi arkadaş idrarda negatif görüp ertesi gün kanda pozitifi görmüş.
İnşallah hepimiz beklediğimiz güzel haberleri alırız
Ben transferden sonra sadece soda içtim diyebilirim ohss riskiniz varsa sudan çok soda içmeniz öneriliyor zaten. Ben 8inden beri soda içiyorum.Kızlar soda içmek zararlı mı?
Canım değerlerim çok güzelDurum güncellemesi 13.gün 246,52 çıktı. 3.gün çift embriyoydu.
Bekleyen arkadaşlar biliyorum beklemek çok zor ama 6.-7. Günlerde testlere başlamayın lütfen, çıkarsa iyi ama çıkmazsa gereksiz yere kendinizi üzmeyin,yıpratmayın. Bugün bi arkadaş idrarda negatif görüp ertesi gün kanda pozitifi görmüş.
İnşallah hepimiz beklediğimiz güzel haberleri alırız
Evet canım yapar malesefKızlar çok bel ağrım var. Yumurta geliştirme iğneleri yapar mı ? Kasık ağrım göğüste hassasiyet filan yok ama. Sadece belim çok ağrıyor. Arada olurdu bel ağrım geçerdi gün içinde bu tüm gün sürdü.
Aletleri falan hiç düşünme, işin içinden çıkamazsınKızlar o kadar iğne ilaç aldık ama ben bu transferden çok korkuyorumanestezi olmadan yapiyorlarya acı oluyor mu acayip tedirginim daha Mart'ta transfer ama hep onu düşünüyorum spekulumla açıyorlar sanırım önce o beni çok korkutuyor nasıl bir his? Ya o anda kendimizi kasarsak? Ya kastigimizda transfer kötü olursa? O uzun alet can acitiyormu nereye kadar geliyor o alet off
Ben normal muayenede bile kendimi kasıyorum bunda nasıl dayanicam acabaAletleri falan hiç düşünme, işin içinden çıkamazsınNormal muayenede nasıl bi dolgunluk baskı hissi oluyorsa ondan bi tık fazlasını düşün. Hiç acı yok. Zaten çok kısa bi işlem.Derin nefesler alıp ver, hemen bitecek. Sürekli düşünüp gözünde büyütme
Yok yok onlar bilir işlerini, her türlü hallederler. Sen transfer odasına girmeden nefesle gevşemeye başlarsın. Bende çok işe yarıyor derin nefesler.Ben normal muayenede bile kendimi kasıyorum bunda nasıl dayanicam acababide diyorum kasarsam transferi yanlış yaparlarsa
Yerimde duramıyorum maalesefEvet canım yapar malesef
Bende spukulumla gerilenlerdenim once takarken bi agri oldu ama daha cok idrara sıkışık olmak zordu dr zaten sakinles kasma basliyorum diye yonlendiriyo sonra zaten gözüm hep ultrason makinesindeydi oyle daha rahat gecti.kisaca beni en cok idrar zorladi ama dr gayet guzel gecti dediKızlar o kadar iğne ilaç aldık ama ben bu transferden çok korkuyorumanestezi olmadan yapiyorlarya acı oluyor mu acayip tedirginim daha Mart'ta transfer ama hep onu düşünüyorum spekulumla açıyorlar sanırım önce o beni çok korkutuyor nasıl bir his? Ya o anda kendimizi kasarsak? Ya kastigimizda transfer kötü olursa? O uzun alet can acitiyormu nereye kadar geliyor o alet off
Canım ben ilk transferimde anestezi istedim. Sonra bu tedavi başında doktor sulu ultrason istedi. Anestezi vermiyoruz dedi. Hemen olacak basit dedi. Neyse yattım ben ah vah doktor sen transferi nasıl oldun dedi. Anestezi ile dedim. Transfer bundan basit dedi. Bu kadar bitti işte filan dedi. Ay dedim buna dayandıysam transfere de dayanırım o zaman boşa anestezi almayayım. Biraz ayrılma hissi oluyor aletten dolayı ama acı değil aslında. Beni şu an sıkışık olma korkutuyor. Ona dayanamayabilirim. Kürtajda anestezi dolayısıyla can veriyordum resmen anestezi yerine bu daha diye düşünüyorum. Ben yaparsam herkes yapar bence.Kızlar o kadar iğne ilaç aldık ama ben bu transferden çok korkuyorumanestezi olmadan yapiyorlarya acı oluyor mu acayip tedirginim daha Mart'ta transfer ama hep onu düşünüyorum spekulumla açıyorlar sanırım önce o beni çok korkutuyor nasıl bir his? Ya o anda kendimizi kasarsak? Ya kastigimizda transfer kötü olursa? O uzun alet can acitiyormu nereye kadar geliyor o alet off
Ya valla kuzum ben çok tedirginim bu konuda normal muayenede bile kasıyorum kendimi nasıl olcak bilemiyorum kasarımda transferde sıkıntı olur diyeCanım ben ilk transferimde anestezi istedim. Sonra bu tedavi başında doktor sulu ultrason istedi. Anestezi vermiyoruz dedi. Hemen olacak basit dedi. Neyse yattım ben ah vah doktor sen transferi nasıl oldun dedi. Anestezi ile dedim. Transfer bundan basit dedi. Bu kadar bitti işte filan dedi. Ay dedim buna dayandıysam transfere de dayanırım o zaman boşa anestezi almayayım. Biraz ayrılma hissi oluyor aletten dolayı ama acı değil aslında. Beni şu an sıkışık olma korkutuyor. Ona dayanamayabilirim. Kürtajda anestezi dolayısıyla can veriyordum resmen anestezi yerine bu daha diye düşünüyorum. Ben yaparsam herkes yapar bence.
Bana olursa korkma normal demişti hemşire ilaçları anlatırken canım. Hayırlı olsun tedavin bu arada.Arkadaşlar merhaba, öncelikle tüp bebek sürecinde olan herkese pozitif haberler dilerim. Pozitif alanlara da sağlıklı doğumlar diliyorum
Ben dün ve bugün merionalle birlikte centotide vuruldum. Bugün şeffaf akıntım var bu normal mi? Kısmetse cuma veya cumartesi yumurta toplama olacak.
İnşallah benimde öyle olur bana Dr bu normal muayenelerde bile kasma diyor o dedikçe iyice kasıyorum kendimi bunda nasıl olcak acabaBende spukulumla gerilenlerdenim once takarken bi agri oldu ama daha cok idrara sıkışık olmak zordu dr zaten sakinles kasma basliyorum diye yonlendiriyo sonra zaten gözüm hep ultrason makinesindeydi oyle daha rahat gecti.kisaca beni en cok idrar zorladi ama dr gayet guzel gecti dedi
O korku bende de vardı hala da var. Ama o alet takıldıktan sonra kasamıyorsun. O yüzden sorun olmaz gibi düşünüyorum bende ilk defa deneyimleyeceğim tabii o aşamaya gelirsekYa valla kuzum ben çok tedirginim bu konuda normal muayenede bile kasıyorum kendimi nasıl olcak bilemiyorum kasarımda transferde sıkıntı olur diye
Bende yapıyım nefes egzersizi o zaman çünkü düşünmek bile beni kasıyorYok yok onlar bilir işlerini, her türlü hallederler. Sen transfer odasına girmeden nefesle gevşemeye başlarsın. Bende çok işe yarıyor derin nefesler.
İnşallah gelirizde ne kolaymış diyebilirizO korku bende de vardı hala da var. Ama o alet takıldıktan sonra kasamıyorsun. O yüzden sorun olmaz gibi düşünüyorum bende ilk defa deneyimleyeceğim tabii o aşamaya gelirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?