- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.681
Canım inşallah inşallahİnşallah gelirizde ne kolaymış diyebiliriz
Çook teşekkür ederim, içim rahatladıBana olursa korkma normal demişti hemşire ilaçları anlatırken canım. Hayırlı olsun tedavin bu arada.
Inanın cok kisa sürüyor bosuna kendinizi kasmayin simdidenİnşallah benimde öyle olur bana Dr bu normal muayenelerde bile kasma diyor o dedikçe iyice kasıyorum kendimi bunda nasıl olcak acaba
Çok teşekkür ederim biraz rahatladımInanın cok kisa sürüyor bosuna kendinizi kasmayin simdiden
Gece gece mesajınızı gördüm. Inşallah yarın bebekleriniz size sımsıkı sarılır ve sağlıkla dünyaya gelirler.Amin canim yarin sabah olacak transfer hepimiz kavusalim bebeklerimize insallah
AminnÇok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla kucağına almak nasip etsin. Çift tek hepsi bizim
Transferde ne yaptıklarını bile anlamıyordum bı bakıyordum bitmiş. Hiç acı olmuyor canım. Rahimde eğrilik varsa olabiliyor amaKızlar o kadar iğne ilaç aldık ama ben bu transferden çok korkuyorumanestezi olmadan yapiyorlarya acı oluyor mu acayip tedirginim daha Mart'ta transfer ama hep onu düşünüyorum spekulumla açıyorlar sanırım önce o beni çok korkutuyor nasıl bir his? Ya o anda kendimizi kasarsak? Ya kastigimizda transfer kötü olursa? O uzun alet can acitiyormu nereye kadar geliyor o alet off
Insallah Canim bekliyoruz henüz çagırmadilar 5. Gün embriyosu genetik taramadan temiz geldi kalitesinin iyi oldugunu söylediler ama bir siralama yapmadilar aa ab gibiGece gece mesajınızı gördüm. Inşallah yarın bebekleriniz size sımsıkı sarılır ve sağlıkla dünyaya gelirler.
Embriyo kaliteniz nasıl acaba?
Hiç hissetmiyorsun ben acı yada herhangi bise hissetmedim kendini rahat bırak yeter canimKızlar o kadar iğne ilaç aldık ama ben bu transferden çok korkuyorumanestezi olmadan yapiyorlarya acı oluyor mu acayip tedirginim daha Mart'ta transfer ama hep onu düşünüyorum spekulumla açıyorlar sanırım önce o beni çok korkutuyor nasıl bir his? Ya o anda kendimizi kasarsak? Ya kastigimizda transfer kötü olursa? O uzun alet can acitiyormu nereye kadar geliyor o alet off
Transferden sonra ara ara bende hafif adet agrisi oluyorKızlar günaydın,
Benim dün geceden beri adet ağrısı gibi ağrım var , ağrısı olan var mı?
Evet beklemek çok sıkıcıHamis haberleri çoğalmış ya ne guzel kizlar hepinizi tebrik ediyorum. Bu ay transfer olacaklarada simdiden hayirli olsun diyorum. Benim sanirim nisan hatta mayisa kaldi bir yanim uzuluyor ama yapcak bisey yok. Eger 5. Gune ulasirlarsa (persembe belli olacak) 2 reglimde transfer planlaniyor. Daha ben opudan sonra adet olmadim. Onu bekliyip bide 2. Reglimi beklicem. 20 gun bi tedavi yapicaz 2. Reglinde dedi dr. Off beklemekten nefret ettim artik ama sabrediyorum iste...
Canım rapor nasıl hangi şartlarda çıkarılıyorMerhaba hanımlar İzmirdeyim elimde bu tedavimden kalan 8 adet ovitrelle ve 3 kutu GONAL-F 450 ve 3 adet Merional 75 var rapor çıkarmayıp ücretli olarak tüp bebek yaptıracak arkadaşlara yardımcı olmak isterim.. Tedavi masrafları zaten yüksek en azından eczane masrafı konusunda destek olmuş olurum
Canim hayirli olsun öncellikle. 5. Gune gidememismiydi embriyolar. Benim 3. Gun olmamisti da hep olmaz diye dusunuyorum artik boyle gorunce sevindimGözünüz aydın cok sevindim
Transferde öyle bir heyecan oluyor sadece ekrana bakıp transfer anına odaklanıyorsunuzKızlar o kadar iğne ilaç aldık ama ben bu transferden çok korkuyorumanestezi olmadan yapiyorlarya acı oluyor mu acayip tedirginim daha Mart'ta transfer ama hep onu düşünüyorum spekulumla açıyorlar sanırım önce o beni çok korkutuyor nasıl bir his? Ya o anda kendimizi kasarsak? Ya kastigimizda transfer kötü olursa? O uzun alet can acitiyormu nereye kadar geliyor o alet off
Benim oluyordu ara ara. Bu haftalarda normalmiş.Kızlar günaydın,
Benim dün geceden beri adet ağrısı gibi ağrım var , ağrısı olan var mı?
Transferden hemen sonra birkaç gün de oldumu ben cumartesi transfer oldum düne kadar hafif adet agrisi gibi oldu bugün bişe yok ilaçların etkisideolabilir ama insan umutlanmak istiyorBenim oluyordu ara ara. Bu haftalarda normalmiş.
Ah inşallah dediğin gibi olur canımHiç hissetmiyorsun ben acı yada herhangi bise hissetmedim kendini rahat bırak yeter canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?