şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Hamis haberleri çoğalmış ya ne guzel kizlar hepinizi tebrik ediyorum. Bu ay transfer olacaklarada simdiden hayirli olsun diyorum. Benim sanirim nisan hatta mayisa kaldi bir yanim uzuluyor ama yapcak bisey yok. Eger 5. Gune ulasirlarsa (persembe belli olacak) 2 reglimde transfer planlaniyor. Daha ben opudan sonra adet olmadim. Onu bekliyip bide 2. Reglimi beklicem. 20 gun bi tedavi yapicaz 2. Reglinde dedi dr. Off beklemekten nefret ettim artik ama sabrediyorum iste...

Transferde ne yaptıklarını bile anlamıyordum bı bakıyordum bitmiş. Hiç acı olmuyor canım. Rahimde eğrilik varsa olabiliyor ama

Gece gece mesajınızı gördüm. Inşallah yarın bebekleriniz size sımsıkı sarılır ve sağlıkla dünyaya gelirler.

Embriyo kaliteniz nasıl acaba?
Insallah Canim bekliyoruz henüz çagırmadilar 5. Gün embriyosu genetik taramadan temiz geldi kalitesinin iyi oldugunu söylediler ama bir siralama yapmadilar aa ab gibi

Hiç hissetmiyorsun ben acı yada herhangi bise hissetmedim kendini rahat bırak yeter canim

Evet beklemek çok sıkıcı sonuç güzel olsun inşallah

Arkadaşlar bişe sormak istiyorum bebis tutmazsa ne zaman adet olmamız gerekiyor yumurta toplama guninden mi sayacaguz
Ben hep yumurtlamadan 12 gün sonra adet oluyordum

Canım rapor nasıl hangi şartlarda çıkarılıyor

Transferde öyle bir heyecan oluyor sadece ekrana bakıp transfer anına odaklanıyorsunuzO yüzden spekulummuş başka bişeymiş umrunuzda olamıyor. Ben de spekulumda aşırı gerilen biriyim hsgde çok kasmıştım mesela. Bu işlem hem daha kısa hem de daha güzel bir heyecan içerdiği için lasma gerilme daha az oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…