şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Ah inşallah güzel anne L lusin

Transferden hemen sonra birkaç gün de oldumu ben cumartesi transfer oldum düne kadar hafif adet agrisi gibi oldu bugün bişe yok ilaçların etkisideolabilir ama insan umutlanmak istiyor
Bence nakilden sonra oluyosa tutunma belirtisi sayılabilir :)
Umut etmenin nesi yanlış ki :)

Kızlar selam benden 11 yumurta toplandı sadece 3 tanesi döllenmiş umudumu kaybetmek istemiyorum ama ne biliyim işte bi değişik oldum inşallah onlarada bişey olmaz
Bir tane sağlıklı bile yeter. Yüreğinizi darlamayın. 29 tane toplanıp bir tane döllenen ya da hiç döllenmeyenler de gördük. İlk denememde benim de 11 tane toplandı iki tane döllenmişti. Yne de kimyasal da olsa gebelik oluşmuştu.

İnşallah hayırlısı olur çok teşekkür ederim lusin

Canımm üzülme bnden de 11 yumurta toplandı sadece 3 ü dölllenmiş bakalım onlarda sıkıntı çıkmazsa senin tarihlerde bende transfer olucam inşallah bi sorun çıkmaz da bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız

Kızlar selam benden 11 yumurta toplandı sadece 3 tanesi döllenmiş umudumu kaybetmek istemiyorum ama ne biliyim işte bi değişik oldum inşallah onlarada bişey olmaz
Bendende 6 toplandiginda üzülmüştüm. Ama kizlar 1 tane saglikli yeter diyor bende oyle avutuyorum kendimi. Sende uzulme . Senin neden ertelendi transferin. Bende polipte alindi opu sirasinda oyuzden 2 regl geçmesi bekleniyor

Bendende 6 toplandiginda üzülmüştüm. Ama kizlar 1 tane saglikli yeter diyor bende oyle avutuyorum kendimi. Sende uzulme . Senin neden ertelendi transferin. Bende polipte alindi opu sirasinda oyuzden 2 regl geçmesi bekleniyor
Bana doktorum tedavi başlangıcında dondurarak işlem yapacağız dedi. Şimdi regl olmayı bekleyeceğim adetin birinci günü gel dedi bakalım ne diyecek Senin kaç tane döllenmişti?

Bana doktorum tedavi başlangıcında dondurarak işlem yapacağız dedi. Şimdi regl olmayı bekleyeceğim adetin birinci günü gel dedi bakalım ne diyecek Senin kaç tane döllenmişti?
Benimde 5 tane dollenme olmus ama 5.gune gitmesi bekleniyor. Bugun 3. Gunu aramayacagini soylemisti embriyolog. Birde adetin 2. Gunu gel 20 gun ilac kullanman lazim dedi. Bu nedir bilmiyorum

Benimde 5 tane dollenme olmus ama 5.gune gitmesi bekleniyor. Bugun 3. Gunu aramayacagini soylemisti embriyolog. Birde adetin 2. Gunu gel 20 gun ilac kullanman lazim dedi. Bu nedir bilmiyorum
Oh maşallah 5 tane çok iyi. Bu ilaçlar neden diye sormadın mı? Bana böyle birşey söylenmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…