- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.701
Ah inşallah güzel anne L lusinTransferde öyle bir heyecan oluyor sadece ekrana bakıp transfer anına odaklanıyorsunuzO yüzden spekulummuş başka bişeymiş umrunuzda olamıyor. Ben de spekulumda aşırı gerilen biriyim hsgde çok kasmıştım mesela. Bu işlem hem daha kısa hem de daha güzel bir heyecan içerdiği için lasma gerilme daha az oluyor.
Bence nakilden sonra oluyosa tutunma belirtisi sayılabilir :)Transferden hemen sonra birkaç gün de oldumu ben cumartesi transfer oldum düne kadar hafif adet agrisi gibi oldu bugün bişe yok ilaçların etkisideolabilir ama insan umutlanmak istiyor
Kizlar transferim sabah 09.50 de oldu otele yerlestik dinleniyorum nelere dikkat etmem lazim neleri yemeli ve yememeliyim siz ne kadar dinlendiniz test günüm 13 mart
Bir tane sağlıklı bile yeter. Yüreğinizi darlamayın.Kızlar selam benden 11 yumurta toplandı sadece 3 tanesi döllenmiş umudumu kaybetmek istemiyorum ama ne biliyim işte bi değişik oldum inşallah onlarada bişey olmaz
İnşallah hayırlısı olur çok teşekkür ederim lusinBir tane sağlıklı bile yeter. Yüreğinizi darlamayın.29 tane toplanıp bir tane döllenen ya da hiç döllenmeyenler de gördük. İlk denememde benim de 11 tane toplandı iki tane döllenmişti. Yne de kimyasal da olsa gebelik oluşmuştu.
Canımm üzülme bnden de 11 yumurta toplandı sadece 3 ü dölllenmiş bakalım onlarda sıkıntı çıkmazsa senin tarihlerde bende transfer olucam inşallah bi sorun çıkmaz da bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırızHamis haberleri çoğalmış ya ne guzel kizlar hepinizi tebrik ediyorum. Bu ay transfer olacaklarada simdiden hayirli olsun diyorum. Benim sanirim nisan hatta mayisa kaldi bir yanim uzuluyor ama yapcak bisey yok. Eger 5. Gune ulasirlarsa (persembe belli olacak) 2 reglimde transfer planlaniyor. Daha ben opudan sonra adet olmadim. Onu bekliyip bide 2. Reglimi beklicem. 20 gun bi tedavi yapicaz 2. Reglinde dedi dr. Off beklemekten nefret ettim artik ama sabrediyorum iste...
Bendende 6 toplandiginda üzülmüştüm. Ama kizlar 1 tane saglikli yeter diyor bende oyle avutuyorum kendimi. Sende uzulme . Senin neden ertelendi transferin. Bende polipte alindi opu sirasinda oyuzden 2 regl geçmesi bekleniyorKızlar selam benden 11 yumurta toplandı sadece 3 tanesi döllenmiş umudumu kaybetmek istemiyorum ama ne biliyim işte bi değişik oldum inşallah onlarada bişey olmaz
Bana doktorum tedavi başlangıcında dondurarak işlem yapacağız dedi. Şimdi regl olmayı bekleyeceğim adetin birinci günü gel dedi bakalım ne diyecekBendende 6 toplandiginda üzülmüştüm. Ama kizlar 1 tane saglikli yeter diyor bende oyle avutuyorum kendimi. Sende uzulme . Senin neden ertelendi transferin. Bende polipte alindi opu sirasinda oyuzden 2 regl geçmesi bekleniyor
merhaba bizimki erkek faktördü o yüzden hiç bir şart aranmadan direkt üroloji onayıyla çıktı raporumuzCanım rapor nasıl hangi şartlarda çıkarılıyor
Benimde 5 tane dollenme olmus ama 5.gune gitmesi bekleniyor. Bugun 3. Gunu aramayacagini soylemisti embriyolog. Birde adetin 2. Gunu gel 20 gun ilac kullanman lazim dedi. Bu nedir bilmiyorumBana doktorum tedavi başlangıcında dondurarak işlem yapacağız dedi. Şimdi regl olmayı bekleyeceğim adetin birinci günü gel dedi bakalım ne diyecekSenin kaç tane döllenmişti?
Rapor dediğiniz nedir? Siz devlette mi yaptırıyorsunuz yoksa özel mi?merhaba bizimki erkek faktördü o yüzden hiç bir şart aranmadan direkt üroloji onayıyla çıktı raporumuz
10 gün sanırımkızlar test sonucundan ne kadar sonra kese ye bakılıyordu?
Benim altıncı günde pozitif çıktı. Yedinci gün kanda 191 çıkmıştıKızlar en erken kaçıncı gün test yapılır Sizce?
6 ĞÜN İDRAR TESTİ YAPTM SİLİK ÇİZĞİ CIKMISTI CANIMKızlar en erken kaçıncı gün test yapılır Sizce?
Oh maşallah 5 tane çok iyi. Bu ilaçlar neden diye sormadın mı? Bana böyle birşey söylenmediBenimde 5 tane dollenme olmus ama 5.gune gitmesi bekleniyor. Bugun 3. Gunu aramayacagini soylemisti embriyolog. Birde adetin 2. Gunu gel 20 gun ilac kullanman lazim dedi. Bu nedir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?