şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Oh maşallah 5 tane çok iyi. Bu ilaçlar neden diye sormadın mı? Bana böyle birşey yunca şok oldum

Oh maşallah 5 tane çok iyi. Bu ilaçlar neden diye sormadın mı? Bana böyle birşey söylenmedi
Duyunca şok oldum soramadim ama ogrenince yazarim sana canim. Muhtemelen rahmi hazirlamak icin olabikir . Buna benzer seyler okumustum transfer oncesi ilac kullananlar varmis sanirim

Duyunca şok oldum soramadim ama ogrenince yazarim sana canim. Muhtemelen rahmi hazirlamak icin olabikir . Buna benzer seyler okumustum transfer oncesi ilac kullananlar varmis sanirim
Evet ben de şu an rahim hazırlama aşamasında sabah 2 estrofem, 1 coraspirin, 1 Folbiol ve akşam 2 estrofem kullanıyorum. Cuma kontrol var bunlara Lutinus da eklenecek.

Evet ben de şu an rahim hazırlama aşamasında sabah 2 estrofem, 1 coraspirin, 1 Folbiol ve akşam 2 estrofem kullanıyorum. Cuma kontrol var bunlara Lutinus da eklenecek.
Hayirli olsun simdiden peki kac gün kullaniyorsunuz? Regl oldugunuzda mi basladiniz? Ozaman dondurulmuş transfer olacak sizinkide sanirim

Hayirli olsun simdiden peki kac gün kullaniyorsunuz? Regl oldugunuzda mi basladiniz? Ozaman dondurulmuş transfer olacak sizinkide sanirim
16 Şubat'ta regl oldum ama estrofem e 20 Şubat'ta başladim. Evet dondurulmuş transfer olacağım hayırlısıyla ..

Niye kötü düsünüyorusnuz ki rahat olun insallah hersey guzel gider embriyolara kavusmak icin opu baslangıç adımı
İşte başlangıç ve bugün kendimi aşırı yorgun hissediyorum korkuyorum. Sanki iğneler hiç etki etmedi. Sadece psikolojimi bozdu

İşte başlangıç ve bugün kendimi aşırı yorgun hissediyorum korkuyorum. Sanki iğneler hiç etki etmedi. Sadece psikolojimi bozdu
Ya olur mu hic oyle dusunmeyin kontroller nasildı kötü olsa doktor söylerdi mutlaka güzle düsünün güzel olsun

Ya olur mu hic oyle dusunmeyin kontroller nasildı kötü olsa doktor söylerdi mutlaka güzle düsünün güzel olsun
Doktor gerek bile görmedi arada görmeye. Amh düşüklüğü var ondan muayeneler az. Zaten aşırı uyarılma ihtimali pek yok gibi. Pek bir şeyde söylemedi. Ama hiç etki etmez mi ne göğüsler de hassasiyet ne şişkinlik ne ağrı. Yumurtlama dönemimde bile daha çok belirti oluyor. Sadece sıkıntı var. Bakalım yarın belli olacak. Çok teşekkür ederim bu arada İnşallah iyi olur her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…