- 16 Şubat 2021
- 137
- 49
- 13
- 35
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.721
Canım bizim de sorunum erkek faktörlü azosperm değil ama çok şiddetli sperm sorunu var 10 15 motil gibi bi sey. Oluir mu rapor bize demerhaba bizimki erkek faktördü o yüzden hiç bir şart aranmadan direkt üroloji onayıyla çıktı raporumuz
Canım inşallah o üç tane çok iyi döllenir içini ferah tutKızlar selam benden 11 yumurta toplandı sadece 3 tanesi döllenmiş umudumu kaybetmek istemiyorum ama ne biliyim işte bi değişik oldum inşallah onlarada bişey olmaz
Kaçıncı gün embriyosu oluyor acabaBenim altıncı günde pozitif çıktı. Yedinci gün kanda 191 çıkmıştı
Beşinci gün embriyosu çift nakil oldu.Kaçıncı gün embriyosu oluyor acaba
İnşallah canım inşallahhhCanım inşallah o üç tane çok iyi döllenir içini ferah tut
Oh maşallah 5 tane çok iyi. Bu ilaçlar neden diye sormadın mı? Bana böyle birşey yunca şok oldum
Duyunca şok oldum soramadim ama ogrenince yazarim sana canim. Muhtemelen rahmi hazirlamak icin olabikir . Buna benzer seyler okumustum transfer oncesi ilac kullananlar varmis sanirimOh maşallah 5 tane çok iyi. Bu ilaçlar neden diye sormadın mı? Bana böyle birşey söylenmedi
Erken test mi yoksa normal test mi? :)6 ĞÜN İDRAR TESTİ YAPTM SİLİK ÇİZĞİ CIKMISTI CANIM
Evet ben de şu an rahim hazırlama aşamasında sabah 2 estrofem, 1 coraspirin, 1 Folbiol ve akşam 2 estrofem kullanıyorum. Cuma kontrol var bunlara Lutinus da eklenecek.Duyunca şok oldum soramadim ama ogrenince yazarim sana canim. Muhtemelen rahmi hazirlamak icin olabikir . Buna benzer seyler okumustum transfer oncesi ilac kullananlar varmis sanirim
Evet sabirsizlikla bekliyoruz bakalim inşallah güzel sonuçlar alirizGözün aydin
Artık sabirsizlikla bekleme zamanı
Hayirli olsun simdiden peki kac gün kullaniyorsunuz? Regl oldugunuzda mi basladiniz? Ozaman dondurulmuş transfer olacak sizinkide sanirimEvet ben de şu an rahim hazırlama aşamasında sabah 2 estrofem, 1 coraspirin, 1 Folbiol ve akşam 2 estrofem kullanıyorum. Cuma kontrol var bunlara Lutinus da eklenecek.
Ne kontrolünüz var??Kızlar yarın kontrolüm var. Ama içimde de bir sıkıntı hayır olsun. Bir türlü rahatlayamıyorum. Gitmek istemiyorum. Devam ettirmek zor geliyor yani bir anda böyle bir şey.
Yumurta, opuya karar verilecek olumsuz bir durum yoksaNe kontrolünüz var??
Niye kötü düsünüyorusnuz ki rahat olun insallah hersey guzel gider embriyolara kavusmak icin opu baslangıç adımıYumurta, opuya karar verilecek olumsuz bir durum yoksa
16 Şubat'ta regl oldum ama estrofem e 20 Şubat'ta başladim. Evet dondurulmuş transfer olacağım hayırlısıyla ..Hayirli olsun simdiden peki kac gün kullaniyorsunuz? Regl oldugunuzda mi basladiniz? Ozaman dondurulmuş transfer olacak sizinkide sanirim
İşte başlangıç ve bugün kendimi aşırı yorgun hissediyorum korkuyorum. Sanki iğneler hiç etki etmedi. Sadece psikolojimi bozduNiye kötü düsünüyorusnuz ki rahat olun insallah hersey guzel gider embriyolara kavusmak icin opu baslangıç adımı
Ya olur mu hic oyle dusunmeyin kontroller nasildı kötü olsa doktor söylerdi mutlaka güzle düsünün güzel olsunİşte başlangıç ve bugün kendimi aşırı yorgun hissediyorum korkuyorum. Sanki iğneler hiç etki etmedi. Sadece psikolojimi bozdu
Doktor gerek bile görmedi arada görmeye. Amh düşüklüğü var ondan muayeneler az. Zaten aşırı uyarılma ihtimali pek yok gibi. Pek bir şeyde söylemedi. Ama hiç etki etmez mi ne göğüsler de hassasiyet ne şişkinlik ne ağrı. Yumurtlama dönemimde bile daha çok belirti oluyor. Sadece sıkıntı var. Bakalım yarın belli olacak. Çok teşekkür ederim bu aradaYa olur mu hic oyle dusunmeyin kontroller nasildı kötü olsa doktor söylerdi mutlaka güzle düsünün güzel olsun
Tamam canım hakkımızda hayırlısıDuyunca şok oldum soramadim ama ogrenince yazarim sana canim. Muhtemelen rahmi hazirlamak icin olabikir . Buna benzer seyler okumustum transfer oncesi ilac kullananlar varmis sanirim
Acaba herkes mi bunları kullanıyor yoksa kişiye göre miEvet ben de şu an rahim hazırlama aşamasında sabah 2 estrofem, 1 coraspirin, 1 Folbiol ve akşam 2 estrofem kullanıyorum. Cuma kontrol var bunlara Lutinus da eklenecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?