şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Cnm bende de amh sorunu var demistim ve bende de hic belirti bisey olmadiki sadece ignelerden asiri duygusaldim sende de var belliki tamam iste.bak 1 yumurtayla yuregim agzimda bekliyorum bende yapacak bişey yok buna şükür hep dua et yuregini ferah tut yarin haber ver mutlaka allahim emeğini boşa çıkarmasın insallah

İşte başlangıç ve bugün kendimi aşırı yorgun hissediyorum korkuyorum. Sanki iğneler hiç etki etmedi. Sadece psikolojimi bozdu
Moralini bozma lutfen igneler bende de oyle bi etki yapmisti, asiri derecede halsizlik ve her seye karsi isteksizlik hali vardi. Ama bitiyor neticede, sayili gun olarak kullaniyorsun. Dun Opu oldum, bundan sonraki asamalar daha heyecanli olacak

Moralini bozma lutfen igneler bende de oyle bi etki yapmisti, asiri derecede halsizlik ve her seye karsi isteksizlik hali vardi. Ama bitiyor neticede, sayili gun olarak kullaniyorsun. Dun Opu oldum, bundan sonraki asamalar daha heyecanli olacak
Allah razı olsun kızlar teşekkür ederim. Sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor kendimi kötü hissediyorum bir anda. Hayır olsun inşallah. Sizinde tedaviniz hayırlı olsun, Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin

Çok çok teşekkür ederim canım. Hiçbirimizin emeği boşa gitmesin. Öğleden sonra gideceğim haberdar ederim

Gunaydin kizlar dun ilaclarin bazilari azalip eczeneye sorunca farkettim bu lutunis fitili devlet ödemiyor dediler sizinde mi kullandiklariniz özel yada devletin karşıladığı fitil kullanan varmi kutusu 190 tl diyolar ve 10 günlük yani bide oksapar igne odeniyormu onuda unuttum sormayi ne durumdasiniz ilaclar konusunda?

İyi dusunelim inan igne surecinde en ufak olumsuzluktan bile kacindim, esimle ufak tefek tartismaya gireceksem bile, bekle bunu gelecek hafta tartisiriz dedim kendimize biraz soz gecirmemiz lazim. Stres yapmak icin sayisiz nedenimiz var ama tum bunlarin yaninda dunyanjn en guzel motivasyon kaynagi da bizimle her sey gonlumuzce olsun. Hepsi geciyor, bu surecler gelip gecici. Hep boyle dusun. Baksana tam 1 senedir hayati ne sekilde yasadik, deseler inanir miydik boyle bir pandemi olacak, hayat alt ust olacak?

Oh bitti igneler dedim, opu sonrasi 5 gun daha igne yazdi doktor, geride kalan toplaanmayan yumurtalar icinmis. Eh hadi ona da tamam Sabir

Burada arkadaslarin guzel haberlerini aldikca da motive olacaksin, gucluyuz

Oksapar icin rapor cikariliyor canim, raporlular ucretsiz aliyor onu ama henuz o asamaya gelmedigim icin detaylarini bilmiyorum. Kadin dogum doktorunun rapor hazirlamasi lazim, trombofili panelindeki mutant genlere ve kilona gore doz belirleyip veriyorlar diye biliyorum

Ne güzel yazmışsın canım, burada sizlerle olmak teselli oluyor. Sağ olun ama o kadar çok şey varki. Bugün kontrolüm var ve çalıştığım yerden izin bile alamıyorum. Haksız ama uğraşacak gücüm olmuyor bu süreçte. Geçen tedavimde raporlu olmama rağmen söylemiştim herkesin olduğu ortamda tedaviye gidiyor filan diye konuşmuş. Bu kez tedaviden bahsetmeyerek doktora gitmem gerekiyor dedim. Belgeler filan istendi şaka gibi kan tüplerinin fotoğrafını mı çekeyim. Onu da yaptım ya. Bebeğimi kaybettim bak yani bu da belli raporlu sonrası kan vermem gerekiyordu nedeni için pıhtı filan testlerine kan vermeye gittiğim gün kan tüpünün fotoğrafını gönderdim ya yok böyle bir şey. Canım yanıyor. İnsanların anlayışsızlığı. Hadsizliği. Başa döndük. Ayrı bir psikolojik savaşta çalıştığım yer ile ilgili vereceğim. İşimi aksatsam bir nebze haklı diyeceğim. Yok yani anlamak imkansız. Yani hepsi üst üste.

Oylemi tsk ederim bugun bi dr.umu arayip sorayim ozaman..

Seni çok iyi anlıyorum kuzum benim işyerim sorun yapmadı çok ama herkes duydu tüp bebek yaptığımı ben gizli kalsın dediğim halde milletin lafı sözü yüzünden o kadar bunaldım ki bide kimyasal gebelik oldu iyice moralim bozuldu o yüzden en az bir sene bekleyip yıllık iznimde tekrar denicem tüp bebek tabi o zaman a kadar kendiliğinden gebe kalmazsam insanlar gerçekten çok anlayışsız Allah hepimizin yardımcısı olsun zor bir süreçten geçiyoruz

Kızlar ya ben hala adet olmadım pazar günü 34 e düşmüştü hcg sizce ne zaman adet olurum yoksa doktora gitsem mi adet olunca gel dedi doktor ama korkuyorum ya

Geçen sene tatilde başlamıştım izin günlerim kısıtlı. Şu an izin de alamıyorum bu dönüşümlü uygulama kalkınca bir anda mecburen anlatmak zorunda kalacağım. Böyle olacağını bilsem hiç başlamazdım bile. O kadar iğreniyorum o adama açıklama yapmaktan. Normal bir konuşma bile değil ki ne acı ki tavsiye verme şeklinde evde yatacağına yürüyüş yapsın filan demiş toplantıda üslup bu ve erkek yani bunu yapanda. Herkes orada. Ne olursa olsun ben kolumu kırdığım için bile almış olsam hakkı yok suç. Amir olarak sana söylemişim mecburum diye senin bunu herkese anlatma hakkın olduğu anlamına gelmez. Ki o zaman gebelik belliydi ve risk için vermişti doktor. Tedavi filan nedir ben zaten arkadaşlarıma söylemiştim ama bu benim söyleyebileceğim bir şey çok saçma davranış. Resmen şiddet. Başka açıklaması yok. Ama zaten aşırı üzgün oluyorum bu insanlarla uğraşacak halim olmuyor. İstemiyorum da. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sinirden ağlıyorum şu an.

Ne desen haklisin canim, cok zor birilerine hesap vermek bu surecte. Keske durum netlesene kadar kimseye bir sey soylemeden yasayabilsek bu sureci ben kismen basardim bunu ama senin gibi zorluklar yasayan arkadaslarim olmustu. Hastanede randevusunu beklerken bile laptopuyla calismak zorunda olan arkadasim vardi, neler yasaniyor. Hepsi zor, bu hormon yuklemesiyle iyice zorlasiyor basa cikmak. Allah kolaylik versin, sabir versin, icine ferahlik versin arkadasim

İnşallah canım inşallah kendiliğinden gebe kalırsın. Çok yıpratıcı. Benim ki onun da dışında bir şey gebe olsam bile bu adam yapar.

Çook teşekkür ederim canım. Resmen eski acılarımı da tekrar tekrar yaşatıyor şu an bana. İlaçlarında etkisi çok. Ama İnan bu kişiyi tanımayan hayal bile edemez böylelerinin varlığına tek bende değilim. Bir arkadaşımıza da benzer sorunları var neyse özeli yazmayayım da çok çirkin şeyler söylemiş. Kadına şiddet ya yaptığı başka bir şey değil. Ruh hastası normal değil. Herkese böyle. Mutsuz. Kötülükten besleniyor ve çaresi yok. Acıyorum da kendisine. Normalde hasta diyip geçerim ama şu an ki çaresizliğim izin vermiyor. Doktorum başka şehirde olmasa rapor alacağım. O da mümkün değil ne yapacağımı şaşırdım. Bakalım neler olacak.

Yaaa kuzum yazdıklarına beni çok üzdün deme böyle şeyler şuan sen ignelerden ilaçlardan çok duygusallaşmışsın ama izin vermiyorum bu modda olmana hemen kendine gel içini güzel hayallerle enerjilerle doldur bak bugün kontrole gideceksin ve Dr çok güzel şeyler söyleyecek olumlu düşün güzel olacak iş konusunda söylediğin herşeye katılıyorum 12 yıl özel bir bankada yöneticilik yaptım ve bu mobbingin baskının rezilliğin hepsini gördüm en sonunda çıktım işten ve çok çok memnunum iyiki çıkmışım diyorum sakın üzme kendini dengesiz egolu ama cahil insan çok malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…