- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.761
Teşekkür edeim canım iyiyim bol bol dinlenmeye çalışıyorum sen nasılsın neler yapıyosun
Bende bekliyorum valla benim transfere daha çok varTeşekkür edeim canım iyiyim bol bol dinlenmeye çalışıyorum sen nasılsın neler yapıyosun
Bu iğneler ilaçlar gerçekten insanın psikolojisini etkiliyor ama ben hep kendi kendimi motive etmeye çalıştım dua ettim güzel hayeller kurdum ve bu zor günlerin bir an önce geçeceğine inandım sizde öyle yapın kendinizi strese sokmayın hep güzel şeyler düşünün kendinizi yıpratmayın bu şekilde en büyük zararı kendinize veriyorsunuzİşte başlangıç ve bugün kendimi aşırı yorgun hissediyorum korkuyorum. Sanki iğneler hiç etki etmedi. Sadece psikolojimi bozdu
Ne güzel yazmışsın canım, burada sizlerle olmak teselli oluyor. Sağ olunama o kadar çok şey varki. Bugün kontrolüm var ve çalıştığım yerden izin bile alamıyorum. Haksız ama uğraşacak gücüm olmuyor bu süreçte. Geçen tedavimde raporlu olmama rağmen söylemiştim herkesin olduğu ortamda tedaviye gidiyor filan diye konuşmuş. Bu kez tedaviden bahsetmeyerek doktora gitmem gerekiyor dedim. Belgeler filan istendi şaka gibi kan tüplerinin fotoğrafını mı çekeyim. Onu da yaptım ya. Bebeğimi kaybettim bak yani bu da belli raporlu sonrası kan vermem gerekiyordu nedeni için pıhtı filan testlerine kan vermeye gittiğim gün kan tüpünün fotoğrafını gönderdim ya yok böyle bir şey. Canım yanıyor. İnsanların anlayışsızlığı. Hadsizliği. Başa döndük. Ayrı bir psikolojik savaşta çalıştığım yer ile ilgili vereceğim. İşimi aksatsam bir nebze haklı diyeceğim. Yok yani anlamak imkansız. Yani hepsi üst üste.
Evet canım 2 tane 5.gün embriyosu inşalla sımsıkı tutunurlar şuan hiçbirşey hissetmiyorum keşke biran önce hissedebilsem onları tutunsalar sımsıkıBende bekliyorum valla benim transfere daha çok vardinlen dinlen bebiş iyice yerleşsin iki embriyomu transfer edilmişti sana
Her doktor hastasına özel veriyor canım kişiye göre yaniAcaba herkes mi bunları kullanıyor yoksa kişiye göre mi
Maalesef maalesef öyle. Sorun iş ile ilgili değil zaten çalışmak böyle yormuyor insanı. İnsanı insan yoruyor. Benim bugün işe gittiğimde yapacağım hiç bir tane bile iş yok. Gidip oturup geleceğim. Hayır kaynakları kullanacağım klima elektrik su filan yani orada olmam fayda değil zarar zaten şu an. Keşke iş olsa da, gam yemem en azından biraz da karşıya hak verebilirim, kendimi avuturum. Amaç ego tatmini. Resmen oyun oynuyor. İlaçların etkisi yadsınamaz elbette ama sakin olabilmek çok zor. Aslında böyleleri için iki saniye üzülmek kendine hakarette. Ah elimde olsa şu an. Umarım kontrolüm yolunda gider. Gün doğmadan neler doğar diyorum. Gök üzerine yıkılsa çıkacak bir yer vardır demişler. Sağ ol canım çok teşekkür ederimYaaa kuzum yazdıklarına beni çok üzdündeme böyle şeyler şuan sen ignelerden ilaçlardan çok duygusallaşmışsın ama izin vermiyorum bu modda olmana hemen kendine gel içini güzel hayallerle enerjilerle doldur bak bugün kontrole gideceksin ve Dr çok güzel şeyler söyleyecek olumlu düşün güzel olacak iş konusunda söylediğin herşeye katılıyorum 12 yıl özel bir bankada yöneticilik yaptım ve bu mobbingin baskının rezilliğin hepsini gördüm en sonunda çıktım işten ve çok çok memnunum iyiki çıkmışım diyorum sakın üzme kendini dengesiz egolu ama cahil insan çok malesef.
Çok yakın ama il dışı olduğu için isteyemiyorum. Sevkli olmak filan gerekiyor sanırım çok ardını da bilmiyorum. Böyle olacağını bilsem uğraşır rapor filan çıkartırdım. İzinli sayıldığım günler gider gelirim diye planlamıştım. En kötü denk gelse bir iki gün rapor alırım demiştim. Düşündüğüm gibi olmadı canım. Araştırayım bir belki hastane daha iyi biliyordur. Tüp fotoğrafı bulunduğum yerde genetikçi sıra verdi şu gün gel ver diye o zaman direkt kan vermeye gitmiştim ne bileyim kan verip işe gideceğim hastane giriş kağıdı istedi. Tüpte yapışık onu attım mecburen. Hepsi yıpratmak için yoksa sgk dan görebiliyor aslında. İnsan buna üzülüyor. Niyet kötü olunca.Merhaba. Bence şimdi tüp fotosu falan atmanıza gerek yok. Doktorunuza gittiğinizde o gün orada muayene olduğunuza dair belge isteyin. Yazıp kaşelerler :)
Güzel haberler vereceksin canım bize buna inanMaalesef maalesef öyle. Sorun iş ile ilgili değil zaten çalışmak böyle yormuyor insanı. İnsanı insan yoruyor. Benim bugün işe gittiğimde yapacağım hiç bir tane bile iş yok. Gidip oturup geleceğim. Hayır kaynakları kullanacağım klima elektrik su filan yani orada olmam fayda değil zarar zaten şu an. Keşke iş olsa da, gam yemem en azından biraz da karşıya hak verebilirim, kendimi avuturum. Amaç ego tatmini. Resmen oyun oynuyor. İlaçların etkisi yadsınamaz elbette ama sakin olabilmek çok zor. Aslında böyleleri için iki saniye üzülmek kendine hakarette. Ah elimde olsa şu an. Umarım kontrolüm yolunda gider. Gün doğmadan neler doğar diyorum. Gök üzerine yıkılsa çıkacak bir yer vardır demişler. Sağ ol canım çok teşekkür ederim
Birkaç güne olursun canım daha değerin tam düşmemiş sen nasılsın peki biraz daha iyi misinKızlar ya ben hala adet olmadım pazar günü 34 e düşmüştü hcg sizce ne zaman adet olurum yoksa doktora gitsem mi adet olunca gel dedi doktor ama korkuyorum ya
Az önce gidip geldim doktor diyor ki çok saçma senin en doğal hakkın. Bende biliyorum dedimGüzel haberler vereceksin canım bize buna inanen kotu git sağlık olacağından kadın hastalıklarından rapor al durumu anlat verirler canım
Birkaç güne bence hissedersin kasık ağrısı adet olacakmış hissi filanEvet canım 2 tane 5.gün embriyosu inşalla sımsıkı tutunurlar şuan hiçbirşey hissetmiyorum keşke biran önce hissedebilsem onları tutunsalar sımsıkı
Ne kusuru olur mu öyle şey bizler burda hem olumlu hem olumsuz durumları konuşuyoruz ki birşeyler öğrenelim yada birbirimize destek olalımAz önce gidip geldim doktor diyor ki çok saçma senin en doğal hakkın. Bende biliyorum dedimİnşallah kızlar. Kusuruma bakmayın burayı bu şekilde olumsuz şeylerle doldurmuş oldum. Hakkınızı helal edin. Burada olan herkesin sorunları var zaten. Tekrar kusuruma bakmayın ve teşekkürler
Daha iyiyim kuzum şu an tek derdim bir an önce adet olmak ve eski düzenime dönmek prolaktin yüksek ti biraz onun için ilaç kullanıp en azından onu düşmesi için uğraşıcam belki kendiliğinden gebelik oluşur diye düşünüyorum çünkü çok şükür sperm testi iyi çıkmıştı eşimin içim rahat o konuda birazBirkaç güne olursun canım daha değerin tam düşmemiş sen nasılsın peki biraz daha iyi misin
Randevum üçte. Henüz gitmedim. Aile hekimine gidip geldim mecburen o öyle söylediNe kusuru olur mu öyle şey bizler burda hem olumlu hem olumsuz durumları konuşuyoruz ki birşeyler öğrenelim yada birbirimize destek olalımyumurtalarla ilgili ne dedi dr
Ah ah bi yerse yonetici olmak icin keske belli kriterlerden gecse bu insanlar, kendisiyle birlikte tum kurumu mutsuz eden, verimi dusuren bu insanlardan temizlense ortalik eminim is ahlaki, her sey degisecek...Maalesef maalesef öyle. Sorun iş ile ilgili değil zaten çalışmak böyle yormuyor insanı. İnsanı insan yoruyor. Benim bugün işe gittiğimde yapacağım hiç bir tane bile iş yok. Gidip oturup geleceğim. Hayır kaynakları kullanacağım klima elektrik su filan yani orada olmam fayda değil zarar zaten şu an. Keşke iş olsa da, gam yemem en azından biraz da karşıya hak verebilirim, kendimi avuturum. Amaç ego tatmini. Resmen oyun oynuyor. İlaçların etkisi yadsınamaz elbette ama sakin olabilmek çok zor. Aslında böyleleri için iki saniye üzülmek kendine hakarette. Ah elimde olsa şu an. Umarım kontrolüm yolunda gider. Gün doğmadan neler doğar diyorum. Gök üzerine yıkılsa çıkacak bir yer vardır demişler. Sağ ol canım çok teşekkür ederim
İnşallah kendiliğinden olacak böyle tüp bebek tedavisi olupta kendiliğinden hamile kalan o kadar kişi varkiDaha iyiyim kuzum şu an tek derdim bir an önce adet olmak ve eski düzenime dönmek prolaktin yüksek ti biraz onun için ilaç kullanıp en azından onu düşmesi için uğraşıcam belki kendiliğinden gebelik oluşur diye düşünüyorum çünkü çok şükür sperm testi iyi çıkmıştı eşimin içim rahat o konuda biraz
Hadi güzel haberlerle gelRandevum üçte. Henüz gitmedim. Aile hekimine gidip geldim mecburen o öyle söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?