şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Canım bizim de sorunum erkek faktörlü azosperm değil ama çok şiddetli sperm sorunu var 10 15 motil gibi bi sey. Oluir mu rapor bize d
SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığına giriş yapılan 5 senelik sürede 900 gün prim olması,

Minimum 5 yıl önce Bağ-Kur, SSK veya Emekli Sandığına giriş yapmış olmak

Son 90 gün aktif çalışıyor olmak. eşinizin veya sizin bu şartları taşıyor olmanız lazım 3 ayrı zamanda yapılmış sperm testi istiyorlar birde

Keşkeee. Tedavi görenler oldu aramızda bu huzursuzluktan dolayı ücretsiz izne ayrılmak isteyenler oldu. Kızgınlıktan filan söylemiyorum gerçekten hasta biri. Bahçedeki ağaçla, sokaktaki kedi ile kavgalı tipler vardır ya öyle. Mutsuz. Herkesi de öyle görmek istiyor. Allah yardımcısı olsun. Sadece bir kişi, kaç kişinin hayatı ile oynuyor işte bunlarda hayata ait elden bir şey gelmiyor. Sağ olun destekleriniz için buraya yazarak sakinledim. Hepinizin işi gücü rast gelsin Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Kalbimizi karartmasın

Çok sevindim adınıza. İkiz mi yani İlk gebelik testi ne zaman yapmıştınız?

Canım ikimizde memuruz ben 7 yildir esim 12 yildir çalışıyoruz memuriyette. Ancak cocuk var bi tane bu şekilde de oluyor mu

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

5. Gün embriyosu 2 tane koyuldu, bugün 10. Günüm kan testim 295 çıktı ikiz midir sizce
Bana da 2 tane 3.gün embriyosu konuldu. Pozitifim şu an. Yorumlarda bakıyorum çok geniş bi aralıkta geliyor değerler. İlk testi 70 gelende var 700 gelende. Hemşireme sordum. Kese randevusuna kadar bişey diyemeyiz hcg değerinden, ilk randevuda öğrenilir dedi. Bende heyecanla bekliyorum

Canımmm gözün aydın sağlıcakla ilerlesin sağlıkla al bebeğini kucağına darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…