- 30 Temmuz 2020
- 66
- 83
- 8
- 38
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.781
SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığına giriş yapılan 5 senelik sürede 900 gün prim olması,Canım bizim de sorunum erkek faktörlü azosperm değil ama çok şiddetli sperm sorunu var 10 15 motil gibi bi sey. Oluir mu rapor bize d
ben devlette yaptırdımRapor dediğiniz nedir? Siz devlette mi yaptırıyorsunuz yoksa özel mi?
Keşkeee. Tedavi görenler oldu aramızda bu huzursuzluktan dolayı ücretsiz izne ayrılmak isteyenler oldu. Kızgınlıktan filan söylemiyorum gerçekten hasta biri. Bahçedeki ağaçla, sokaktaki kedi ile kavgalı tipler vardır ya öyle. Mutsuz. Herkesi de öyle görmek istiyor. Allah yardımcısı olsun. Sadece bir kişi, kaç kişinin hayatı ile oynuyor işte bunlarda hayata ait elden bir şey gelmiyor. Sağ olun destekleriniz için buraya yazarak sakinledim. Hepinizin işi gücü rast gelsin Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Kalbimizi karartmasınAh ah bi yerse yonetici olmak icin keske belli kriterlerden gecse bu insanlar, kendisiyle birlikte tum kurumu mutsuz eden, verimi dusuren bu insanlardan temizlense ortalik eminim is ahlaki, her sey degisecek...
Ama sen her seyin farkinda, guclu bir kadinsin. Biraz sabret arkadasim
Tüm ilaçları o zaman devlet karşılıyor değil mi?ben devlette yaptırdım
Ne gün transfer oldunuz? İnşallah güzel haberler alırsınızEvet canım 2 tane 5.gün embriyosu inşalla sımsıkı tutunurlar şuan hiçbirşey hissetmiyorum keşke biran önce hissedebilsem onları tutunsalar sımsıkı
Adet olcakmisim gibi hafif agri transfer gününden beri var inşallah tuntunma belirtisidirBirkaç güne bence hissedersin kasık ağrısı adet olacakmış hissi filan
Ben transfer olmadım ama burda birçok transfer olan arkadaşım o ağrıları hissettiAdet olcakmisim gibi hafif agri transfer gününden beri var inşallah tuntunma belirtisidir
TEDAVİ MASRAFLARINI DEVLET KARŞILIYOR HASTANE KATKI PAYI VE İLAÇLAR İÇİN BELLİ BİR TUTAR ECZANEYE ÖDEME YAPIYORSUNUZ ORTALAMA CEBİNİZDEN TEDAVİ İLAÇLAR VE HASTANE KATKI PAYI OLARAK 3000-4000 CİVARINDA Bİ RAKAM ÇIKIYORTüm ilaçları o zaman devlet karşılıyor değil mi?
Çok sevindim adınıza. İkiz mi yaniHerkese Meraba bgn test sonucum 295 geldi 5.Gün embriyosu 2 tane koyulmuştu bgn 10. Gün. İsteyen herkese nasip olsun inşallahbiz çok emek verdik çabaladık çok zor süreç herkes bu anı yaşasın tatsın inşallah
İkiz mi bilmiyorum canım ilk kan testim 295 çıktı 2 embriyo konulmuştu hayırlısı artık 2 gün sonra yine kan vercem bakalım artık o zaman belli olur heraldeÇok sevindim adınıza. İkiz mi yaniİlk gebelik testi ne zaman yapmıştınız?
Canım ikimizde memuruz ben 7 yildir esim 12 yildir çalışıyoruz memuriyette. Ancak cocuk var bi tane bu şekilde de oluyor muSSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığına giriş yapılan 5 senelik sürede 900 gün prim olması,
Minimum 5 yıl önce Bağ-Kur, SSK veya Emekli Sandığına giriş yapmış olmak
Son 90 gün aktif çalışıyor olmak. eşinizin veya sizin bu şartları taşıyor olmanız lazım 3 ayrı zamanda yapılmış sperm testi istiyorlar birde
Başka bi topicte 10. Gün 255 çıkmış birimin tekmiş, sanırım hcg çok fikir vermiyor amaİkiz
İkiz mi bilmiyorum canım ilk kan testim 295 çıktı 2 embriyo konulmuştu hayırlısı artık 2 gün sonra yine kan vercem bakalım artık o zaman belli olur heralde
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinHerkese Meraba bgn test sonucum 295 geldi 5.Gün embriyosu 2 tane koyulmuştu bgn 10. Gün. İsteyen herkese nasip olsun inşallahbiz çok emek verdik çabaladık çok zor süreç herkes bu anı yaşasın tatsın inşallah
Bana da 2 tane 3.gün embriyosu konuldu. Pozitifim şu an. Yorumlarda bakıyorum çok geniş bi aralıkta geliyor değerler. İlk testi 70 gelende var 700 gelende. Hemşireme sordum. Kese randevusuna kadar bişey diyemeyiz hcg değerinden, ilk randevuda öğrenilir dedi. Bende heyecanla bekliyorum5. Gün embriyosu 2 tane koyuldu, bugün 10. Günüm kan testim 295 çıktı ikiz midir sizce
İkizdir :)5. Gün embriyosu 2 tane koyuldu, bugün 10. Günüm kan testim 295 çıktı ikiz midir sizce
Canımmm gözün aydın sağlıcakla ilerlesin sağlıkla al bebeğini kucağınaHerkese Meraba bgn test sonucum 295 geldi 5.Gün embriyosu 2 tane koyulmuştu bgn 10. Gün. İsteyen herkese nasip olsun inşallahbiz çok emek verdik çabaladık çok zor süreç herkes bu anı yaşasın tatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?