- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.801
Hayırlı sonuçlar al inşallah canım emeğimiz boşa gitmesin inşallahNe güzel haberler geliyor bende Cumartesi transfer oldum. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Ne zamn yapıcaksın test cnm bn de cumartesi 5.gun embriyo transferi oldum progestan kabızlık yapıyor bn de kabizimNe güzel haberler geliyor bende Cumartesi transfer oldum. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Cuma günü yapmak istiyorum inşallah.Ne zamn yapıcaksın test cnm bn de cumartesi 5.gun embriyo transferi oldum progestan kabızlık yapıyor bn de kabizim
Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun?Ne zamn yapıcaksın test cnm bn de cumartesi 5.gun embriyo transferi oldum progestan kabızlık yapıyor bn de kabizim
Cuma mi cumartesimi kararsız kaldım bn de hayırlı haberlerini bekliyorum cnmCuma günü yapmak istiyorum inşallah.ama biraz korku var
Amin inşallah.. hepimiz içinHayırlı sonuçlar al inşallah canım emeğimiz boşa gitmesin inşallah
Cnm tutmadı heralde hissi oluyor hep ıns seninki pozitif olurSlm kizlar is yerinden bi arkadaşım benden 4 gun once ayni dr.dan cift embriyo transferi olmuştu bugun kan verdi negatifmis aşırı üzüldüm ya benimde bütün motivasyonum çöktü zaten hic belirtim yok offf yaaa
Belirti olması gerekmiyor ki. Adet dönemini ağır geçirenler hafif ağrı geliyor bence. Bozma moralini ne kadar var testineSlm kizlar is yerinden bi arkadaşım benden 4 gun once ayni dr.dan cift embriyo transferi olmuştu bugun kan verdi negatifmis aşırı üzüldüm ya benimde bütün motivasyonum çöktü zaten hic belirtim yok offf yaaa
Canım moralini bozma olumlu düşünSlm kizlar is yerinden bi arkadaşım benden 4 gun once ayni dr.dan cift embriyo transferi olmuştu bugun kan verdi negatifmis aşırı üzüldüm ya benimde bütün motivasyonum çöktü zaten hic belirtim yok offf yaaa
Moralini bozma canım yaa Allah o arkadaşına da tez zamanda nasip etsin inşallahSlm kizlar is yerinden bi arkadaşım benden 4 gun once ayni dr.dan cift embriyo transferi olmuştu bugun kan verdi negatifmis aşırı üzüldüm ya benimde bütün motivasyonum çöktü zaten hic belirtim yok offf yaaa
bununla ilgili bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem umarım en kısa sürede sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınız gönlünüze göre olsunCanım ikimizde memuruz ben 7 yildir esim 12 yildir çalışıyoruz memuriyette. Ancak cocuk var bi tane bu şekilde de oluyor mu
Valla ne bilim benimki bide tek transfer 5 gun oldu sanki hic belirtimde yok bugun onun haberinide duyunca yıkıldım vallaMoralini bozma canım yaa Allah o arkadaşına da tez zamanda nasip etsin inşallahkötü enerjiye gerek yok iyiyi düşün hepp
Cumartesi Mİ olsun transfer ?Valla ne bilim benimki bide tek transfer 5 gun oldu sanki hic belirtimde yok bugun onun haberinide duyunca yıkıldım valla
Canım moralini neden bozuyorsun herkeste belirti olacak diye bişi yokkiValla ne bilim benimki bide tek transfer 5 gun oldu sanki hic belirtimde yok bugun onun haberinide duyunca yıkıldım valla
Peki kaç mm olmuş ? Ve bugün tedavide kaçıncı gündü canımİçime doğan doğruymuş kızlar sadece sağda iki yumurta ve gelişmemiş kana göre konuşalım dedi. O kadar üzgünüm ki
Cuma oldum..Cumartesi Mİ olsun transfer ?
Insallah ama bu haber inanilmaz demolize etti beni keske sormasaydim offfCanım moralini neden bozuyorsun herkeste belirti olacak diye bişi yokkibiraz dayan birkaç güne güzel sonuçlar alacaksın
Her vücut aynı değil , vücudun ilaçlara ignelere gebeliğe verdiği tepki aynı değil . Bazısı adet olacak hissi yaşıyor bazısı hiçbir şey hissetmiyor kuzum öyle düşünInsallah ama bu haber inanilmaz demolize etti beni keske sormasaydim offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?