şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Valla ne bilim benimki bide tek transfer 5 gun oldu sanki hic belirtimde yok bugun onun haberinide duyunca yıkıldım valla
Belirti olmuyor ki canım. Goguslerimde bile hassasiyet yok karında boş gibi. Sadece çok uykum geliyordu o kadar.

Kızlar değerim 1446 dan 3016 ya çıkmış. Doktorum artış güzel dedi. Dedim ikiz olabilir mi bunu pek bilemeyiz şuan dedi. İkize göre değer biraz düşük dedi. Tek galiba benim Sevindim aslında ikiz riskli. Demekki erken tutundu ondan değer yüksekti 2den biraz fazla katlanmis ama ikizde 3 e katlıyor sanırım.Birde balık yağı falan verdi. Vitaminsiz gördü beni heralde

7.gündü orta büyüklükte dedi ama planı opu kararlaştırmaktı bekleyeceğiz dedi de çok olumsuzdu.
7 gün yumurta büyütmek için çok kısa. 9-10 günden önce çatlatma iğnesini yapan pek duymadım. Ben 10. Günde yaptım mesela çatlatma iğnesini. Bi daha ne zamana randevu verdi ? Orta büyüklüktüyse 12-14mm civarındadır. 2-3 gün sonra 20 mm civarına gelir. O ikisi büyüyecek toplanacak hiç merak etme, moralini bozma

7.gündü orta büyüklükte dedi ama planı opu kararlaştırmaktı bekleyeceğiz dedi de çok olumsuzdu.
Benim 7.gunde nerdeyse tedavi iptal olacaktı cnm iki yumurta gormeseydi o gun p.tesiydi o gun dahil cumaya kadar hergun 3 kati doz yaptım oyle tepki aldik en son cuma gece catlatma igne yaptım ben.yani 12 gun igne oldum ben

Kan sonucuna göre karar verelim dedi bekliyorum şu an. İnşallah canım inşallah

7. Gün büyümesi için çok erken ben 10 günden fazla kullandık iğne ilaç olumsuz düşünme benim tahminim her gün eğer vücut cevap verirse 2mm filan büyüyor ilaç dozuna göre sordun mu kaç mm büyümüş

Benim 7.gunde nerdeyse tedavi iptal olacaktı cnm iki yumurta gormeseydi o gun p.tesiydi o gun dahil cumaya kadar hergun 3 kati doz yaptım oyle tepki aldik en son cuma gece catlatma igne yaptım ben.yani 12 gun igne oldum ben
Aynı durumdayız canım bakalım ne diyecek ilaçlar için.

Soramadım ağlamamak için kaç mm bilmiyorum canım

Benim opu 15. Gün oldu canım 7. Gün çok erken değil mi zaten
Bilmiyorum dozajlar yüksek olunca gelişime açık olsa zaten gelişir diye düşünüyor sanırım bilmiyorum. Doktorum genelde poker face biridir hiç belli etmez. Olumsuz baktı. Ondan üzgünüm sadece iki tane olduğu en azından bu bile korkutucu geldi.

Hangi ilac kac doz aliyosun cnm?valla benim dr.um o konuda cok pozitif 2 yumurta gorunce o daha cok sevindi peşini birakmicam devam üzülmek yok diye kendisi gaza getirdi beni..

Hangi ilac kac doz aliyosun cnm?valla benim dr.um o konuda cok pozitif 2 yumurta gorunce o daha cok sevindi peşini birakmicam devam üzülmek yok diye kendisi gaza getirdi beni..
300 gonal f, 75 merional verdi canım. Ne güzel. İnşallah sonuna kadar götürebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…