- 19 Şubat 2020
- 5.682
- 3.007
- 173
- 41
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.841
75 cok az degilmi ben en basta ilk hafta 300 ganalf 150 menodur kullandim son hafta işte sadece menodur 450 kullandim 4-5 gun o toparladi beni..300 gonal f, 75 merional verdi canım. Ne güzel. İnşallah sonuna kadar götürebiliriz.
Ayyy hayirli olsun iki katini gecmis işte darisi basimiza yaakızlar 10 gün testim 148 12 gün 336 normalmi??
sağol canım darısı başınıza inşallah az gibi geldi değerler telaş yaptımAyyy hayirli olsun iki katini gecmis işte darisi basimiza yaa
Tek mi cift mi transferiniz ve kacinci gun embriyosuydu?sağol canım darısı başınıza inşallah az gibi geldi değerler telaş yaptım
Hiç bilmiyorum canım. Hala bekliyoruz arttırıldı mı ne oldu ne olacak75 cok az degilmi ben en basta ilk hafta 300 ganalf 150 menodur kullandim son hafta işte sadece menodur 450 kullandim 4-5 gun o toparladi beni..
çift canım kaçıncı gün hatırlamıyorum canım ya dondurulmus embriyo bir sene geçti gecen yıl düşük yapmıştım henuz yeni yaptırdım trasnferTek mi cift mi transferiniz ve kacinci gun embriyosuydu?
Neden öyle oldun canım dün bana rahatlatıcı güzel şeyler söylemiştin iyi geldi. Sende iyi düşün lütfen herşey güzel olacak. Kontrolün nasıl geçti ?Kızlar yarın kontrolüm var. Ama içimde de bir sıkıntı hayır olsun. Bir türlü rahatlayamıyorum. Gitmek istemiyorum. Devam ettirmek zor geliyor yani bir anda böyle bir şey.
Bana dr’um 8 günlük protokol vermişti, onun bitmesine yakın da tekrar uzattı, gidip ekstra ilaç aldım. 11 günü buldu. Bozma moralini, ilaçlarla büyütürler. Hayırlısı neyse o olsun, insan çok hassaslaşıyor bu dönemlerde, ben işte bişi ters gitti diye ağlama krizine girdim, hiç huyum diildir.. güzel olacal herşey, iyi düşün iyi enerji çek kendine. Bişiyi çok istemek yerine hayırlısını istemek gerekir7.gündü orta büyüklükte dedi ama planı opu kararlaştırmaktı bekleyeceğiz dedi de çok olumsuzdu.
Merional iki katına çıkarıldı. İki gün sonra tekrar gelmem istendi. Biri 11 mm diğeri 10 mm şeklinde yumurtalar hemşireye sordum. Tedavi bu şekilde ilerleyecek75 cok az degilmi ben en basta ilk hafta 300 ganalf 150 menodur kullandim son hafta işte sadece menodur 450 kullandim 4-5 gun o toparladi beni..
Cok güzel haberHerkese Meraba bgn test sonucum 295 geldi 5.Gün embriyosu 2 tane koyulmuştu bgn 10. Gün. İsteyen herkese nasip olsun inşallahbiz çok emek verdik çabaladık çok zor süreç herkes bu anı yaşasın tatsın inşallah
Canım benim Çatlatma iğnesi vurmadan önce son kontrolde 11 mm ve 13 mm olanlar vardı. Toplamaya kadar büyüdüler demekki çünkü bunlarda olgun çıkıp döllenmişti. İlla 18-20 mm olmasına gerek yok. Ultrasonda zaten çok bişey belli olmuyor kaliteli gördükleri boş çıkıyor kötü görünen iyi çıkıyor. 300 fostimona son bı iki gün 125 merional ekledi birde7.gündü orta büyüklükte dedi ama planı opu kararlaştırmaktı bekleyeceğiz dedi de çok olumsuzdu.
Bende biri 10 digeri 7 mm idi..gonalf devam edecekmi?Merional iki katına çıkarıldı. İki gün sonra tekrar gelmem istendi. Biri 11 mm diğeri 10 mm şeklinde yumurtalar hemşireye sordum. Tedavi bu şekilde ilerleyecek
Dün ilaçların etki etmediğini hissettim. Vücudumda hiç değişiklik yoktu. Buzdolabım filan bozulduNeden öyle oldun canım dün bana rahatlatıcı güzel şeyler söylemiştin iyi geldi. Sende iyi düşün lütfen herşey güzel olacak. Kontrolün nasıl geçti ?
İyi düşünmeye geri dönmeye çalışıyorum çok çok teşekkür ederim herkese. İki günde ne kadar büyürse iki gün daha devam dedi. Dualarınızı bekliyorum.Canım benim Çatlatma iğnesi vurmadan önce son kontrolde 11 mm ve 13 mm olanlar vardı. Toplamaya kadar büyüdüler demekki çünkü bunlarda olgun çıkıp döllenmişti. İlla 18-20 mm olmasına gerek yok. Ultrasonda zaten çok bişey belli olmuyor kaliteli gördükleri boş çıkıyor kötü görünen iyi çıkıyor. 300 fostimona son bı iki gün 125 merional ekledi birde
Kesinlikle bende her zaman hayırlısını diledim. İyi bir gün geçirmedim. İnşallah daha iyi olurum biraz eve gidip uzansam. Herkese çok teşekkür ederimBana dr’um 8 günlük protokol vermişti, onun bitmesine yakın da tekrar uzattı, gidip ekstra ilaç aldım. 11 günü buldu. Bozma moralini, ilaçlarla büyütürler. Hayırlısı neyse o olsun, insan çok hassaslaşıyor bu dönemlerde, ben işte bişi ters gitti diye ağlama krizine girdim, hiç huyum diildir.. güzel olacal herşey, iyi düşün iyi enerji çek kendine. Bişiyi çok istemek yerine hayırlısını istemek gerekir
Allah hayirlisiyla guzel haberler almayi nasip etsin, dualarimdasinİyi düşünmeye geri dönmeye çalışıyorum çok çok teşekkür ederim herkese. İki günde ne kadar büyürse iki gün daha devam dedi. Dualarınızı bekliyorum.
Anladm canjm sağolBaşka bi topicte 10. Gün 255 çıkmış birimin tekmiş, sanırım hcg çok fikir vermiyor ama
Amin canım inşallahCanımmm gözün aydın sağlıcakla ilerlesin sağlıkla al bebeğini kucağınadarısı bizlere
Allah hayirlisiyla guzel haberler almayi nasip etsin, dualarimdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?