şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar yarın kontrolüm var. Ama içimde de bir sıkıntı hayır olsun. Bir türlü rahatlayamıyorum. Gitmek istemiyorum. Devam ettirmek zor geliyor yani bir anda böyle bir şey.
Neden öyle oldun canım dün bana rahatlatıcı güzel şeyler söylemiştin iyi geldi. Sende iyi düşün lütfen herşey güzel olacak. Kontrolün nasıl geçti ?

7.gündü orta büyüklükte dedi ama planı opu kararlaştırmaktı bekleyeceğiz dedi de çok olumsuzdu.
Bana dr’um 8 günlük protokol vermişti, onun bitmesine yakın da tekrar uzattı, gidip ekstra ilaç aldım. 11 günü buldu. Bozma moralini, ilaçlarla büyütürler. Hayırlısı neyse o olsun, insan çok hassaslaşıyor bu dönemlerde, ben işte bişi ters gitti diye ağlama krizine girdim, hiç huyum diildir.. güzel olacal herşey, iyi düşün iyi enerji çek kendine. Bişiyi çok istemek yerine hayırlısını istemek gerekir

75 cok az degilmi ben en basta ilk hafta 300 ganalf 150 menodur kullandim son hafta işte sadece menodur 450 kullandim 4-5 gun o toparladi beni..
Merional iki katına çıkarıldı. İki gün sonra tekrar gelmem istendi. Biri 11 mm diğeri 10 mm şeklinde yumurtalar hemşireye sordum. Tedavi bu şekilde ilerleyecek

Cok güzel haber
Allahım hepimize bu güzel haberi verdirmek nasip etsin insallah

7.gündü orta büyüklükte dedi ama planı opu kararlaştırmaktı bekleyeceğiz dedi de çok olumsuzdu.
Canım benim Çatlatma iğnesi vurmadan önce son kontrolde 11 mm ve 13 mm olanlar vardı. Toplamaya kadar büyüdüler demekki çünkü bunlarda olgun çıkıp döllenmişti. İlla 18-20 mm olmasına gerek yok. Ultrasonda zaten çok bişey belli olmuyor kaliteli gördükleri boş çıkıyor kötü görünen iyi çıkıyor. 300 fostimona son bı iki gün 125 merional ekledi birde

Neden öyle oldun canım dün bana rahatlatıcı güzel şeyler söylemiştin iyi geldi. Sende iyi düşün lütfen herşey güzel olacak. Kontrolün nasıl geçti ?
Dün ilaçların etki etmediğini hissettim. Vücudumda hiç değişiklik yoktu. Buzdolabım filan bozuldu İçim sıkıldı. Canım sabah da işimden izin stresi yaşadım. Kafam kazan oldu. Şimdi muayeneden çıktım iki yumurta 10 ve 11 mm doktorum olumsuzdu. İlaçlarımın birini iki katına çıkardı. Pek iyi bir gün olmadı açıkçası. Duam, umudum şu iki yumurtaya takılı.

İyi düşünmeye geri dönmeye çalışıyorum çok çok teşekkür ederim herkese. İki günde ne kadar büyürse iki gün daha devam dedi. Dualarınızı bekliyorum.

Kesinlikle bende her zaman hayırlısını diledim. İyi bir gün geçirmedim. İnşallah daha iyi olurum biraz eve gidip uzansam. Herkese çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…