şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Sevindim sizin adınıza benimde gonol F ye direnç gösteriyor 300 ml yaptım 14 folikül 2 si dolu çıktı sadece embriyo oluştu fakat 3. Güne gelemediler
Bir sonraki denemede ulaşırlar inşallah Benim 150 gonal-f e önce 75 sonra 75 daha merional ekledi. Yani en son 150 gonal f 150 merional e tepki verdiler.

Peki önceden kaç tane oluyordu tepki verdikten sonra kaç dolu yumurta oldu
Doktorumun söylediği foliküllerimin sayısının fazla olduğu ama büyümeye direnç gösterdikleriydi. Yani anladığım polikistlk olduğumdan ilk oluşma aşamasında sorun yoktu. Gonal f e merional 75i ekleyince hareketlenme başladı. Merionali de 150 yapınca normal seyrine döndü. En son opuya giderken 30a yakın 20 mm civarında folikülüm vardı. Benim çok fazla sancım olduğu için çatlatma iğnesinin 36. saatini bekleyemedik acil alındım 34. Saatte opuya. 18 tane toplandı 14ü doluydu. 12si döllendi. 5. Güne 6 tane ulaştı çok şükür ilk denemem kimyasal oldu. Şimdi ikinci için adetimi bekliyorum

Canım benım naptın merak ettm senı nasl gıdıyor tedavın aret hocayla bnada fıkır olur hep kararsız kalmam
Şuan iğnelere devam ediyordum dün aksam sonuncuyu vurdum regl olmam beklenıyor olunca arayacağım ona göre yönlendirilecekmişim. Canım kanamam devam ettiği için tuaf bi şekilde zorlandım ben tansıyon düşmesi vs ama Aret hocadan cok ümitliyim bilmiyorum nedendir

Kuzum yumurtan toplandı demıstın transfer olmadın mı

O ozdemirelif ne yapıyorsun canım nasılsın diğer kızlar sizde durumlar nasıl
Merhaba yeni gördüm mesajını kusura bakma. Ben 28 nisanda 2 bebeği de düşürdüm. Ağır bir düşük geçirdim şimdi iyiyim çok şükür. Diğer transferi şimdilik karar vermedik bi süre düşünmeyiz muhtemelen. Olursa 5 transfer olacak umarım sizlerde durum güzel devam ediyordur.. herşey için hayırlısı..

Merhaba, siz de mı tup bebekle hamile kaldınız. Bende mart ayında hamile kaldım şimdi 10. Haftadayız ama ikinci kez kanamam oldu. Bekliyoruz simdi bakalim. Gebeliginiz bu sekilde mi sonlandi sizinde
Benim düşüşe kadar hiç kanamam olmadı ilaçları bıraktım yaklaşık 10 gün sonra kanama başladı

Çok geçmiş olsun canım inşallah transfer olursun sağlıklı bir şekilde gebe kalırsın bende durumlar aynı bu ay adetim gecikti ama test negatif çıktı

Bir kız bir erkek kuzum Genetik test yaptık en son bir tane onun sonucunu bekliyoruz ama inşallah yemiz çokacak :)
En kısa zamanda rabbim sizlere de nasip etsin.
Hep dualarımdasınız

Bir kız bir erkek kuzum Genetik test yaptık en son bir tane onun sonucunu bekliyoruz ama inşallah yemiz çokacak :)
En kısa zamanda rabbim sizlere de nasip etsin.
Hep dualarımdasınız
Yaa maşallah kuzum benim darısı bizlere inşallah benim de en çok istediğim bir kız bir erkek ikizimin olması bende pko için tedavi ye başlıcam bu hafta doktora gitmeyi düşünüyorum

Bizim de morfoloji sorunu var. Doktorun kimdi tüp bebekte? Maşallah sonuç almışsın. Hayırlısıyla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…