- 18 Şubat 2018
- 1.848
- 3.596
- 133
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.681
Bir sonraki denemede ulaşırlar inşallahSevindim sizin adınıza benimde gonol F ye direnç gösteriyor 300 ml yaptım 14 folikül 2 si dolu çıktı sadece embriyo oluştu fakat 3. Güne gelemediler
Peki önceden kaç tane oluyordu tepki verdikten sonra kaç dolu yumurta olduBir sonraki denemede ulaşırlar inşallahBenim 150 gonal-f e önce 75 sonra 75 daha merional ekledi. Yani en son 150 gonal f 150 merional e tepki verdiler.
Doktorumun söylediği foliküllerimin sayısının fazla olduğu ama büyümeye direnç gösterdikleriydi. Yani anladığım polikistlk olduğumdan ilk oluşma aşamasında sorun yoktu. Gonal f e merional 75i ekleyince hareketlenme başladı. Merionali de 150 yapınca normal seyrine döndü. En son opuya giderken 30a yakın 20 mm civarında folikülüm vardı. Benim çok fazla sancım olduğu için çatlatma iğnesinin 36. saatini bekleyemedik acil alındım 34. Saatte opuya. 18 tane toplandı 14ü doluydu. 12si döllendi. 5. Güne 6 tane ulaştı çok şükürPeki önceden kaç tane oluyordu tepki verdikten sonra kaç dolu yumurta oldu
Canım benım naptın merak ettm senı nasl gıdıyor tedavın aret hocayla bnada fıkır olur hep kararsız kalmamMerhaabasuan toplandı odadayım. 15 tane toplandı sukur
Şuan iğnelere devam ediyordum dün aksam sonuncuyu vurdum regl olmam beklenıyor olunca arayacağım ona göre yönlendirilecekmişim. Canım kanamam devam ettiği için tuaf bi şekilde zorlandım ben tansıyon düşmesi vs ama Aret hocadan cok ümitliyim bilmiyorum nedendirCanım benım naptın merak ettm senı nasl gıdıyor tedavın aret hocayla bnada fıkır olur hep kararsız kalmam
Ne yaptın kuzum test yaptın mıCok sükür sona geldik transfer oldum cuma günü test günüm insallah beklemedeyiz bakalim
Evet canım pozitif çok sükürNe yaptın kuzum test yaptın mı
Kuzum yumurtan toplandı demıstın transfer olmadın mıŞuan iğnelere devam ediyordum dün aksam sonuncuyu vurdum regl olmam beklenıyor olunca arayacağım ona göre yönlendirilecekmişim. Canım kanamam devam ettiği için tuaf bi şekilde zorlandım ben tansıyon düşmesi vs ama Aret hocadan cok ümitliyim bilmiyorum nedendir
Çok şükür kuzumEvet canım pozitif çok sükür
Merhaba yeni gördüm mesajını kusura bakma. Ben 28 nisanda 2 bebeği de düşürdüm. Ağır bir düşük geçirdim şimdi iyiyim çok şükür. Diğer transferi şimdilik karar vermedik bi süre düşünmeyiz muhtemelen. Olursa 5 transfer olacak umarım sizlerde durum güzel devam ediyordur.. herşey için hayırlısı..
Benim düşüşe kadar hiç kanamam olmadı ilaçları bıraktım yaklaşık 10 gün sonra kanama başladıMerhaba, siz de mı tup bebekle hamile kaldınız. Bende mart ayında hamile kaldım şimdi 10. Haftadayız ama ikinci kez kanamam oldu. Bekliyoruz simdi bakalim. Gebeliginiz bu sekilde mi sonlandi sizinde
Çok geçmiş olsun canım inşallah transfer olursun sağlıklı bir şekilde gebe kalırsın bende durumlar aynı bu ay adetim gecikti ama test negatif çıktıMerhaba yeni gördüm mesajını kusura bakma. Ben 28 nisanda 2 bebeği de düşürdüm. Ağır bir düşük geçirdim şimdi iyiyim çok şükür. Diğer transferi şimdilik karar vermedik bi süre düşünmeyiz muhtemelen. Olursa 5 transfer olacak umarım sizlerde durum güzel devam ediyordur.. herşey için hayırlısı..
Çok geçmiş olsun canım inşallah transfer olursun sağlıklı bir şekilde gebe kalırsın bende durumlar aynı bu ay adetim gecikti ama test negatif çıktı
İyiyiz kuzum çok şükür
İyi iyi kuzum çok şükür bebişlerin cinsiyeti kesinleşti miİyiyiz kuzum çok şükür19. Haftanın içindeyim
Yaa maşallah kuzum benim darısı bizlere inşallah benim de en çok istediğim bir kız bir erkek ikizimin olması bende pko için tedavi ye başlıcam bu hafta doktora gitmeyi düşünüyorumBir kız bir erkek kuzumGenetik test yaptık en son bir tane onun sonucunu bekliyoruz ama inşallah yemiz çokacak :)
En kısa zamanda rabbim sizlere de nasip etsin.
Hep dualarımdasınız
Bizim de morfoloji sorunu var. Doktorun kimdi tüp bebekte? Maşallah sonuç almışsın. Hayırlısıyla kucağına al inşallahAmin canım hepimize nasip etsin rabbim. Benimde yumurta takip sürecimi afyondaki dr yaptı çalıştığım için istanbul da kalamazdım. Benim 25 tane toplandı 16 tanesi döllendi ama 5. güne giden sadece 2 tane oldu onlara genetik tarama yapıldı temiz geldi. Rahim filmi istediler transfer öncesi çektirdim onda da sorun çıkmadı ve 2/3 ay rahim dinlendirme sonrasi dondurulmuş embriyo transfer sürecine başladık. İlk tüp bebek denemem konya da 3.gün embriyosu kimyasal oldu. 2. denemem yine konya da 3.gün embriyosu taze transfer negatif. 3. denemem eskişehir acıbadem 3.gün embriyosu taze transfer negatif 4. denemem Bahçeci Tüp bebek merkezi Cem Çelik 3.değil 5. gün yapıcaz dedi embriyom 5. güne ulaşmadığı için transfer edilmedi. ve spermde sorun olduğunu düşündü cem bey ki dediği gibi morfolojide sorun çıktı. 5.denememde nedense içimden Bülent Beye gitme isteği geldi ve ona gittim aslında Cem Beyde gayet iyi bir doktor ama Bülent Beyin daha tecrübeli olduğunu düşünüyorum. Yaşım 35 20 yaşında evlendim 24 yaşından bu yana bebek için çabalıyoruz. Allahım bir an önce evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin kucağımıza alacağımız günleri yaşatsın bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?