şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

İçlerinden bozulan olacaktır mutlaka, ama sayınız çok iyi, sonuna elinizde tedavinizi devam ettirevek yedekler kalacaktır inanıyorum, hiç endişe etmeyin. ama tabi ikinci üçüncü denemelere gerek kalmadan 1 güzel embriyo ile ilk denemede pozitifi görürsünüz umarım Keşke ben de en azından embriyo sayısı için sizin kadar rahat olabilsem, neyse hayırlısı olsun hepimiz için

Ne zaman testiniz? Güzel haberler alırsınız inşallah Benim de yarın toplama var, kaç tane toplanacak kaçı güzel gelişecek, genetikten iyi sonuç çıkacak mı bir sürü soru var kafamda..
28 şubat test günüm. Sorular hiç bitmiyor malesef. Güzel haberler alırsınız sizde inşallah. Hayırlısı olsun hepimiz için

Ben ondan vazgeçsem de bebek vazgeçmiyor gibi beta 1500 geldi (dün 1066 idi yarın da kontrol edeceğiz)

Karnımdaki sıvıyı çekecek gerekirse eşim yatışa gerek olmadan çekip eve gelcez ama az daha dayanmaya çalışacağım.

Biraz tuvalete çıkabilsem yapınca ishal ama yapamıyorum az daha sıkacağım dişimi

Genelde yasaklamışlar canım hatayda palmiye tüp bebek canım benim bende önden bırakmanın faydalı olacağını düşünüyorum ve yol arıyorum

Canım ne güzel bi haber bak vazgeçmesin inşallah seninde ağrıların geçip gitsin kuzum bu ohss belasından kurtul bian önce

Yaa onun ağzını burnunu yerim artışı düzenli kefir falan mı içsen acaba probiyotik ya belki açar, benim yaprak sarması da fena midemi bozar

Ya maşallah onainşallah tuvalete de çıkacaksın, rahatlayacaksın geçecek bu günler ve anı olarak kalacak

Ben Bende gördüm canım inşallah güzel haberler alırsın

Canım sayı çok güzel ve 5. Güne gidenlerin olur canım takma kafana

Hepinize çok teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepiniz sormuşsunuz. Çok çoook sağolun can kızlarım.

Hayat su 0606 ben de gördüm kuzum rabbim seni de mucizene kavuştursun.
Yaaaa canım çok sevindim bırakmayacak sen de vazgeçmeyeceksin benim değerim de 118 çıktı senden güzel haberi duymadan yazamadım vallahi

Canım hayırlı olsun Pazartesi kesin çıkar hepimize sağlıkla kavuşmak nasip olur inşallah

Bu yolda emek veren kim varsa bizler dahil ugraslarimizi boşa çıkarmasın Allah'ım sizin içinde ve hepimiz için güzel olacak herşey inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…