- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.921
İçlerinden bozulan olacaktır mutlaka, ama sayınız çok iyi, sonuna elinizde tedavinizi devam ettirevek yedekler kalacaktır inanıyorum, hiç endişe etmeyin. ama tabi ikinci üçüncü denemelere gerek kalmadan 1 güzel embriyo ile ilk denemede pozitifi görürsünüz umarımÇok teşekkür ederimestağfurullah şükrüm her zaman baki sadece ilk deneyim ve tecrübesizlik aynı zamanda esimdeki morfoloji bozukluğu acaba saglamlarda bozulur mu tereddütünü yaşattı bana yoksa çok şükür
28 şubat test günüm. Sorular hiç bitmiyor malesef. Güzel haberler alırsınız sizde inşallah. Hayırlısı olsun hepimiz içinNe zaman testiniz? Güzel haberler alırsınız inşallahBenim de yarın toplama var, kaç tane toplanacak kaçı güzel gelişecek, genetikten iyi sonuç çıkacak mı bir sürü soru var kafamda..
Genelde yasaklamışlar canım hatayda palmiye tüp bebek canım benim bende önden bırakmanın faydalı olacağını düşünüyorum ve yol arıyorumValla onden alistirmak iyi olur diye dedimben de kendimi rezeneye papatyaya alistirmaya calisiyorum. Daha ignelere dun basladim transfer de muhtemelen iki ay sonra olur dusun, ama transfer sonrasi bi anda kesmek bana zor gelir, biliyorum kendimi...
Ama bu cay kahve yasagini her doktor vermiyo zaten. Makul olcude icmeye devam ediyor benim gittigim merkezdeki kizlar(memorial). Sen hangi merkezdesin? Kesin yasakladilar mi
Canım ne güzel bi haber bak vazgeçmesin inşallahBen ondan vazgeçsem de bebek vazgeçmiyor gibi beta 1500 geldi (dün 1066 idi yarın da kontrol edeceğiz)
Karnımdaki sıvıyı çekecek gerekirse eşim yatışa gerek olmadan çekip eve gelcez ama az daha dayanmaya çalışacağım.
Biraz tuvalete çıkabilsemyapınca ishal ama yapamıyorum az daha sıkacağım dişimi
Yaa onun ağzını burnunu yerimBen ondan vazgeçsem de bebek vazgeçmiyor gibi beta 1500 geldi (dün 1066 idi yarın da kontrol edeceğiz)
Karnımdaki sıvıyı çekecek gerekirse eşim yatışa gerek olmadan çekip eve gelcez ama az daha dayanmaya çalışacağım.
Çok sevindim lusin rabbim yardımcın olsun inşallahHepinize çok teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepiniz sormuşsunuz. Çok çoook sağolun can kızlarım.
Hayat su 0606 ben de gördüm kuzum rabbim seni de mucizene kavuştursun.
Ya maşallah onaBen ondan vazgeçsem de bebek vazgeçmiyor gibi beta 1500 geldi (dün 1066 idi yarın da kontrol edeceğiz)
Bende gördüm canım inşallah güzel haberler alırsınYaa kızlar ben bugün erken gebelik testi yaptım ilk 10 dk içinde çok belirsiz bir çizgi çıktı kuruma çizgi si olma ihtimali var mı sizce 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum doktor da bugün kanda çıkar artık ama idrar da çıkmayabilir dedi sizce var mı
Canım sayı çok güzel ve 5. Güne gidenlerin olur canım takma kafanaMerhaba kizlar
32 yumurtadan 29 olgundu 22 si döllenmisti.
Bugün 3. Gün aradılar 22 tanenin hepsi bugüne ulaşmış, hepsi günüyle uyumlu mu diye sordum. 10 tanesi biraz geriden geliyor 12 tanesi uyumlu dedi.. peki sorun olur mu dedim belli olmaz net birşey diyemeyiz belki günüyle uyumlu olan 5. Güne gitmez geriden gelenler gider yada tam tersi olabilir bugün 3. Gün bugünden sonrası önemli dedi.. pazartesi 5. Gün olacak umutluyum kalbim çok heyecanlı ama bir yandan da 10 tane geriden gelen beni üzdü biraz..bu şekilde olan var mı aranızda o geriden gelenler gelişebilir mi kizlar
Aynen canım ya bende düzenlemeye çalışıyorumİçiyorum hem de çok çok, çünk çay alışkanlığım yok sadece kahve... 2. Regl den sonra ona da Bi ayar çekmeyi düşünüyorum
Yaaaa canım çok sevindim bırakmayacak sen de vazgeçmeyeceksinHepinize çok teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepiniz sormuşsunuz. Çok çoook sağolun can kızlarım.
Hayat su 0606 ben de gördüm kuzum rabbim seni de mucizene kavuştursun.
Canım hayırlı olsun Pazartesi kesin çıkarYaa kızlar ben bugün erken gebelik testi yaptım ilk 10 dk içinde çok belirsiz bir çizgi çıktı kuruma çizgi si olma ihtimali var mı sizce 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum doktor da bugün kanda çıkar artık ama idrar da çıkmayabilir dedi sizce var mı
Maşallah katlanarak artsınYaaaa canım çok sevindim bırakmayacak sen de vazgeçmeyeceksinbenim değerim de 118 çıktı senden güzel haberi duymadan yazamadım vallahi
Bu yolda emek veren kim varsa bizler dahil ugraslarimizi boşa çıkarmasın Allah'ımİçlerinden bozulan olacaktır mutlaka, ama sayınız çok iyi, sonuna elinizde tedavinizi devam ettirevek yedekler kalacaktır inanıyorum, hiç endişe etmeyin. ama tabi ikinci üçüncü denemelere gerek kalmadan 1 güzel embriyo ile ilk denemede pozitifi görürsünüz umarımKeşke ben de en azından embriyo sayısı için sizin kadar rahat olabilsem, neyse hayırlısı olsun hepimiz için
Amin, inşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşalımBu yolda emek veren kim varsa bizler dahil ugraslarimizi boşa çıkarmasın Allah'ımsizin içinde ve hepimiz için güzel olacak herşey inanıyorum
Çok teşekkür ediyorum canım benimCanım sayı çok güzel ve 5. Güne gidenlerin olur canım takma kafana
Aminn canım inşallah insallahhAmin, inşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?