- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.881
Ben sadece günde 3 bardak çay içiyorum. Ona dayanamıyorumAynen canım ya bende öyle duydum
Haberleselim cnm insBenimde pazartesi toplanacak
Hepimiz güzel sonuçlarla çıkarız inşallah
Tmm canım şimdi kontrole gidiyorumHaberleselim cnm ins
Onu peki transferden sonra içsemCanim ben kahveyi kafeinsiz icerek cok azalttim. Yani birakma surecini kafeinsiz kahveyle yapmak ise yaradi. Zaten cay ve kahveyi kafeinden dolayi azaltmamizi istiyorlar. Kafein bebegin kilo alimini olumsuz etkiliyor.
Migros ve carrefourlarda kuru kahveci mehmet efendinin kafeinsiz turk kahvesi satiliyor. Kafein ayristirma yontemleri de en guvenilir yontem bu markanin, sadece su kullanarak kahveyi kafeinden ayristiriyorlar. Kimyasal bir islem yapmiyorlar, o yuzden Kuru kahveci mehmet efendiyi rahatlikla onerebilirim. Diger markalari bilemiyorum... Bu kahveye alistirirsan kendini, zaten birakmana da gerek kalmazbiraz kendimizi kandirmamiz lazim, kafeinsiz de olur
Canım sana kahve çay konusunda bişey dedi mi doktorun peki?Ben sadece günde 3 bardak çay içiyorum. Ona dayanamıyorum
İçiyorum hem de çok çok, çünk çay alışkanlığım yok sadece kahve... 2. Regl den sonra ona da Bi ayar çekmeyi düşünüyorumBende sigarayı 10 yıldır kullanıyorum ama 4aydır ağzıma sürmüyorum kızlar ben kahveye dur diyemiyorum başım çok ağrıyor siz napıyosunuz içiyor musunuz kahve?
Valla onden alistirmak iyi olur diye dedimOnu peki transferden sonra içsemya canım sigara kullanıyordum 5 aydır ağzıma sürmüyorum birde bianda bıraktım ama bu kahveyi geçen hafta hiç içmedim ama hergün bi baş ağrısı çay çok önemli değil benim içinde onu çok sevmiyorum günde 1 Türk kahvem var tek
Beni çagirmadilar kontrole .catlatma iğnesi yaptığınız gün kontrole gittinizmi kizlarTmm canım şimdi kontrole gidiyorum
Evet kafeini azalt hatta bırakmaya çalış 2-3 bardak açık çay içebilirsin dediCanım sana kahve çay konusunda bişey dedi mi doktorun peki?
Hayır catlatma iğnesinden sonra direk opuya gittim benBeni çagirmadilar kontrole .catlatma iğnesi yaptığınız gün kontrole gittinizmi kizlar
İnşallah sizinde isteyen herkesin de olur benim 2 tanesi döllenmiş aradılar bugün ama 3gün transfer olacak pazartesiGecmis olsun benimde 2 yumurta var amh düşüktu yuksek doz ignelerle anca 2 tane oldu sali toplanacak benimde inşallah kalitelidirler
Kontrolden ciktim şimdi bu aksam 2 catlatma ignesi verdiBeni çagirmadilar kontrole .catlatma iğnesi yaptığınız gün kontrole gittinizmi kizlar
Ne yaptın kuzum test yaptın mıEvet kafeini azalt hatta bırakmaya çalış 2-3 bardak açık çay içebilirsin dedi
Evet verdim bekliyorumNe yaptın kuzum test yaptın mı
Ayy cok sevindim banada sali toplariz hersey yolunda giderse cuma gibi transfer ederiz dediler hadi hayırlısıİnşallah sizinde isteyen herkesin de olur benim 2 tanesi döllenmiş aradılar bugün ama 3gün transfer olacak pazartesi
Sizin hangi hastene amh değeriniz kaçtı?Ayy cok sevindim banada sali toplariz hersey yolunda giderse cuma gibi transfer ederiz dediler hadi hayırlısı
Evet olmuşsun canım çok geçmiş olsunGaliba bende ohss oldm dün oldu bu 3.ama bu kadar kötü hic gevirmedim dün ishal oldm bugü kabız idrar yaparken otururkn cok ağrım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?