şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Onu peki transferden sonra içsem ya canım sigara kullanıyordum 5 aydır ağzıma sürmüyorum birde bianda bıraktım ama bu kahveyi geçen hafta hiç içmedim ama hergün bi baş ağrısı çay çok önemli değil benim içinde onu çok sevmiyorum günde 1 Türk kahvem var tek

Bende sigarayı 10 yıldır kullanıyorum ama 4aydır ağzıma sürmüyorum kızlar ben kahveye dur diyemiyorum başım çok ağrıyor siz napıyosunuz içiyor musunuz kahve?
İçiyorum hem de çok çok, çünk çay alışkanlığım yok sadece kahve... 2. Regl den sonra ona da Bi ayar çekmeyi düşünüyorum

Valla onden alistirmak iyi olur diye dedim ben de kendimi rezeneye papatyaya alistirmaya calisiyorum. Daha ignelere dun basladim transfer de muhtemelen iki ay sonra olur dusun, ama transfer sonrasi bi anda kesmek bana zor gelir, biliyorum kendimi...

Ama bu cay kahve yasagini her doktor vermiyo zaten. Makul olcude icmeye devam ediyor benim gittigim merkezdeki kizlar(memorial). Sen hangi merkezdesin? Kesin yasakladilar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…