- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.901
Hatayda özel bi hastane benim..amh ama bekarken baktirmistim 0.1 civariydi dr direk evlen demisti olmadi bunca zamanda geçti simdi dr bakmaya gerek duymadi direk tüp bebege basladik..Sizin hangi hastene amh değeriniz kaçtı?
Merhaba, bence hiç kafana takma, sayılar çok iyi. Zaten tamamının 5. Güne gelmesi imkansız. İllaki yolda kayıplar verilecek, çok normal. Geriden gelenler yakalayabilir tabiki. Fazla yumurta her zaman avantaj. 5.Günde güzel haberler vereceklerdirMerhaba kizlar
32 yumurtadan 29 olgundu 22 si döllenmisti.
Bugün 3. Gün aradılar 22 tanenin hepsi bugüne ulaşmış, hepsi günüyle uyumlu mu diye sordum. 10 tanesi biraz geriden geliyor 12 tanesi uyumlu dedi.. peki sorun olur mu dedim belli olmaz net birşey diyemeyiz belki günüyle uyumlu olan 5. Güne gitmez geriden gelenler gider yada tam tersi olabilir bugün 3. Gün bugünden sonrası önemli dedi.. pazartesi 5. Gün olacak umutluyum kalbim çok heyecanlı ama bir yandan da 10 tane geriden gelen beni üzdü biraz..bu şekilde olan var mı aranızda o geriden gelenler gelişebilir mi kizlar
Önce senin sağlığın önemli tabiki. Seni rahatlatmak için yapabilecekleri bişey olsa keşke, yatış iyi gelecekse yat bi kaç gün hastanede. İnşallah sonuçlarda iyi çıkarSbaah 7de yine o ağrıyla uyandım ağladım eşime beni yatır hastaneye dedim sıcak havlu sardık karnıma 20 dakika çektikten sonra geçti.
Kan verdik sonucunu bekliyoruz ama bizim artık bu gebelikten bir beklentimiz yok ben kötüyüm artık çünkü.
Lusin umutsuz olma bekle bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsinSbaah 7de yine o ağrıyla uyandım ağladım eşime beni yatır hastaneye dedim sıcak havlu sardık karnıma 20 dakika çektikten sonra geçti.
Kan verdik sonucunu bekliyoruz ama bizim artık bu gebelikten bir beklentimiz yok ben kötüyüm artık çünkü.
Çok sağol inşallah güzel haberler veririmMerhaba, bence hiç kafana takma, sayılar çok iyi. Zaten tamamının 5. Güne gelmesi imkansız. İllaki yolda kayıplar verilecek, çok normal. Geriden gelenler yakalayabilir tabiki. Fazla yumurta her zaman avantaj. 5.Günde güzel haberler vereceklerdir
Canım benim çok üzülüyorum böyle söylemeSbaah 7de yine o ağrıyla uyandım ağladım eşime beni yatır hastaneye dedim sıcak havlu sardık karnıma 20 dakika çektikten sonra geçti.
Canım önemli olan senin iyi olman Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallahSbaah 7de yine o ağrıyla uyandım ağladım eşime beni yatır hastaneye dedim sıcak havlu sardık karnıma 20 dakika çektikten sonra geçti.
En en onemlisi senin sagigin. Gebelik ugruna ölümden dönmüş biri olarak soyluyorum bunu. Suan yasadigin şeyde gececek. Rabbim en hayirlisi neyse onu hemen versin hakkinda canim.Sbaah 7de yine o ağrıyla uyandım ağladım eşime beni yatır hastaneye dedim sıcak havlu sardık karnıma 20 dakika çektikten sonra geçti.
İlahii, 12 yumurtanız varken diğer 10’u geriden geliyor diye üzülünür mü hiçMerhaba kizlar
32 yumurtadan 29 olgundu 22 si döllenmisti.
Bugün 3. Gün aradılar 22 tanenin hepsi bugüne ulaşmış, hepsi günüyle uyumlu mu diye sordum. 10 tanesi biraz geriden geliyor 12 tanesi uyumlu dedi.. peki sorun olur mu dedim belli olmaz net birşey diyemeyiz belki günüyle uyumlu olan 5. Güne gitmez geriden gelenler gider yada tam tersi olabilir bugün 3. Gün bugünden sonrası önemli dedi.. pazartesi 5. Gün olacak umutluyum kalbim çok heyecanlı ama bir yandan da 10 tane geriden gelen beni üzdü biraz..bu şekilde olan var mı aranızda o geriden gelenler gelişebilir mi kizlar
Çok karanlik ama sanki bir çizgi var gibi ya umarim hayirlisi ile vardirYaa kızlar ben bugün erken gebelik testi yaptım ilk 10 dk içinde çok belirsiz bir çizgi çıktı kuruma çizgi si olma ihtimali var mı sizce 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum doktor da bugün kanda çıkar artık ama idrar da çıkmayabilir dedi sizce var mı
Ben de goruyorum silik cizgiyiYaa kızlar ben bugün erken gebelik testi yaptım ilk 10 dk içinde çok belirsiz bir çizgi çıktı kuruma çizgi si olma ihtimali var mı sizce 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum doktor da bugün kanda çıkar artık ama idrar da çıkmayabilir dedi sizce var mı
Bencede gününe uygun 12 embriyo çok iyi. Bende yumurta var ama kaliteli embriyoya dönüşmedi. Sperm problemiİlahii, 12 yumurtanız varken diğer 10’u geriden geliyor diye üzülünür mü hiçzaten hepsinin son güne kalması imkansız, %25’i civarı 5. Güne kalıyormuş, ne güzel 12 tane yumurtanız gayet güzel gelişiyormuş, olumlu tarafına odaklanın ve şükredin bol bol yumurtanız çıkmış, bakın amh’ımız düşük olduğu için biz 2-3 yumurta kalsa şükrediyoruz.. iyi düşünün
Çok teşekkür ederimİlahii, 12 yumurtanız varken diğer 10’u geriden geliyor diye üzülünür mü hiçzaten hepsinin son güne kalması imkansız, %25’i civarı 5. Güne kalıyormuş, ne güzel 12 tane yumurtanız gayet güzel gelişiyormuş, olumlu tarafına odaklanın ve şükredin bol bol yumurtanız çıkmış, bakın amh’ımız düşük olduğu için biz 2-3 yumurta kalsa şükrediyoruz.. iyi düşünün
Embriyolog sabah olduğundan sanırım biraz gergin konuşunca sanırım benide tedirgin etti ama sizler bilgilendiriniz çok teşekkür ederimBencede gününe uygun 12 embriyo çok iyi. Bende yumurta var ama kaliteli embriyoya dönüşmedi. Sperm problemiİki tanesini 3.günde transfer oldum. Donduracak kalitede embriyo kalmadı 6. Güne kadar izlediler. Negatif olursa herşey en baştan
Bende görüyorum 2. Çizgiyi evetYaa kızlar ben bugün erken gebelik testi yaptım ilk 10 dk içinde çok belirsiz bir çizgi çıktı kuruma çizgi si olma ihtimali var mı sizce 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum doktor da bugün kanda çıkar artık ama idrar da çıkmayabilir dedi sizce var mı
Önce can sonra canan canım benim. Önce sen iyi ol da bebek gelecekse zaten sıkı sıkı tutunmuştur allahın izniyle... Senin için ne yapılabilir acaba yaaSbaah 7de yine o ağrıyla uyandım ağladım eşime beni yatır hastaneye dedim sıcak havlu sardık karnıma 20 dakika çektikten sonra geçti.
Ne zaman testiniz? Güzel haberler alırsınız inşallahBencede gününe uygun 12 embriyo çok iyi. Bende yumurta var ama kaliteli embriyoya dönüşmedi. Sperm problemiİki tanesini 3.günde transfer oldum. Donduracak kalitede embriyo kalmadı 6. Güne kadar izlediler. Negatif olursa herşey en baştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?