Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

elif seni çok iyi anlıyorum.2 ay önce iş değiştirdim bende stres yüzünden.bir avm şantiyesinin şantiye şefiydim.daha 5 aylıkken evliyken şantiyeye başladım.1,5 yıl iş stresinden evliliğim inanaılmaz kötü gitti.düşünsene amelesinden proje müdürüne herkesle muhatabsın ve tek bayansın.tekrar öyle bi işte çalışmam.bu dönem içinde birde dış gebelik yaşadım ve sonrasında talihsizlikler ardı ardına geldi.çok yakın bi akrabam hamile haberimi aldıktan 2 gün sonra tren altında kalarak hayatını kaybetti.hamileyim diye cenazesine gidemedim.ondan bikaç gün sonra gebeliğimin normal olmadığını öğrendim.20 gün hastanede kaldım ve nelere tanık oldum anlatamam.psikolojim bozuldu.hastaneden çıktım yine aynı stresli işe döndüm.karda kışta bedenen ve ruhen çok yoruldum.derken kızkardeşim eşinden boşandı.buda üzücü bi durumdu eski eşini severdik halada severiz çünkü ama öyle olması gerekiyodu.hadi bunada alıştık derken 5 aydır babama kanser teşhisi konulduğunu ancak bizden sakladıklarını öğrendik.ve o an anladımki aslında kendime dert ettiğim herşey boştu.gerçek çaresizliğin ne demek olduğunu anladım.tahliller radyoterapi derken insan bu duruma bile alışıyor ne garip...neyse çokı şükür babamın tedavisi iyiye gidiyor.doktor 2 yıla kadar tamamen sileriz timörü dedi.ama o bekleme süreci gerçekten nefesmi aldım zehirmi çektim içime bilemedim.bunları anlattım çok iç karartıcı şeyle ama şuna getirmek istiyorum lafı.iş stresi yüzünden sevdiklerimizi kendimizden ve güler yüzümüzden mahrum bırakmamalıyız.sonra,sonrası olmayabilir...şimdi artık herşey yavaş yavaş yoluna girmeye başladı ve artık anne olmak istiyorum.ailede herkes bu güzel haberi bekliyo.eşimin tarafındada bizim taraftada ilk olacak nasip olursa.

biraz alakasız olacak ama bu arada herkese günaydın kızlar.
hadi bugün hep beraber hayata nanik yapalım :)
nanikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)

sters yapma diycem ama ne mümkün değilmi :) birde psikolojik olarak beyni etkileyip adetini geçiktirebiliyosun.benim geçen ay 5 gün geçmişti kesin hamileyim dedim çünkü hiç şaşmazdı ama ne yazıkki olmadı.hayırlı zamanda ve kıymet bilene versin rabbim.

amin cnm allah dualarımızı kabul etsin.. üzülme ümitsizliğe kapılma demek çok kolay ama bunları yaşamak hiç kolay değil. hepimiz aynı şeyleri defalarca yaşadığımız için seni çok iyi anlıyoruz..ama elden ne gelir hayırlısı olsun demekten başka.. ben her olumsuz aydan sonra kendimi sağlıksız olacaktı ya da hayırlı değildi demek ki olmadı diye teselli ediyorum..herkesin kendine göre bir yöntemi olmalı.benim allah ve kader inancım güçlü olduğu için herşeyi ona havale ediyorum bu beni rahatlatıyor..

merhaba esra
ben de 2 ay kullandım klomen. bende hiç bir yan etkisi olmadı. ilaçlar vesile olsun inşallah allah gönlüne göre versin

günaydınlar Ayşegülcüm üzülme canım umudunu yirme bu ay olmazsa bu son demek değil ki daha hırsyapıp daha güçlü olmamız gerekiyor demekki daha zamanı var bitanem bir gün bizlerde anne olacaz bak görecem allah hayırlısını versin biliyorum üzülmemek elde değil ama ne yapacan işte üzülsekte bizim elimizde değilki bol bol dua bitanem bir yerde okumuştum allah sevdiği kullarının dualarını hemen gerçekleştirmezmis daha fazla dua etsin ama sevmediğikullarında duasını hemen kabul edermişki onu duymak bile istemezmiş allah büyük canım

şimdi doktordan geldim ya çok kötü.adet gününde gel göbekten iğne vericem dedi belki aşılama yaparız dedi çok fena oldum

canım benim komşum 10 yıldıor 2.çocuğa hamile kalamıyodu.göbekten iğne ile ilk seferde hamile kaldı.hemde ikiz :) ama sanırım birini kaybetmesi bekleniyor.ama bence üzülme.en azından bi çaresi var :)

şimdi doktordan geldim ya çok kötü.adet gününde gel göbekten iğne vericem dedi belki aşılama yaparız dedi çok fena oldum

iğne ne için? adet olman için mi yumurta büyütmek için mi?
amaç cocuk sahibi olmaksa ne gerekirse o yapılacak artık..biz bu yola baş koyduk:)) sıkma canını allah çaresiz bırakmasın

canım benim komşum 10 yıldıor 2.çocuğa hamile kalamıyodu.göbekten iğne ile ilk seferde hamile kaldı.hemde ikiz :) ama sanırım birini kaybetmesi bekleniyor.ama bence üzülme.en azından bi çaresi var :)

ya bilemiyorum 2 yıldır yıprandım ya içmediğim ilaç kalmadı yapmadığım şey kalmadı.olur inşallah benimkide

iğne ne için? adet olman için mi yumurta büyütmek için mi?
amaç cocuk sahibi olmaksa ne gerekirse o yapılacak artık..biz bu yola baş koyduk:)) sıkma canını allah çaresiz bırakmasın

adetin ilk gününden başlicak yumurta büyütmek için.olur inşallah hep bu seferde olmazsa bırakırım diyorum bırakamıyorum

,,öyle yapıyorum bitanem sen nasılsın iyimsn elif nerde diğer kızlar nerde..misafirim gelicek birazdan ona hazırlık yapıyorum şimdi.

sağol canım iyi bugün çok şükür hastalığım hafifledi elif izin almış galiba pazartesiye kadar girmeyecekmiş geçmişi okudum oradan öğrendim ne güzel banada misafir felan gelse nerdeeeeeeeeeeee.kolay gelsin canım sana

tam anlamiyla adet oldum pcos hastasi oldugum icin ne zaman adet olcagim belli deil bu arada sogan kurunu uygulamayi dusunuyorum ne zaman baslicagima yardimci olurmusunuz aramizda uygulayan varmi simdiden tskler sizler nasilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…