- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.981
bizim işin genel sıkıntılarından dolayı birikim evet malesef pazartesiye kadar görüşemiycez çok öpüyorum hepinizi canım
evet canım iş yerindeyim 18.30 gibi çıkıyorum uluslararası nakliye şirketi ve malesef aşırı stresli cuma günü sinir krizi geçirdim burda hatta yüksel falan biliyor o yüzden bugünde izne çıkıyorum pazartesiye kadar yokum kafamı dinliycem biraz canım
Selam kızlar nasılsınız ben ne ıyım ne kotuyum nasıl oldugumuda bılmıyorummmm pembeeeee akıntım var genelde boyle baslıyor ve adet oluyorum hala umutluyum acabamı kı dıyorum bır yandan tualettn kacıyorum gıtmek ıstemıyorum cok heveslendıgımı anladım bu ay allah hakkımızda hayırlısını versın ne bılıyım kactıkca kovalıyormuyuz kovaladıkca kacıyormu ınan ınat ettım resmen olacak bı sekıl ama gel gorkı beklemek cooookk zormus kızlar aglamak ıstıyorum ama aglıyamıyorum goz yasımmı kalmadı acaba ? Cokta guygusalım neyse kızlar benı dusunmeyın herkeze bol calısmalar umudumuz devam edıyor ama bızı de bızden alıyorrrrr esımde coook umutluydu bu ay ısın en zor tarafı bu ayda olmadıgını soylemek onu uzgun gormeye dayanamıyorummmmm allahım ıstıyen kıymet bılen herkeze nasıp et annelıgı amınnn
arkadaşlar aranızda klomen kullanan oldumu.bu ay ben kullanıcam.geçen ay parledol a başladım .inanılmaz yan etkisi oldu.mide bulantısı ve baş dönmesi gibiklomen daha ağır diyolar.allahım inşallah çektiklerimizin karşılığında bebişlerimize kavuşturur bizi
merhaba esra
ben de 2 ay kullandım klomen. bende hiç bir yan etkisi olmadı. ilaçlar vesile olsun inşallah allah gönlüne göre versin
şimdi doktordan geldim ya çok kötü.adet gününde gel göbekten iğne vericem dedi belki aşılama yaparız dedi çok fena oldum
şimdi doktordan geldim ya çok kötü.adet gününde gel göbekten iğne vericem dedi belki aşılama yaparız dedi çok fena oldum
canım benim komşum 10 yıldıor 2.çocuğa hamile kalamıyodu.göbekten iğne ile ilk seferde hamile kaldı.hemde ikiz :) ama sanırım birini kaybetmesi bekleniyor.ama bence üzülme.en azından bi çaresi var :)
iğne ne için? adet olman için mi yumurta büyütmek için mi?
amaç cocuk sahibi olmaksa ne gerekirse o yapılacak artık..biz bu yola baş koyduk:)) sıkma canını allah çaresiz bırakmasın
adetin ilk gününden başlicak yumurta büyütmek için.olur inşallah hep bu seferde olmazsa bırakırım diyorum bırakamıyorum
,,öyle yapıyorum bitanem sen nasılsın iyimsn elif nerde diğer kızlar nerde..misafirim gelicek birazdan ona hazırlık yapıyorum şimdi.canım benim inşallah olur ama kendini bırakma hep olumlu düşün olurmu doktorlar ne derse yapcaz çaresi yok
,,öyle yapıyorum bitanem sen nasılsın iyimsn elif nerde diğer kızlar nerde..misafirim gelicek birazdan ona hazırlık yapıyorum şimdi.
adetin ilk gününden başlicak yumurta büyütmek için.olur inşallah hep bu seferde olmazsa bırakırım diyorum bırakamıyorum
tam anlamiyla adet oldum pcos hastasi oldugum icin ne zaman adet olcagim belli deil bu arada sogan kurunu uygulamayi dusunuyorum ne zaman baslicagima yardimci olurmusunuz aramizda uygulayan varmi simdiden tskler sizler nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?