Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

tam anlamiyla adet oldum pcos hastasi oldugum icin ne zaman adet olcagim belli deil bu arada sogan kurunu uygulamayi dusunuyorum ne zaman baslicagima yardimci olurmusunuz aramizda uygulayan varmi simdiden tskler sizler nasilsiniz

canım adetin 15,günü başlanıyormuş ama ben 7.gün başladım bu ay benim için bu daha mantıklı geldi 15 gün süreylle yapılacak

canım adetin 15,günü başlanıyormuş ama ben 7.gün başladım bu ay benim için bu daha mantıklı geldi 15 gün süreylle yapılacak

kızlar soğan kürü adetin 7.gününde başlanır 15 gün sabah akşam içilir ben yaptım ilkinde hemen hamile kaldım ama kimyasal gebelikti düştü geçen ayda 3 gün içtim ve sonra biraz vakit bulamadım ama çok şükür yine hamileyim umarım bu sağlıkla devam eder bence herkes denemeli kesinlikle şifa niyetine diye için

merhaba canım nasılsın gebelık nasıl gıdıyor ınsallah hersey yolundadır sen kullanmıs ve faydasını gormus bırı olarak nasıl yapıcagımı anlatırmısın bıde bı sorum olcam hanı 15 gun uyguladıktan sonra 2. Adet baslamadan 5 veya 7 gun tekrar uygulanmalı dıyor ben sımdı 21 subat adet oldum benım ıcın hesaplarmısın canım bu arada hamıle olan bı sen bızı zıyaret edıyorsun cok tskler sımdıden cok optum allah kucagına almayı nasıp etsın melegını

tam anlamiyla adet oldum pcos hastasi oldugum icin ne zaman adet olcagim belli deil bu arada sogan kurunu uygulamayi dusunuyorum ne zaman baslicagima yardimci olurmusunuz aramizda uygulayan varmi simdiden tskler sizler nasilsiniz

merhaba ayşegül
ben de 3 ay önce uyguladım hamile kaldım ama kimyasalmış malesef heyecanım kursağımda kaldı( ama çok yakın arkadaşım ilk uygulamada hamile kaldı ve devam ediyor hamileliği.
soğan kürünün en etkili olduğu dönem adetin bittikten sonraki 7.günde başlamakmış. ibrahim saraçoğlu oyle demişti.15 gün boyunca devam ediyorsun. ve sonrasında inşallah hayırlısıyla hamile kalıyorsun:)) ama oldu bi terslik ve hamile kalmadın, adet görüyosun geçiyor ve bir sonraki adet olacağın günden 10 gün önce tekrar başlıyosun. tabi biz de pko olduğu için 10 gün öncesini nasıl tahmin edicez tam bilmiyorum. istersen google da soğan kürü ibrahim saraçoğlu olarak arat, kafandaki sorulara cevap bulursun

herkese mrb
kimseler yok burda bugün, sayfalarda artmamaış hayırdır inşallahaa:)))
ben yarın kanda bhcgye baktırıcam ama hiiiççç umudum yok umudum olmadığı için heyecanım da yok...öyle umutlu başlamıştım bu ay allahın izniyle olacak diyordum ama malesef günden güne söndü umudum...sözün bittiği yer: hayırlısı:))

canım umudunu yitirme lütfen inş bebeğin senledir evde test yapmışmıydın birde adetin kaç gün geçti...

canım umudunu yitirme lütfen inş bebeğin senledir evde test yapmışmıydın birde adetin kaç gün geçti...

test yapmadım canım. ne zaman adet olacağımı da bilmiyorum. 15. gün önce çatlama iğnesi oldum 12 gündür de progestan kullanıyorum. progestan içtiğim sürece adet görmem zaten. doktorum 25inde baktır dedi..cmt.ye geldiği için yarın baktırıcam.. günler ilaçlar iğneler birbirine girdi hiç bir şey hesaplamıyorum artık:))
ne göğüslerimde bir hassasiyet ne kasıklarımda ağrı var. normal günlerde gibiyim. olursa çok büyük mucize olur...

benimde olmuyor çok mutsuzum herşey bana boş geliyor onun haberini almadıkça.

onun haberini bir gün alacaksın umutsuz olma..ama o zamana kadar hayatı kendine çekilmez hale getirme bence..başka şeylere yoğunlaşmaya çalış, başka hedefler de koyabilirsin mesela..kendine göre bişeyler bul ama ne olursa olsun umutsuz olma..

inş mucizen senledir canım bende yarın progesteron testi yaptırcam bakalım çatlamışmı çatlamamışmı die herhalde ona göre progestan verir

teşekkür ederim canım desteği için ben 4 senelik evliyim herşeyden çok istiyorum onun kokusunu içime çekmeyi.

inşallah oyle olur diyelim:))
sen herhangi bi tedavi oldun mu klomen falan kullandın mı?

2 aydır klomen kullanıyorum canım geçen ay yumurta gelişmedi bu ay bi tane büyüdü geçen ctesi çatlatma iğnemi vurundum eğer kırmızı kart yemezsem bende 6sında baktırırım benim çok var daha:)...

hadi hayırlısı inşallah bu defa olur..en zoru da beklemek. insanın aklında hiç çıkmıyor. mutlaka kafada bir yerler bu konuyla ilgileniyor.. allah sabır versin için umutla dolsun:))

herhangi bir sorun var mı tedavi görüyor musun? bu arada yaşın kaç?

benim prolaktin yüksekti 29 4 tane dostinex içtim göğsümden süt geliyodu ilaçtan sonra kesildi 2 aydır deniyorum 4 senelik evliyim yaşım 26 ve ilk bebeğimi aldırmak zoruda kaldım.

benim prolaktin yüksekti 29 4 tane dostinex içtim göğsümden süt geliyodu ilaçtan sonra kesildi 2 aydır deniyorum 4 senelik evliyim yaşım 26 ve ilk bebeğimi aldırmak zoruda kaldım.

çok geçmiş olsun. allah bundan sonra güzellikler versin sana
genç yaşta evlenmişsin..önünde daha çok zaman var.. artık bi ölüme çare yok onun dışında herşeyin bi çaresi var merak etme içini ferah tut. bucada mı yaşıosun

kızlar klomenle ilgili bi sorum olacak.geçen ay parlodel e başladım bu ayda klomene başlıycam.doktor adetin 5. günü başla dedi.normalde sat 20 şubatken 18 inde kahverengi lekelenmelerim oldu.gün boyu sürdü kesildi.21 indede normal regl oldum.şimdi ben 5.günü hangi tarihten alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…