- 14 Mart 2011
- 575
- 132
- 303
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #2.001
tam anlamiyla adet oldum pcos hastasi oldugum icin ne zaman adet olcagim belli deil bu arada sogan kurunu uygulamayi dusunuyorum ne zaman baslicagima yardimci olurmusunuz aramizda uygulayan varmi simdiden tskler sizler nasilsiniz
canım adetin 15,günü başlanıyormuş ama ben 7.gün başladım bu ay benim için bu daha mantıklı geldi 15 gün süreylle yapılacak
kızlar soğan kürü adetin 7.gününde başlanır 15 gün sabah akşam içilir ben yaptım ilkinde hemen hamile kaldım ama kimyasal gebelikti düştü geçen ayda 3 gün içtim ve sonra biraz vakit bulamadım ama çok şükür yine hamileyim umarım bu sağlıkla devam eder bence herkes denemeli kesinlikle şifa niyetine diye için
tam anlamiyla adet oldum pcos hastasi oldugum icin ne zaman adet olcagim belli deil bu arada sogan kurunu uygulamayi dusunuyorum ne zaman baslicagima yardimci olurmusunuz aramizda uygulayan varmi simdiden tskler sizler nasilsiniz
herkese mrb
kimseler yok burda bugün, sayfalarda artmamaış hayırdır inşallahaa:)))
ben yarın kanda bhcgye baktırıcam ama hiiiççç umudum yok umudum olmadığı için heyecanım da yok...öyle umutlu başlamıştım bu ay allahın izniyle olacak diyordum ama malesef günden güne söndü umudum...sözün bittiği yer: hayırlısı:))
canım umudunu yitirme lütfen inş bebeğin senledir evde test yapmışmıydın birde adetin kaç gün geçti...
benimde olmuyor çok mutsuzum herşey bana boş geliyor onun haberini almadıkça.
test yapmadım canım. ne zaman adet olacağımı da bilmiyorum. 15. gün önce çatlama iğnesi oldum 12 gündür de progestan kullanıyorum. progestan içtiğim sürece adet görmem zaten. doktorum 25inde baktır dedi..cmt.ye geldiği için yarın baktırıcam.. günler ilaçlar iğneler birbirine girdi hiç bir şey hesaplamıyorum artık:))
ne göğüslerimde bir hassasiyet ne kasıklarımda ağrı var. normal günlerde gibiyim. olursa çok büyük mucize olur...
onun haberini bir gün alacaksın umutsuz olma..ama o zamana kadar hayatı kendine çekilmez hale getirme bence..başka şeylere yoğunlaşmaya çalış, başka hedefler de koyabilirsin mesela..kendine göre bişeyler bul ama ne olursa olsun umutsuz olma..
inş mucizen senledir canım bende yarın progesteron testi yaptırcam bakalım çatlamışmı çatlamamışmı die herhalde ona göre progestan verir
teşekkür ederim canım desteği için ben 4 senelik evliyim herşeyden çok istiyorum onun kokusunu içime çekmeyi.
inşallah oyle olur diyelim:))
sen herhangi bi tedavi oldun mu klomen falan kullandın mı?
2 aydır klomen kullanıyorum canım geçen ay yumurta gelişmedi bu ay bi tane büyüdü geçen ctesi çatlatma iğnemi vurundum eğer kırmızı kart yemezsem bende 6sında baktırırım benim çok var daha:)...
onun haberini bir gün alacaksın umutsuz olma..ama o zamana kadar hayatı kendine çekilmez hale getirme bence..başka şeylere yoğunlaşmaya çalış, başka hedefler de koyabilirsin mesela..kendine göre bişeyler bul ama ne olursa olsun umutsuz olma..
herhangi bir sorun var mı tedavi görüyor musun? bu arada yaşın kaç?
benim prolaktin yüksekti 29 4 tane dostinex içtim göğsümden süt geliyodu ilaçtan sonra kesildi 2 aydır deniyorum 4 senelik evliyim yaşım 26 ve ilk bebeğimi aldırmak zoruda kaldım.
çok geçmiş olsun. allah bundan sonra güzellikler versin sana
genç yaşta evlenmişsin..önünde daha çok zaman var.. artık bi ölüme çare yok onun dışında herşeyin bi çaresi var merak etme içini ferah tut. bucada mı yaşıosun[/QUOTEistanbulda yaşıyorum benim olmama gibi birşey olur diye korkuyorum.
hadi hayırlısı inşallah bu defa olur..en zoru da beklemek. insanın aklında hiç çıkmıyor. mutlaka kafada bir yerler bu konuyla ilgileniyor.. allah sabır versin için umutla dolsun:))
2 aydır klomen kullanıyorum canım geçen ay yumurta gelişmedi bu ay bi tane büyüdü geçen ctesi çatlatma iğnemi vurundum eğer kırmızı kart yemezsem bende 6sında baktırırım benim çok var daha:)...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?