Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

ayyy kıyamam ya sen bebiş için bu kadar uğraş ondan sonra ona buna emanet et sen en iyisi bize emanet et teyzeleri gül gibi bakar ona ay kıyamam ya inşallah tez zaman gerçeğinide alırsın kucağına canım

inşallah güzel bir rüya ben ce kısa bir zaman da hamile olduğun haberini alacaksın inşallah. kız çocuğu tez haber derler. cinsiyetine gelince hayırlısı olsun erkek olur bir daha ki çocuk kız istersin. Allah aratmadan tez zamanda inşallah

kızlar bugün adetin 4. günü belim kasıklarım hala çok ağrıyo bu ay hem çok kanamam oldu hemde çok sancılı geçiyor bu ilaçlar yapıyor olabilir mi acaba ?

ayyy kıyamam ya sen bebiş için bu kadar uğraş ondan sonra ona buna emanet et sen en iyisi bize emanet et teyzeleri gül gibi bakar ona ay kıyamam ya inşallah tez zaman gerçeğinide alırsın kucağına canım

iyide emanet etcez birine
ben çalııyorum
ve en çok beni düşündüren şeyyy bu valla
çok etkilemişim kendimi
inşallah bu ay olcak
dersime çokkkk çalıştıımmmm

sen de çalışıyorsun elif düşün çocuğu bırakıp işe gitmek. ben en çok onu düşünüyorum valla. Allah kocalarımıza bol kazanç versin inşallah bizde en 2 yaşına kadar kendimiz bakalım

iyide emanet etcez birine
ben çalııyorum
ve en çok beni düşündüren şeyyy bu valla
çok etkilemişim kendimi
inşallah bu ay olcak
dersime çokkkk çalıştıımmmm

afferin sana berceste ben bu ay biraz stres yaptım. pek de iyi geçmedi biraz tembellik yaptım. artık önümüzdeki aylara

kızlar bugün adetin 4. günü belim kasıklarım hala çok ağrıyo bu ay hem çok kanamam oldu hemde çok sancılı geçiyor bu ilaçlar yapıyor olabilir mi acaba ?

ewt cnm ilaçlar yapıyor olabilir. özellikle progestan kullandıysan o yapar. benim de çok kötü geçmişti geçen ay...içim dışıma çıkıyor sanmıştım

ewt cnm ilaçlar yapıyor olabilir. özellikle progestan kullandıysan o yapar. benim de çok kötü geçmişti geçen ay...içim dışıma çıkıyor sanmıştım

evet canım kullandım progestan 1-2 kere daha kullanmıştım daha önce ama hiç bu kadar şiddetli geçmemişti yumurtalıklarım kalp gibi atıyor resmen zonkluyor hissediyorum zaten doktora gide gide her şeyi öğrendim yarı doktor oldum yakında bi ultrason makinası alıp kendi kendimi takip edicem

kızlar bugün adetin 4. Günü belim kasıklarım hala çok ağrıyo bu ay hem çok kanamam oldu hemde çok sancılı geçiyor bu ilaçlar yapıyor olabilir mi acaba ?

canım normalde benim sancım olmazdı ama ilk 2 gün çok sancı vardı bugün de Bitti normalde 8-9 gün bulurdu çok olurdu bende buna yorumluyorum her ay gecikmeli adet olduğum için çok oluyordum şimdi zamanında adet gördüğüm için az oldum diye bir düşünce var nekadar doğru bilemem

doğru haklısın canım o yüzden olabiilir benimde aynı heralde o yüzden

ayyyy ağzından bal damlıyor
inşallah hepimiz güzel heberler alcazzzz
gerçekten ben bu ay yine çok umutluyummmmm:26:

Elif canım sen bu ay doktora gittinmi ilaç felan verdimi hiç bahsetmedin bu ay tedavin ne olacağı hakkında

canım doktora gitmedim şöyle oluyo yani doktor öyle demişti adet olursan 3. günü gene ilaca başla 10. yada 11. günü gel yumurtaları kontrol edelim dedi büyümüş mü diye işte büyümüşse gene çatlatma iğnesi vericek gene aynı şey yani bende pazar günü başladım ilaca işte 3 gündür içiyorum haftaya salı çarşamba da kontrole giderim işte

hımm anladım canım hayırlı olur inşallah tedavin gelecek ay güzel haberlerini alırız birde yumurtalıkların büyyor galiba çünkü bendede öyle ağrılar vardı hissedebiliyordum yumurtalıklarımıgeçen ay.hayırlısı olur inşallah bol bol çalışmalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…