- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.941
allah gönlüne göre versin bitanem inşallah hayırlara çıkar rüyan
çok güzel bir rüyaa canım inşallah ikiz olurrrr:26::26:
hayırlısı tabiiki
benim rüyamda da benim bebeğim vamış(olayı direk atladım yani)
ben bebeğimi birine emanet etmişim ve gitmişim sonra bebeğimi almaya gidiyorum ki bebeğim buz gibi olmuş
kollarına falan bakıyorm ölmüş diyorum
emanet ettiğim kadın sobalı odaya geçmiş siara içiyo yok bişey olmaz diyo
sonra bebek kendine geliyo büyüyo
kızmış diyorum oysaki ben erkek istiyordum diyorum
ama sonra çok seviniyorum bir görsen çok tatlı bir bebektiii
Allahım çok bekletme biziiiiii
çok güzel bir rüyaa canım inşallah ikiz olurrrr:26::26:
hayırlısı tabiiki
benim rüyamda da benim bebeğim vamış(olayı direk atladım yani)
ben bebeğimi birine emanet etmişim ve gitmişim sonra bebeğimi almaya gidiyorum ki bebeğim buz gibi olmuş
kollarına falan bakıyorm ölmüş diyorum
emanet ettiğim kadın sobalı odaya geçmiş siara içiyo yok bişey olmaz diyo
sonra bebek kendine geliyo büyüyo
kızmış diyorum oysaki ben erkek istiyordum diyorum
ama sonra çok seviniyorum bir görsen çok tatlı bir bebektiii
Allahım çok bekletme biziiiiii
ayyy kıyamam ya sen bebiş için bu kadar uğraş ondan sonra ona buna emanet etsen en iyisi bize emanet et teyzeleri gül gibi bakar ona ay kıyamam ya inşallah tez zaman gerçeğinide alırsın kucağına canım
ayyy kıyamam ya sen bebiş için bu kadar uğraş ondan sonra ona buna emanet etsen en iyisi bize emanet et teyzeleri gül gibi bakar ona ay kıyamam ya inşallah tez zaman gerçeğinide alırsın kucağına canım
iyide emanet etcez birine
ben çalııyorum
ve en çok beni düşündüren şeyyy bu valla
çok etkilemişim kendimi
inşallah bu ay olcak
dersime çokkkk çalıştıımmmm
kızlar bugün adetin 4. günü belim kasıklarım hala çok ağrıyo bu ay hem çok kanamam oldu hemde çok sancılı geçiyor bu ilaçlar yapıyor olabilir mi acaba ?
ben çalııyorum
çok etkilemişim kendimi
inşallah bu ay olcak
dersime çokkkk çalıştıımmmm[/QUOTE
şaka dedim ya küstün mü yoksa banabende aynı şekilde çalışıyorum ama Allahtan annem var o hep ben bakarım diyo Allah razı olsun ondan başkasınada güvenipte emanet edemem heralde inşallah canım bu ay hepimize şans getirir inşallah
ewt cnm ilaçlar yapıyor olabilir. özellikle progestan kullandıysan o yapar. benim de çok kötü geçmişti geçen ay...içim dışıma çıkıyor sanmıştım
kızlar bugün adetin 4. Günü belim kasıklarım hala çok ağrıyo bu ay hem çok kanamam oldu hemde çok sancılı geçiyor bu ilaçlar yapıyor olabilir mi acaba ?
canım normalde benim sancım olmazdı ama ilk 2 gün çok sancı vardı bugün deBitti normalde 8-9 gün bulurdu çok olurdu bende buna yorumluyorum her ay gecikmeli adet olduğum için çok oluyordum şimdi zamanında adet gördüğüm için az oldum diye bir düşünce var nekadar doğru bilemem
ben çalııyorum
çok etkilemişim kendimi
inşallah bu ay olcak
dersime çokkkk çalıştıımmmm[/QUOTE
şaka dedim ya küstün mü yoksa banabende aynı şekilde çalışıyorum ama Allahtan annem var o hep ben bakarım diyo Allah razı olsun ondan başkasınada güvenipte emanet edemem heralde inşallah canım bu ay hepimize şans getirir inşallah
oyy küsermiyim hiç yaaa
bende şaka yapmayı severim
nekadar şanslısın benim gurbetteyim ama ablamla aynı şehirdeyiz
bende şanslıyım gerçi
ablamın bakacağını zannetmem hem ev uzak hemde ben benim
evimde bakmasını isterim
çocuk başka evi benimsemesin diyeee
hayırlısı inşallah ALLAH BİZLERİ İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRIR İNŞALLAHHH
bu arada elim yanlişlıkla caps lock a gitmiş
inşallah güzel bir rüya ben ce kısa bir zaman da hamile olduğun haberini alacaksın inşallah. kız çocuğu tez haber derler. cinsiyetine gelince hayırlısı olsun erkek olur bir daha ki çocuk kız istersin. Allah aratmadan tez zamanda inşallah
Elif canım sen bu ay doktora gittinmi ilaç felan verdimi hiç bahsetmedin bu ay tedavin ne olacağı hakkında
oyy küsermiyim hiç yaaa
bende şaka yapmayı severim
nekadar şanslısın benim gurbetteyim ama ablamla aynı şehirdeyiz
bende şanslıyım gerçi
ablamın bakacağını zannetmem hem ev uzak hemde ben benim
evimde bakmasını isterim
çocuk başka evi benimsemesin diyeee
hayırlısı inşallah ALLAH BİZLERİ İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRIR İNŞALLAHHH
bu arada elim yanlişlıkla caps lock a gitmiş
valla şanslımıyım bilmiyorum da nasıl olur diye düşünüyorum bende ablamın 11 aylık bebeği var şu anda ona bakıyor annem kardeşimin eşide 2 aylık hamile gerçi o çalışmıyo evde kendi bakar ama altlı üstlü oturuyolar yine illa ki annemede ihtiyacı olucak bide üstüne benimki olurda anneme bırakırsam çıldırır heralde zavallı annem
canım doktora gitmedim şöyle oluyo yani doktor öyle demişti adet olursan 3. Günü gene ilaca başla 10. Yada 11. Günü gel yumurtaları kontrol edelim dedi büyümüş mü diye işte büyümüşse gene çatlatma iğnesi vericek gene aynı şey yani bende pazar günü başladım ilaca işte 3 gündür içiyorum haftaya salı çarşamba da kontrole giderim işte
valla şanslımıyım bilmiyorum da nasıl olur diye düşünüyorum bende ablamın 11 aylık bebeği var şu anda ona bakıyor annem kardeşimin eşide 2 aylık hamile gerçi o çalışmıyo evde kendi bakar ama altlı üstlü oturuyolar yine illa ki annemede ihtiyacı olucak bide üstüne benimki olurda anneme bırakırsam çıldırır heralde zavallı annem
AY CANIM OLSUNDA VALLA BİRŞEKİLDE BAKARIZ BAKTIRRIZ HEM ANNEN BÜYÜK BİR SEVİNÇLE BAKAR BENCE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?