- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.961
ayyyy ağzından bal damlıyor
inşallah hepimiz güzel heberler alcazzzz
gerçekten ben bu ay yine çok umutluyummmmm:26:
benim hamile olduğum ay hem kayınpederim hem de çevremde beni değilde eşimi tanıyanlar rüyalarında benim kızım olduğunu görmüşler. ve kısa süre de hamile olduğum haberini aldım. sonu glmedi ama olsun. inşallah sen de alcaksın. bak kalırsan hamile ilk burdan duyalım
hımm anladım canım hayırlı olur inşallah tedavin gelecek ay güzel haberlerini alırız birde yumurtalıkların büyyor galiba çünkü bendede öyle ağrılar vardı hissedebiliyordum yumurtalıklarımıgeçen ay.hayırlısı olur inşallah bol bol çalışmalara
Selam kızlar nasılsınız ben ne ıyım ne kotuyum nasıl oldugumuda bılmıyorummmm pembeeeee akıntım var genelde boyle baslıyor ve adet oluyorum hala umutluyum acabamı kı dıyorum bır yandan tualettn kacıyorum gıtmek ıstemıyorum cok heveslendıgımı anladım bu ay allah hakkımızda hayırlısını versın ne bılıyım kactıkca kovalıyormuyuz kovaladıkca kacıyormu ınan ınat ettım resmen olacak bı sekıl ama gel gorkı beklemek cooookk zormus kızlar aglamak ıstıyorum ama aglıyamıyorum goz yasımmı kalmadı acaba ? Cokta guygusalım neyse kızlar benı dusunmeyın herkeze bol calısmalar umudumuz devam edıyor ama bızı de bızden alıyorrrrr esımde coook umutluydu bu ay ısın en zor tarafı bu ayda olmadıgını soylemek onu uzgun gormeye dayanamıyorummmmm allahım ıstıyen kıymet bılen herkeze nasıp et annelıgı amınnn
Kızlar adetim 2 gün geçti test yaptım negatifacaba boşunamı hevesleniyorum yaa
Kızlar adetim 2 gün geçti test yaptım negatifacaba boşunamı hevesleniyorum yaa
canım benim dur bakalım belki değildir hem öyleyse bile elimizden bişey gelmiyor malesef seni o kadar iyi anlıyorum ki bende bütün haftasonumu ağlayarak geçirdim ama malesef sonuç değişmiyor o yüzden sende bir an önce toparla kendini allah en hayırlı zamanda en hayırlısını versin hepimize inşallah
saol elıfcım destegın ıcın aglamak bırsey deıstıremıcegımın farkındayım azda olsa rahatlarım ıyı gelır bana cunku elım alıssın dıye yumaklar aldım patık yelek yapıyım dıye onları gordukce ııce aglıyasım gelıyor neyse benyemek yapıcam ılk fırsatta gelırım canım
arkadaşlar aranızda klomen kullanan oldumu.bu ay ben kullanıcam.geçen ay parledol a başladım .inanılmaz yan etkisi oldu.mide bulantısı ve baş dönmesi gibiklomen daha ağır diyolar.allahım inşallah çektiklerimizin karşılığında bebişlerimize kavuşturur bizi
ay ondan bile soğudum ya asker gibi oldum sırf çocuk için vazifeye dönüştü resmen
canım bence 2-3 gün daha bekle yine adet olmazsan bi kan testi yaptır istersen idrar testi çok yanıltıcı olabiliyor
arkadaşlar aranızda klomen kullanan oldumu.bu ay ben kullanıcam.geçen ay parledol a başladım .inanılmaz yan etkisi oldu.mide bulantısı ve baş dönmesi gibiklomen daha ağır diyolar.allahım inşallah çektiklerimizin karşılığında bebişlerimize kavuşturur bizi
Selam kızlar nasılsınız ben ne ıyım ne kotuyum nasıl oldugumuda bılmıyorummmm pembeeeee akıntım var genelde boyle baslıyor ve adet oluyorum hala umutluyum acabamı kı dıyorum bır yandan tualettn kacıyorum gıtmek ıstemıyorum cok heveslendıgımı anladım bu ay allah hakkımızda hayırlısını versın ne bılıyım kactıkca kovalıyormuyuz kovaladıkca kacıyormu ınan ınat ettım resmen olacak bı sekıl ama gel gorkı beklemek cooookk zormus kızlar aglamak ıstıyorum ama aglıyamıyorum goz yasımmı kalmadı acaba ? Cokta guygusalım neyse kızlar benı dusunmeyın herkeze bol calısmalar umudumuz devam edıyor ama bızı de bızden alıyorrrrr esımde coook umutluydu bu ay ısın en zor tarafı bu ayda olmadıgını soylemek onu uzgun gormeye dayanamıyorummmmm allahım ıstıyen kıymet bılen herkeze nasıp et annelıgı amınnn
elif sen hala işyerinde misin canım sen ne zaman gidiyorsun eve
Allah sabır versin ne işi bu kolay mıı
evet canım iş yerindeyim 18.30 gibi çıkıyorum uluslararası nakliye şirketi ve malesef aşırı stresli cuma günü sinir krizi geçirdim burda hatta yüksel falan biliyor o yüzden bugünde izne çıkıyorum pazartesiye kadar yokum kafamı dinliycem biraz canım
neolduki
tabiiki izne çık ama biz görüşemiycez senin evde pc yokki
neyse sen kafanı rahatlatta biz burda beklerizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?